Tetikçi

Tarihler: 25 Şubat 2012 Cumartesi ~ 25 Şubat 2012 Cumartesi 25 Şubat Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Tiyatro Kedi Şişli Black Out Sahnesi

Ücret: Tam: 35,00 TL Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet, www.mybilet.com, Mybilet Çağrı Merkezi, Tiyatro gişe.

Adres: Abide-i Hürriyet Cad. No:211 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2012 ~ Şub 25, 2012

Şu yaşanası dünyayı doyasıya yaşayamamak.. Tek bir kez, yalnızca bir kez, ölüm pahasına elde ettiğimiz yaşam hakkımızı insanca bir süreçle değerlendirememek.. Ya da bir takım güç unsurlarının eline aldıkları iktidar sürecinde tıpkı birer böcek olabilecek kadar bir kıymet ifadesiyle ayak altlarında ezilmeye, susturulmaya, korkutulmaya, sindirilmeye, çıkar odaklarına, güçlülere yalaka edilmeye çalışılarak kişiliksizleştirilmek..

Karaktersizleştirilme çabası.. Eşitlik, adalet ve özgürlük kavramlarının yalnızca kitaplarda yazılı nostaljik birer terim olarak okunması. Temel yaşam haklarının sağlanamaması.. Açlık sınırında yaşamak.. Evsiz, ocaksız kalmak ve kocaman bir halk yığınının korkutularak modern köle düzeninin, güç sahiplerinin isteği doğrultusunda sürdürülmesi.. Bu durum üzerinden, halkın düşünce ve duyguları ile oynayarak, umut vaad ederek organize olan belirsiz güçler.. Belirsizlikler, kayıplar, organize derin işler..

İşte bütün bunlar olup biterken, bir toplumsal yaşamda toplumsal bilinç oluşturarak toplumu, halkı harekete geçirmek isteyenler.. Karşı durup haykıranlar..

Şu güzelim, tek bir defa, yalnızca bir defa hak kazandığımız sevdalı yaşamı her türlü yemişiyle, doğasıyla, toprağın, suyun bereketi ile kardeşçe ve eşitçe yaşamak için seslerini yükseltenler.. Yürüyüşe geçenler.. Barikatları devirenler.. Belki de bu uğurda canını yok sayıp TETİĞE basanlar..

Yazan - Yöneten: Ferdi Merter
Oyuncular: Furkan Palalı, Ercan Demirel, Ceyda Ateş, Kerim Kabalcı, Melih Çardak, Burhan Ökmek, Yaşar Karakulak, Hazar Gencelli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT