Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası (European Club Cup Trophy)

Tarihler: 23 Ekim 2008 Perşembe ~ 25 Ekim 2008 Cumartesi 23-25 Ekim 2008

Yer: Klassis Golf Kulübü

Adres: Silivri Silivri İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2008 ~ Eki 25, 2008
Golf’ün “Şampiyonlar Ligi” 23-25 Ekim’de...
Avrupa’nın en iyileri Klassis’te yarışacak!

Ülkelerinde şampiyon olan kulüplerin katılacağı Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası (European Club Cup Trophy) 23-25 Ekim tarihlerinde Klassis Golf Kulübü’nde düzenlenecek. Golfte Avrupa’nın en önemli takım yarışması olarak kabul edilen bu önemli turnuvada ülkemizi; Gencer Özcan, Hamza Sayın ve Mustafa Hocaoğlu’ndan oluşan Klassis Takımı temsil edecek.

Ülkemizde birçok ilke imza atan Silivri’deki Klassis Golf Kulübü, Ekim ayında yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Golfte Avrupa’nın en önemli takım yarışması olarak kabul edilen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (European Club Cup Trophy) 23-25 Ekim tarihlerinde Klassis Golf & Country Club’da düzenlenecek.

Avrupa Golf Birliği (EGA) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve “Golfün Şampiyonlar Ligi” olarak tanımlanan turnuvaya, ülkelerinde yapılan kulüp şampiyonalarında ilk sırayı alan takımlar katılacak. Organizasyonda aralarında Fransa, Almanya, İngiltere, Danimarka, İrlanda Cumhuriyeti ve Portekiz’in de bulunduğu 20’yi aşkın ülke yarışacak. Turnuvada ülkemizi Gencer Özcan, Hamza Sayın ve Mustafa Hocaoğlu’ndan oluşan Klassis Golf Kulübü takımı temsil edecek.

Klassis Golf & Country Club, 2005 yılında da bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmış, 23 ülkenin katılımıyla gerçekleşen şampiyonada, Klassis Golf Kulübü takımı üç günlük turnuvayı -30 gibi rekor bir dereceyle şampiyon olarak tamamlamıştı. Bireysel sıralamada da Hamza Sayın -17 ile tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olmuştu. Geçtiğimiz yıl Yunanistan’da düzenlenen turnuvada ise Gencer Özcan, Hamza Sayın ve Mustafa Hocaoğlu’ndan oluşan Klassis takımı 432 vuruşla Fransa, Slovenya ve Almanya’nın ardından dördüncü sırayı alırken, bireysel sıralamada da Gencer Özcan 214 vuruşla altıncılığı elde etmişti.

Aylardır bu önemli organizasyona hazırlanan ve bu çerçevede buggy yollarının tamamını şampiyona öncesi yeniden düzenleyip, saha içindeki işaret ve bilgi tabelalarını yenileyen Klassis Golf & Country Club; tasarımını dünyanın en iyi golf oyuncularından Tony Jacklin`in yaptığı, 18 çukurlu, 73 parlık ve 6033 metre uzunluğunda golf sahasına sahip bulunuyor. Türkiye’nin uluslararası standartlardaki ilk golf sahası olan Klassis Golf’te profesyonellere bu özel sporun keyfini doyasıya yaşatacak 4 adet par 3, 5 adet par 5, 9 adet par 4’lük parkur yer alıyor. Tesis içinde bulunan 9 çukurlu, 27 parlık ve 851 metre uzunluğundaki Akademik saha ise bu spora yeni başlayan golf tutkunlarına hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT