Wolfie Harikalar Operasında

Wolfie Harikalar Operasında

Tarihler: 03 Şubat 2024 Cumartesi ~ 03 Şubat 2024 Cumartesi 12:00 - 15:00

Yer: AKM Tiyatro Salonu

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Web: https://www.devtiyatro.gov.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2024 ~ Şub 3, 2024

Opera alanında bir ilk olan ve çocukların yaratıcılıklarını, hayal güçlerini geliştirebilecekleri DenizBank Çocuk Operası, 3. sezonunda, Papagenolar’dan sonra “Wolfie Harikalar Operasında” adlı ikinci eseri sahneye taşıyor.

DenizBank’ın çocukları operayla tanıştırmak üzere hayata geçirdiği “DenizBank Çocuk Operası”nın ikinci eseri izleyici karşısına çıkıyor.Rejisörlüğünü Caner Akın‘ın, yönetimini besteci, şef Umut Kosman‘ın ve yapımını Duende Global' in üstlendiği eserde, Tan Sağtürk Akademi dansçılarının da büyülü opera dünyasına katılmasıyla heyecan ve enerji giderek büyüyor. Symphonista Oda Orkestrası'nın eşliğinde hayata geçen eserde, çocuk korosu Güneş Kaya yönetiminde harikalar operasına katılıyor.

Wolfie Harikalar Operasında, zamanı olmayan bir mekâna düşen Yönetmen’in, opera eserini hayata geçirme serüvenini konu alıyor.Operayı tanımaya çalışan Yönetmen’in seçmeler sırasında, Mozart’ın küçüklüğü Wolfie’yi görmesi ile macera başlıyor. Yönetmen, Wolfie’den operayı öğretmesi için yardım isterken, Kedi Kız’ın oyunları ile başa çıkmaya çalışıyor. Carmen, Figaro, Mantua Dükü ve Escamillo gibi en tanınan opera karakterlerinin Harikalar Operasında karşılaşmasıyla birlikte eğlenceli ve karnaval havasında geçen bir hikâye izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Wolfie’nin sihirli ve sürprizlerle dolu dünyası, opera repertuvarının eserlerini Türkçe aryalar ile tanıtırken, bu sanatın en eğlenceli halini izleyicilere sergiliyor. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de ilgisini çekecek bir kurguya sahip olan Wolfie Harikalar Operasında, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda izleyicilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT