Süper Hospi

Süper Hospi

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Şubat 2018 Pazartesi

Yer: Grand Pera Tiyatro Sahnesi

Adres: Cercle d’Orient Binası. İstiklal Cad. No: 56 - 58 Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.grandpera.com/

E Posta: info@grandpera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Şub 12, 2018

Kerem Alışık’ın süpervizörlüğünü yaptığı, Yalvaç Ural’ın yazdığı ve Yiğit Pakmen’in yönettiği “Süper Hospi Mikroplara Karşı” adlı tiyatro oyununu sergilemeye hazırlanan Hospitadent Çocuk Tiyatrosu, ağız ve diş sağlığı konusunda çocukları bilgilendirmeyi hedefliyor. İlki 24 Şubat 2018 tarihinde Grand Pera Taksim’de gerçekleşecek tiyatro ücretsiz olarak izlenebilecek.

Ağız ve diş sağlığı bakımının öğretilmesini amaç edinen Hospitadent Diş Hastaneleri, çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini hem eğlenerek hem de öğreterek anlatmak amacıyla “Hospitadent Çocuk Tiyatrosu” sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

Ağız ve diş sağlığı sektörünün öncü ve lider kuruluşu Hospitadent Diş Hastaneleri, “Süper Hospi Mikroplara Karşı” adlı tiyatro oyununu ücretsiz olarak çocuklarla buluşturuyor. Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek Hospitadent Çocuk Tiyatrosu’nun ilk oyunu, 24 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’de Grand Pera Taksim’de sahne alacak.

Gelecek nesillere ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak isteyen Hospitadent Çocuk Tiyatrosu, 3 Mart 2018 Cumartesi günü saat 12:00’de Grand Pera Taksim’de ve 4 Mart Pazar Saat 11:00’de Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde, minik seyircilerin karşısında olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT