Capacity Geleneksel '5. Satranç Turnuvası' Başlıyor.

Capacity Geleneksel '5. Satranç Turnuvası' Başlıyor.

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 19 Kasım 2017 Pazar 10:30 - 18:00

Yer: Capacity Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 19, 2017

Ferah ve şık mimarisi içindeki kusursuz marka karması, cafeleri, restaurantları ve sineması ile alışverişin ve eğlencenin merkezi olan Capacity, sergileri, özel günler için planlanan aktiviteleri, kazandıran kampanyaları ile yaşamın da merkezi olarak konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

7’den 77’ye herkesin büyük beğenisini kazanan Capacity bu yıl 5.’si düzenlenecek geleneksel "Satranç Turnuvası" için kayıtlar başladı. Turnuva, 18 – 19 Kasım tarihlerinde B1 Havuz katında saat 10.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Turnuva başvuruları; Istanbul.tsf.org.tr adresinden yapılmaktadır.

5.’si düzenlenen turnuvanın hediye sponsoru Arçelik olurken, sağlık sponsorluğunu Acıbadem Mobil üstlendi. Turnuvada birinciye Lenovo Tab A8 -50 Tablet, ikinciye Lenovo Tab A7 – 30 Tablet, üçüncüye Lenovo Tab A7-20 Tablet verilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT