7. Geleneksel Capacity Satranç Turnuvası Başlıyor!

7. Geleneksel Capacity Satranç Turnuvası Başlıyor!

Tarihler: 23 Kasım 2019 Cumartesi ~ 24 Kasım 2019 Pazar

Yer: Capacity AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2019 ~ Kas 24, 2019

Bu yıl yedincisi düzenlenen Geleneksel Capacity Satranç Turnuvası’nda çok konuşulacak rekabet başlıyor.

Her yıl ilginin artarak devam ettiği turnuva, bu yıl da 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde en iddialı yarışmacıları mücadeleye davet ediyor. Hem eğlenmek hem de “Ben satrançta en iyisiyim!” demek istiyorsan Capacity’nin Satranç Turnuvası’nı sakın kaçırma!

Bir sonraki hamleyi en iyi tahmin edenin başarıya ulaşacağı turnuvada iyi olan kazanacak. Türkiye Satranç Federasyonu kontrolünde gerçekleşecek bu özel turnuvaya 7-14 yaş arası tüm satranç severler istanbul.tsf.org.tr adresinden başvuru yaparak katılabilecek. Cumartesi ve pazar günü saat 11.00’de başlayacak olan turnuva, iki gün boyunca soluksuz devam edecek.

Bu keyifli mücadele sonunda ilk 3’e giren oyuncular Capacity AVM MediaMarkt mağazasından 750 TL, 500 TL ve 250 TL değerinde hediye çeklerinin sahibi olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT