4. Liselerarası Kısa Film ve Senaryo Yarışması

Tarihler: 25 Mart 2019 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2019 Çarşamba

Yer: SETEM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2019 ~ Tem 31, 2019

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile ‘Yarının Sineması İçin’ sloganıyla yola çıkan SETEM (Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği) tarafından düzenlenen “4. Liselerarası Kısa Film ve Senaryo Yarışması” için start verildi.

Bu sene 40. yılını kutlayan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na 2015 yılında sinema eğitimleriyle destek vermeye başlayan SETEM; bir yıl boyunca 60 Koruncuğa oyunculuk, senaryo yazarlığı, kameramanlık, ışık asistanlığı ve makyözlük dallarında eğitim verdi ve Koruncuklar yıl sonunda eğitim sertifikalarını aldı.

Bu yıl SETEM yine Koruncuk Vakfı işbirliği ile “4.Liselerarası Kısa Film ve Senaryo Yarışması” düzenleniyor. Tüm lise öğrencilerine açık olan yarışmaya 15 dakikayı aşmayan kurmaca filmler katılabilecek. Senaryolar ise “çocuk ve sanat” ve “çocuk gözüyle çocuk hakları” temalı olacaktır.

Belirlenen filmler sektörün profesyonelleri tarafından oluşturulacak jüri tarafından oylanacak ve Ekim ayı içerisinde yapılacak ödül töreni ile duyurulacak.

Yarışma için adaylar 31 Temmuz 2019 gününe kadar internet üzerinden başvuruda bulunabilecek. Ayrıntılı bilgi ve başvuru katılım koşulları www.setemakademi.com veya www.koruncuk.org adresinden edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT