Benetton Soruyor: Sokakta Ne Moda?

Tarihler: 17 Haziran 2011 Cuma ~ 17 Temmuz 2011 Pazar

Yer: Sokaktanemoda.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2011 ~ Tem 17, 2011

United Colors of Benetton, Türkiye’nin moda paylaşımı alanındaki ilk sosyal ağı Sokaktanemoda.com işbirliğiyle sokak stilini internetin yeni trendi haline getiriyor. “Kombinle - paylaş - puan ver” esasına dayalı projede, site kullanıcıları beğendikleri bir Benetton ürününü istedikleri bir diğer marka ve ürünle kombinleyerek siteye yüklüyor.

Siteye yüklenen kombinler tüm ziyaretçiler tarafından puanlanıyor. En çok puan alan 3 kombin çalışması ise sırasıyla 500 TL, 300 TL ve 200 TL`lik hediye çeki ile ödüllendiriliyor. Üstelik kampanya süresince Sokaktanemoda kullanıcılarına Benetton ürünleri indirimli olarak sunuluyor.

11 Haziran`da internetin popüler blog yazarlarının katılımıyla Benetton Suadiye mağazasında lansmanı yapılan ve Onur Yüksel tarafından hayata geçirilen Sokaktanemoda.com web sitesinin şimdiden 1.500`den fazla üyesi ve aylık 50.000`in üzerinde aktif ziyaretçisi bulunuyor. Türkiye`de bir ilk olma özelliği taşıyan proje, yeni ziyaretçilerini ve yaratıcı kombin çalışmalarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT