Yüksek Sadakat

Tarihler: 18 Ekim 2013 Cuma ~ 18 Ekim 2013 Cuma 22:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 68.00 TL Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2013 ~ Eki 18, 2013

Yeni albümünden şarkılarla Yüksek Sadakat 18 Ekim'de Jolly Joker İstanbul'da, İstanbullu sevenleriyle buluşuyor.

Single CD formatında DMC etiketi ile yayımlanan Yüksek Sadakat'in yeni single'ı “Fener”, 2013 Mart ayında raflardaki yerini aldı. Sözleri ve bestesi grubun kurucusu Kutlu Özmakinacı’ya, düzenlemeleri ise tüm grup elemanlarına ait olan “Fener”, hem aşkın varlığından kaçmamızın, hem de aşka dair sorduğumuz soruların cevaplarını bulmamızın imkansızlığını anlatıyor. Şarkının sözleri “Bazen bir bilmecedir cevabın bulamazsın / Takar peşine sürükler seni, gitmeden yapamazsın / Gelir ve ortaya yerleşir, bazen kaçamazsın / Gelir ve ortaya yerleşir aşk” derken aşka dair bir yandan yaşayıp, bir yandan da tarif etmekte güçlük çektiğimiz duygularımızı paylaşıyor.

Tüm prodüksiyon süreci Doruk Müzik Stüdyoları’nda gerçekleşen ve grubun vokalisti Selçuk Sami Cingi ile kaydettiği ilk şarkı olma özelliğini taşıyan ‘ Fener’in kayıtları ve miksajı grubun klavyecisi Uğur Onatkut tarafından yapıldı.

“Fener” in klibini ise ülkenin genç ve yetenekli yönetmenlerinden İmre Haydaroğlu çekti. Çekimleri İstanbul ve Bodrum’da yapılanklibin görüntü yönetmenliğini ve kurgusunu da Haydaroğlu üstlenirken; yardımcı yönetmenliği Çetin Güney, sanat yönetmenliği Esra Keskin, makyajı Güler Tapan ve kamera çalışması da Onur Aldoğan tarafından gerçekleştirildi.

Selçuk Sami Cingi (vokal), Serkan Özgen (gitar), Kutlu Özmakinacı (bas), Uğur Onatkut (tuşlu çalgılar) ve Alpay Şalt (davul)’tan oluşan ve kuruldukları günden beri “Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer”, “Döneceksin Diye Söz Ver”, “Ben Seni Arayamam”, ‘ Kafile ‘ ,“Haydi Gel İçelim”, “Aşk Durdukça” ve “Onlar Bizi Dinlerler” gibi hitlerin altına imzasını atan Yüksek Sakadat, yeni şarkılarını çalmaya hazırlanıyor.

Selçuk Sami Cingi: Vokal
Serkan Özgen: Gitar
Uğur Onatkut: Klavyeli Çalgılar
Kutlu Özmakinacı: Bas Gitar
Alpay Şalt: Davul

- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Vip bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT