Başarılarıyla Örnek Olmuş, Hikayeleriyle Herkese İlham Veren, Genç Genel Müdürler Seçiliyor!

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Yer: www.basariyayuruyenler.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Şub 28, 2011

Türkiye’nin 40 yaş ve altındaki en başarılı genel müdürlerinin seçileceği “Başarıya Yürüyenler” yarışması başlıyor. İş dünyası tarafından her sene artan bir ilgiyle takip edilen yarışmanın internet üzerinden yapılan oylaması 15 Aralık’ta başlayacak. Yarışmanın birincisi, Johnnie Walker’ın anavatanı İskoçya’ya giderek, John Walker’ın müthiş hikâyesinin izini sürecek.

Dünyanın lider viski markası Johnnie Walker’ın, iş dünyasının önde gelen dergisi Capital ile birlikte gerçekleştirdiği “Başarıya Yürüyenler”’de büyük heyecan başladı. Türkiye`nin 40 yaş altındaki başarılı genel müdürlerinin seçileceği projede bu yıl yine büyük çekişme yaşanacak. Başarılı müdürlerin internet üzerinden oylaması 15 Aralık tarihinde başlayacak.

Bu yıl 6. Kez düzenlenen “Başarıya Yürüyenler” yarışmasına, geçtiğimiz yıl internet üzerinden yapılan oylamaya 100 binin üzerinde katılım oldu. Bu yıl yenilikler katılarak tasarlanan www.basariyayuruyenler.com sitesinde yarışmaya katılan adayların ilham veren başarıya yürüyüş hikayelerine ulaşabilirsiniz. Mevcut adaylara site üzerinden oy verirken öne çıkan onları başarıya taşıyan özelliklerini de oylamak mümkün olacak. 15 Ocak tarihine kadar yarışma için "yeni bir aday önerin" formu ile de isteyenler kendi adayları olan genel müdürleri de önerebiliyorlar. Ayrıca, Facebook üzerinden de yarışmayla ilgili gelişmeler takip edilebiliyor: www.facebook.com/basariyayuruyenler

Adaylara ya da önerilen isimlere verilecek oylar, finale katılacak isimleri belirliyor. Yaklaşık 2,5 ay sürecek değerlendirmede, en çok oyu alan 10 yarışmacı, iş ve akademi dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Jüri genel müdürlerin yönettikleri projelerden kariyerlerine, şirket karlılığı ve itibarına yaptıkları katkıya, kadar başarıya yürüyüşlerindeki hemen her adımı titizlikle inceleyecek.

Büyük bir çekişmenin yaşandığı geçen yılki yarışmada Groupama Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Yıldız birinci, Fillo Kargo Genel Müdürü Serkan Akbudak ikinci, T-Box Genel Müdürü Doğan Kaşıkçı ise üçüncü olmuştu.

“Keep Walking” Felsefesi Kişisel Gelişime İlham Veriyor

Projeye öncü olan Johnnie Walker, "kişisel gelişime ilham verme" felsefesinden yola çıkarak geleneksel olarak her yıl düzenlen yarışmada, Türkiye`deki profesyonel yöneticileri öne çıkarmayı ve ödüllendirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin seçkin şirketlerinde görev alan genel müdürler, başarıya ulaşma hikayeleri ile yönetici adaylarına örnek oluyor.

Johnnie Walker’ın 40 yaşın altındaki genel müdürlerin katıldığı “Başarıya Yürüyenler” yarışması, “Keep Walking” felsefesinden doğdu. Keep Walking (İlerlemeye Devam) felsefesiyle, karşılaşılan güçlükler ne olursa olsun, hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadan hedefine doğru yürüyen Johnnie Walker, tüm dünyada kişisel gelişime ilham veriyor.

Yarışmanın Birincisi İskoçya’ya Gidecek

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da yarışmanın birincisi, 3 günlük bir turla İskoçya`ya gitmeye hak kazanacak. Birinci, bu gezide Johnnie Walker`ın ana vatanı olan İskoçya`yı ziyaret ederken John Walker’ın 1820 yılında ‘en mükemmel viskiye ulaşma’ amacı ile çıktığı ve günümüze kadar süren yolculuğa ve viski üretimine tanık olacak. Yarışmada birinciliği kazanan genel müdür Johnnie Walker’ın ana vatanı İskoçya’da, John Walker’ın müthiş hikayesinin izini sürme şansını yakalayacak.

Yarışmanın jüri Üyeleri

Yarışmanın jüri üyeleri arasında Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, insan kaynakları uzmanı Pembe Candaner, Capital CEO Club Başkanı Akın Öngör, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin Büyük Özkan, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Küçük, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Subaşı, Capital, Ekonomist ve PC Net Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Eczacıbaşı, Hürriyet İK Editörü Serdar Devrim, Diageo Türkiye Genel Müdürü Aydın Soysal, Praesta / Mentor Leadership Yönetici Ortağı Hande Yaşargil ve Egon Zehnder International Yönetim Danışmanı Murat Yeşildere bulunuyor.

John Walker’ın “İlerlemeye Devam” Felsefesi

1820 yılında, Kilmarnock’taki küçük bir dükkanda, genç bir adam çok basit bir fikrin çekiciliğine kapılarak çay harmanlama yeteneklerini viski üretimi için uygulamaya karar verdi. Mükemmel viskiyi yaratma fikri onun için hayat boyu sürecek bir tutku halini aldı, bunun için tüm zorluklara göğüs gerdi, kendisinden sonraki nesillere ilham kaynağı olacak bir hikaye yarattı. Henüz 15 yaşındaki bu genç adam dünyanın en iyi viskilerinden birini üretecek olan John Walker’dı.

Aynı tutkuyu taşıyan ve kişisel ilerlemenin büyük savunucuları olan John Walker’ın torunları Alexander ve George bu tutkuyu yarattıkları markaya yansıttılar ve “Johnnie Walker” için kişisel ilerlemenin simgesi haline gelecek ünlü logoları “Yürüyen Adam”ı ortaya çıkardılar.

O günden beri “Yürüyen Adam” ve “Keep Walking” (İlerlemeye devam) felsefesi, karşılaşılan güçlükler ne olursa olsun, hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadan hedefine doğru yürümeyi ödüllendiriyor. Johnnie Walker, dünyada olduğu gibi Türkiye`de de bu felsefeye ve yapılan çalışmalarda öncü oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT