British Council, Türkiye’yi İngiltere’de Temsil Edecek Genç Tasarım Girişimcisini Seçiyor..

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 17 Temmuz 2009 Cuma

Yer: British Council

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2009 ~ Tem 17, 2009
British Council, Türkiye’yi İngiltere’de temsil edecek Genç Tasarım Girişimcisini seçiyor; başvuru için son gün 17 Temmuz 2009
Genç Tasarım Girişimcisi Yarışması, Türkiye’de ikinci kez British Council ile Eczacıbaşı Topluluğu ve topluluğun son yıllarda tasarım alanındaki girişimleriyle dikkat çeken markası VitrA işbirliği ile gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar, 17 Temmuz 2009 tarihine kadar British Council sayfasından başvuru yapabilirler.

Tasarım girişimciliği alanında yapılacak olan yarışmaya başvurabilmek için adayların 25-35 yaş arasında, en az 3 yıl tasarım alanında deneyimi olması, iyi derecede İngilizce bilmesi ve yaratıcı fikirlere sahip olması gerekiyor. Yarışmaya açık kategoriler arasında ürün tasarımı, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve tasarım tanıtımı bulunuyor.
Türkiye birincisi, İngiltere’de geçireceği 2 haftalık yoğun bir programda, sektörün önde gelen isim ve kurumlarıyla tanışma ve Avrupa’nın en tanınmış tasarım festivallerinden biri olan %100 Design ve Londra Tasarım Festivali’ni izleme fırsatı olacak.
Londra’da gerçekleştirilecek olan Yılın Uluslararası Genç Tasarım Girişimcisi Yarışması’nda birinci olan tasarımcı, 5000 Sterlin’lik bir mali destekle, girişimci fikrini British Council ile birlikte yürüteceği bir proje çerçevesinde gerçekleştirme fırsatını bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT