Favori Evlilik Hediyem Kampanyası

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 05 Ağustos 2011 Cuma

Yer: http://apps.facebook.com/favorievlilikhediyem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Ağu 5, 2011

Favori Evlenecek Çiftlere, Facebook Sayfasından Hayallerindeki Takıyı Kazanma Şansını Sunuyor

Favori’den evlilik hazırlığındaki çiftlere çok özel bir düğün hediyesi geliyor. Favori’nin, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yürüttüğü “Favori Evlilik Hediyem Kampanyası” ile 10 şanslı çift, hayallerindeki hediyeyi kazanma şansını yakalıyor. 6 Haziran-5 Ağustos 2011, tarihleri arasında http://apps.facebook.com/favorievlilikhediyem adresinden ulaşılabilecek kampanyada seçtikleri takının destek puanını toplayan ilk 10 kişiye, beğendikleri takı hediye ediliyor.

14 ayar altın takı sektörünün lider markası Favori Kuyumculuk, güneşin keyifli gülümsemesiyle evlilik sezonunun açıldığı ve hayallerdeki düğünler için son hazırlıkların yapıldığı bu güzel yaz günlerinde, sosyal medyanın en önemli paylaşım sitelerinden Facebook üzerinden yeni bir hediye kampanyasını hayata geçiriyor. 6 Haziran’da başlayan Favori Evlilik Hediyem Kampanyası 5 Ağustos 2011,Cuma günü saat 16.00’da sona eriyor. Favori’nin Facebook’taki “Favori Evlilik Hediyem Sayfasını” ziyaret eden herkesin katılabildiği bu kampanya ile evlenecek çiftler hayallerindeki veya düğün için ihtiyaç duydukları birbirinden güzel Favori takılarından birini seçip kazanmak için puan toplamaya başlıyor. Seçtikleri takının destek puanını toplayan ilk 10 şanslı kişi hayallerindeki takıyı kazanıyor.

Birbirinden şık ve zarif Favori ürünlerinin yer aldığı kampanyada 5 kategoride hediye seçenekleri sunuluyor. Katılımcılar, tam, yarım ve çeyrek altın gibi seçeneklerin yer aldığı Mini Gold; birbirinden güzel Yüzük modelleri; seçkin tasarımlarıyla göz dolduran alyansların yer aldığı Alyans; kadınların vazgeçilmez tutkusu bileziklerin yer aldığı Bilezik ve dört dörtlük bir hediye arayanlar için kolye, bilezik, yüzük ve küpeden oluşan Düğün Seti kategorilerinden hayallerindeki takıyı belirliyor. Seçilen her takının bir destek puan karşılığı bulunuyor. Favori Evlilik Hediyem Kampanyası’nda 750 hedef destek puan altı ilk 5 yarışmacı ile 750 hedef destek puan üstü ilk 5 yarışmacı olmak üzere toplamda 10 yarışmacı seçmiş olduğu evlilik hediyesini kazanıyor.

Genç çiftlerin yüzünü güldüren kampanyada katılımcıların durumları, ne kadar destekçileri olduğu ve daha ne kadar desteğe ihtiyaç duydukları gibi bilgiler Facebook Favori Evlilik Hediyem Sayfası’ndan online olarak takip edilebiliyor. Katılımın ücretsiz olduğu kampanya ile ilgili detaylı bilgiye http://apps.facebook.com/favorievlilikhediyem adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT