Vişne Bahçesi

Vişne Bahçesi

Tarihler: 12 Kasım 2021 Cuma ~ 13 Kasım 2021 Cumartesi 20:00

Yer: DasDas Sahne

Ücret: 1. Kategori - 90,00 ₺ Öğrenci - 50,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Web: https://www.dasdas.com.tr/

E Posta: dasdasgise@dasdas.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2021 ~ Kas 13, 2021

Yaklaşık 120’ sürer; 2 Perde.

KOCAELİ ŞEHİR TİYATROLARI

Yazan: Anton Pavloviç Çehov
Yöneten: Mehmet Birkiye
Oynayanlar: Esra Bezen Bilgin, Sezen Düzakar Çetindaş, Ezgi Özbalı, Nuri Karadeniz, Fatih Sevdi, Başar Alemdar, Bülent Baytar, Seda Güven Şahin, Emre Işık, Zeynep Özan Topçu, Cüneyt Gürbüz, İlker Bağlam, Duygu Mine Özcan, Tunç Efe, Sarper Saydam, Zeynep Dilara Saydam, Nursel Çeliktürk, Semih Eraslan, Cansu Mengüç

Çehov’un 1903-1904 yılları arasında tamamladığı son oyun olan Vişne Bahçesi’nin insanları, içinden geçtikleri büyük değişimle kendi bildikleri şekilde baş etmeye çalışırken; aslında kendilerinden sonraki insanlara bir hikâye anlatıyorlar. Akışı ve gidişatı tepetaklak eden dönüşüm noktalarında, bildiğimiz dünya hızla değişmeye başlamışken, olan biteni nasıl karşılarız? Vişne Bahçesi 19. yüzyıl Rusya’sında, toprak sahibi bir aile ekseninde; farklı dönemlerdeki seyirciyi kendi hayatlarına bakmaya davet eden güçlü ama yalın bir klasik. Yaşamın temel değerleri değişir ve iyi bildikleri zemin altlarından kayarken, bu ailenin attıkları acemice adımları; Çehov’un zamansız dili ve özgün mizahıyla, yönetmen Mehmet Birkiye’nin yetkin gözünden izleyeceğiz. İnsan ve yaşam gerçeğinin tüm sadeliğiyle aktarıldığı oyunda; hüzün ve mutluluk, aşk ve keder, komedi ve yıkım iç içe geçer. Tıpkı hayat gibi, zıtlıkların bir karışımıdır. Ama son sözü Çehov söyler yani kurmaca. Gerçek kurmacadan ibarettir…

▪ Bu etkinlikte satışa sunulan bilet sayısı, salonun tam kapasitesi kullanılacak şekilde belirlenmiştir. Oturma düzeni Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlemelerine, resmi uyarılara ve mekânların kendi uygulamalarına göre değişiklik gösterebilir.

▪ Pandemi koşulları nedeniyle festival programında son dakika değişiklikleri olabilir. En güncel program için lütfen web sitemizi ziyaret edin.

▪ İzleyicilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen izleyiciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.

▪ Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.

▪ Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce salonda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları salona kabul edilmeyecek, vestiyer hizmeti sunulmayacaktır.

▪ Önerilen gösteriler dışında yedi yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur. Çocuklar için önerilen gösterilerde ise; bütün etkinliklere girişleri, yalnızca biletli girişle sağlanır, öğrenci kontenjanı tükenen etkinliklerde var olan kategori uygulanır.

▪ Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.

▪ Elde olmayan nedenlerle gösteri salonlarında ve/veya gösteri programında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni salonda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Salon değişikliği ve program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.

▪ Tüm gösteri salonlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT