Şatonun Altında - Fiziksel Tiyatro

Şatonun Altında - Fiziksel Tiyatro

Tarihler: 19 Kasım 2017 Pazar ~ 19 Kasım 2017 Pazar 12:00 - 17:00

Yer: Bomontiada ALT

Ücret: Tam 25.00 TL Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Merkez Mah., Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 230 21 62

Faks: 0 212 230 21 62

Web: http://www.bomontiada.com/

E Posta: hello@bomontiada.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2017 ~ Kas 19, 2017

Şatonun Altında”, Fiziksel Tiyatro Araştırmaları tarafından Jacques Lecoq ekolünde bir eğitimin sonunda, clown, fiziksel hikâye anlatıcılığı, maske oyunculuğu, bufon, grotesk oyunculuk gibi farklı stilleri harmanlayan bir deneme olarak ortaya çıktı.

William Shakespeare’in Macbeth oyunundan yola çıkılarak uyarlanan metinin temel yapısını ise Lecoq pedagojisinin en özgün stillerinden biri olan Bufonlar oluşturuyor.

Hiçbir şeye inanmamak ve her şeyle dalga geçmek için sahnede var olan, yeraltı dünyasına ait bu yaratıklar, Shaekspeare’in en güçlü tragedyalarından Macbeth‘le buluştuğunda ortaya absürd, trajik ve bol kanlı bir güldürü çıkıyor. 21. İstanbul Tiyatro Festivali paralel etkinlikler kapsamında, bomontiada’da sahnelenecek oyun seyirciyi kışkırtıcı, karanlık, rahatsız edici ve oldukça komik bir yolculuğa davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT