Benim Profilo’m Resim Yarışması

Benim Profilo’m Resim Yarışması

Tarihler: 11 Nisan 2018 Çarşamba ~ 30 Nisan 2018 Pazartesi

Yer: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2018 ~ Nis 30, 2018

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ‘Geleceğin Profilo’su’ temasıyla bu yıl üçüncü kez düzenlediği ‘Benim Profilo’m Resim Yarışması’na online başvurular, gelen yoğun talep üzerine 30 Nisan’a kadar uzatıldı.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuklar için düzenlediği ve gelenekselleşmeye başlayan ‘Benim Profilom 23 Nisan Resim Yarışması’nın online başvuruları, gelen yoğun talep üzerine 30 Nisan’a kadar uzatıldı.

Çocukların hayal güçlerini resmetmelerine olanak veren ve bu yıl üçüncü yaşını kutlayan, yarışmanın 2018 teması ‘Geleceğin Profilo’su’. Bu yıl çocuklar gelecekte beyaz eşyaların nasıl olacağını resmedecekler.

Yarışma Koşulları:

Yarışmaya katılan eserler, 4-8 yaş ve 8-12 yaş olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendirilecek. Yarışma süresince her adayın sadece tek bir eserle katılabildiği yarışmada çocuklar, A3 boyutta (297mmx420mm) kağıda çizdikleri resmin yüksek çözünürlüklü JPG görselini ya da taranmış halini 30 Nisan’a kadar www.benimprofilom.com adresine yükleyebilecekler.

Jüri değerlendirmesi sonucunda, her iki kategoride de ilk üç resmin sahipleri, birbirinden renkli ödüller kazanacak. Yine her iki kategorinin 4.’süne de mansiyon ödülü olarak bir boya seti hediye edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT