Sevdalı Bulut

Tarihler: 25 Şubat 2020 Salı ~ 25 Şubat 2020 Salı 29 Şubat 2020 15:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2020 ~ Şub 25, 2020
Sevdalı Bulut oyunu, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sizlerle...

"Bu bahçede çiçekleri koparamayacak,ağaçları kesemeyeceksin.

'Masal dinlemek okumaktan iyidir.'

Başlayalım anlatmaya, Ney ülkesindeyiz. Dervişin üflediği neyin deliklerinden fırlayan Kara Seyfi, kötülükler peşindedir. Yüreği iyiliklere dolu Ayşe'nin bahçesini ele geçirmek için her tür kurnazlığı ve kötülü deneyecek, türlü oyun düzen yapacaktır. Kötü kalpli Kara Seyfi“ O da benim bu da benim, her şey benim!

Malımın mülkümün orta yerinde kara bir diken gibi duruyor çiçekler, nasıl olsa kökünü kazıyacağım bu kuruyası bahçenin!“ diyerek böbürlene böbürlene atının üstünde dolanıp durmaktadır. Ayşe “Çiçeklerimi koparamayacak ağaçlarımı kesemeyeceksin, bahçemi ne size ne de başkasına satıcı değilim kaçtır söylüyorum.“ der. Sevgiyle emekle var ettiği bahçesini Kara Seyfi'den korumak için elinden geleni yapmaktadır.

Tavşan ve güvercin de bahçenin güzelliklerini korumak için Ayşe Kıza yardım etmektedir. Fakat zalim Kara Seyfi boş durmamaktadır. 

Bu arada gökyüzünde salına salına dolanan bir bulut, güzeller güzeli Ayşe'yi görür, görür görmez de sevdalanır ona. Ayşe bir öpücük yollar gökyüzüne kocaman bir kalp olur bulut. O andan sonra Ayşe'den hiç ayrılmaz ta ki kötü kalpli Kara Seyfi’nin sinsiliklerle kuraklaştırdığı Ayşe’nin güzelim bahçesine yağmur yağdırıp can suyu olana kadar… 

Ama hiçbir yere gitmez, içtiğimiz suda,yediğimiz yemişte, toprakta her yerdedir Bulut. Kaldır kafanı bak, bak gökyüzüne, bak Sevdalı Bulut sana gülümsüyor.

Bir varmış bir yokmuş..."

- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız !- 5 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 5 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına tek başına çocuk veya biletsiz seyirci alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT