Yalnız

Yalnız

Tarihler: 15 Ekim 2022 Cumartesi ~ 15 Ekim 2022 Cumartesi 15 Ekim 2022 17:00

Yer: Yakın Tiyatro

Ücret: Tam 66.50 ₺ - Tam 46.50 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Maltepe, Necatibey Cd. No:102/A, 06570 Çankaya/Ankara

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2022 ~ Eki 15, 2022
**Yazan-Yöneten** Öncü ALPER **Reji Asistanı** Mine DOĞAN İLOĞULLARI **Oyuncu Koçu - Koreografi** Serkan KAVAKLI **Görsel Tasarım** Sıla SERT **Kostüm-Dekor-Işık** Yakîn Tiyatro **Müzik** Ayça SİPAHİOĞLU Mertcan ERCAN **Tanıtım ve Organizasyon** Emre ŞAMDAN **Oyuncular** Cansu OKTAY Deniz ÖZYURT Doğukan DEMİRKAYA Eylem Seda KARAKOÇ Merve ÇELİK Murat AKYOL Murat TÜRKAN İnsanın sosyal medya yoluyla “halka açılması” onu alınıp satılır şeyler haline getirir. Alışveriş siteleri ile sosyal medya sitelerinin benzerliği korkutucudur. Kişi, sanal ortamda bir anda en mükemmel haliyle yer alırken, hızlı, sanal ve yaşamdan uzak mükemmelleşme, herkesin sanal ortamda birbirinin aynısı “şeyler” haline dönüşmesine neden olur. Kendi varoluşunu keşfetmeye mahkûm insan için sanal dünya, sahte idealliği ile bir kaçıştır. İnsan, sepete eklenme arzusuyla kendini çöpe atmakta bir sorun görmez. Sanal dünya gerçek dünyaya nüfuz eder, onu ele geçirir. Bu yeni dünyada, bir birinin aynısı “şeylere” dönüşen insanlık, tek bir sınıf altında eşitliğe ulaşmanın mutluluğunu yaşar: Nesne. Gerçek ve sanalın karışmasının bir ürünü olan bu “Nesne” nin yalnızlık adında bir kusuru vardır. İnsan, yalnızlığını çözmek için gönüllü olarak girdiği bu sanal dünya oyununda, ironik bir şekilde daha da yalnızlaşır. İradesi olmayan nesnelerin birbirlerini sevmesi mümkün değildir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Tam 66.50 ₺

Tam 46.50 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT