Çırağan Amatör Meze Yarışması

Tarihler: 10 Ekim 2011 Pazartesi ~ 10 Kasım 2011 Perşembe

Yer: www.ciraganyemekyarismasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2011 ~ Kas 10, 2011

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Laledan Restoran’ın Ekim’de klasik Boğaz-balık keyfi ile akşam yemeklerine açılmasını “Çırağan Amatör Meze Yarışması” ile renklendiriyor! Profesyonel olarak aşçılık yapmayan herkese açık olan yarışmada her çeşit soğuk meze tarifi yarışacak. 10 Ekim’den 10 Kasım’a kadar www.ciraganyemekyarismasi.com adresine başvuracak yarışmacılardan finale kalan ilk 100 kişi, 18 Kasım 2011 Cuma günü internet sitesinden açıklanacak.

Aralık’ın ilk haftası ise Çırağan Palace Kempinski Genel Müdürü, Başaşçı Olivier Chaleil ve gurmelerden oluşan jüri eşliğinde otelde final sunumu yapılacak ve kazanan üç seçilecek. İlk üçe giren yarışmacıların mezeleri, yıl boyu Laledan Restoran’ın menüsünde, kendi isimleriyle birlikte boy gösterecek. Ayrıca kazananlara süit konaklamalarından akşam yemeklerine sürpriz hediyeler de var.

Laledan Restoran’da Boğaz-Rakı-Balık Üçlüsü!

Boğaz’ın hemen kıyısında, yemyeşil bahçe içindeki Laledan Restoran, Ekim ayından itibaren Boğaz’da yaşayabileceğiniz balık keyfini Çırağan farkı ile sunuyor: Taptaze soğuk ve sıcak mezeler, günlük balıklar, Pasta Şefi Xavier Castello ve ekibi tarafından hazırlanan ev yapımı, mısır ekmeği dahil çeşitli ekmekler ve tatlılar... Michelin yıldızlı Başaşçı Olivier Chaleil önderliğinde yönetilen muftakta kullanılan malzemelerin % 80’i organik; yerel, mevsimsel ve organik olarak seçilen malzemeler yiyeceklerin lezzetine lezzet katıyor… Yine her balık lokantasında bulunmayacak çok çeşitte rakının yanı sıra Sommelier Tuncay Altın tarafından yerli, Fransız, İtalyan, Şili, Amerika, Avusturya ve Arjantin şarapları menüye göre özel olarak seçildi ve eşleştirildi.

Temmuz ve ağustos ayları hariç her akşam 19.00-23.00 arası İstanbul’un en prestijli noktasına gelip kendilerine ve yurt dışından gelen misafirlerine klasik bir balık ziyafeti çekecek İstanbullular Laledan Restoran’da Boğaz’ın, balığın, mezenin, rakıyla şarabın en güzelini bulacak, Kempinski servisi ve Türk misafirperverliği eşliğiyle günün yorgunluğunu atarak keyif içinde şımartılacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT