Doğançay Müzesi 17. İstanbul Orta Okullar Resim Yarişmasi

Doğançay Müzesi 17. İstanbul Orta Okullar Resim Yarişmasi

Tarihler: 16 Haziran 2021 Çarşamba ~ 15 Kasım 2021 Pazartesi

Yer: Doğançay Müzesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2021 ~ Kas 15, 2021

YARIŞMA KOŞULLARI ŞARTNAMESİ

1.Doğançay Müzesi 17. Orta Okullar arası resim yarışması bu sene dijital platformdan yürütülecektir, yarışmaya İstanbul’da okuyan Orta Okul 5, 6, 7, 8. Sınıf öğrencileri katılabilecektir.

2.İlk 8’e giren öğrencilere çeşitli ödüller ve bir yıl güzel sanatlar eğitimi kazanmış olacaklardır. Jürinin sergilenmeye değer bulduğu öğrencilere sertifika verilecektir.

3.Öğrenciler, konu sınırlaması olmadan istediklerini resmedebileceklerdir. Resimler öğrencinin kendisine ait olacak, grup çalışmaları yarışma dışı kalacaktır. Malzeme seçimi serbesttir. Eserlerin ebatları 50x70 cm den daha büyük olmayacaktır. Her öğrenci bir ve birden çok eserle yarışmaya katılabilir ancak bir ödül kazanabilir. 4.Son başvuru tarihi: Resim görselleri 15 Kasım 2021 tarihine kadar e-mail üzerinden info@dogancaymuseum.org adresine gönderilecektir. Her resim için;
* Resim sahibi öğrencinin adı soyadı,
* Yaşı,
* Okul adı ve sınıfı,
* İrtibat numaraları (okul ve ev/cep telefon numarası)
* Resmin adı, boyutları, kullanılan malzeme mail gövde metnine yazılmalıdır.

5.Resimlerin mümkün olan en iyi şekilde fotoğraflarının çekilmesi önemlidir, eğer mümkünse taranıp edilip gönderilmesi daha doğru olur. Resmin tamamının görselde görünmesi gerekmektedir. Fotoğraf Makinası ya da telefonla yapılacak çekimlerde ışığın doğal ve resmi orijinalini en doğru şekilde yansıtmasına, mümkün olan yüksek çözünürlükte olmasına dikkat edilmelidir.

6.Değerlendirme sonuçları: Yarışma sonunda başarı ve sergileme ödülü kazanan eserler, 30 Kasım 2021 tarihinde kazanan öğrencilere bildirilecektir. Şartlar uygun olduğunda eserlerin bir sergisi yapılacaktır. Ödül sahipleri yapılacak sergi süresi için eserlerini Doğançay Müzesi’ne vermekle yükümlüdürler.

JÜRİ ÜYELERİ
* Süleyman Saim Tekcan
* Beral Madra
* Vasıf Kortun
* Mehmet Lütfi Şen
* Gökşen Buğra

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT