Hisar Okulları Liseler Arası Müzik Yarışması

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 09 Mart 2012 Cuma

Yer: www.hisarschool.k12.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Mar 9, 2012

Geleceğin Yetenekli Müzisyenleri Seçiliyor

İstanbul liseleri arasında yapılan, yetenekli müzisyenlerin seçileceği “Hisar Okulları Liseler Arası Müzik Yarışması” başlıyor. Liseler tarafından her yıl artan bir ilgiyle takip edilen yarışmaya son başvuru tarihi 9 Mart.

Hisar Okulları’nın farklı okulları müziğin ortak dili ve heyecanı ile buluşturmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Hisar Okulları İstanbul Liseler Arası Müzik Yarışması” heyecanı başlıyor. İstanbul’daki liseler arasından yetenekli müzisyenlerin seçileceği yarışmada bu yıl yine büyük çekişme yaşanacak. Yarışma, yorum ve beste olmak üzere iki ana kategoride yapılacak ve yarışmanın birincileri birbirinden değerli ödüller kazanacak. Müzisyen Aydilge’nin sunuculuğunu yapacağı yarışmada müzik dünyasının önemli isimleri jüri olacak. Adaylar www.hisarschool.k12.tr adresindeki başvuru formunu doldurup, 9 Mart 2012 tarihine kadar demo kayıtlarını okula göndererek 16 Mart’ta yapılacak elemeye katılabilecekler.

31 Mart’ta finali gerçekleşecek yarışmada, yorum ve beste olmak üzere iki ana kategori ve alt kategorilerde dereceye giren yarışmacıları da birbirinden değerli ödüller bekliyor. “En iyi beste” kategorisinde birinci olacak öğrenci Berklee Summer School at Umbria Perugia yaz okulu programına gönderilecek, “En iyi yorum” kategorisinde birinci olacak okula ise Yamaha dijital piyano hediye edilecek. Ayrıca jürinin belirleyeceği İstanbul dahilindeki bir lise öğrencisine Hisar Akademi’de istediği müzik branşında bir eğitim yılı süresince burs verilecek.

Yarışmanın Jüri Üyeleri

31 Mart’ta gerçekleşecek yarışmada ülkenin önde gelen müzisyenleri jüri olarak yer alacak. Yarışmanın jüri üyeleri arasında Cahit Berkay, Ege, Kutlu Özmakinacı, Gökhan Tepe, Serkan Özgen, Sina Koloğlu, Şebnem Sungur, Dilek Yonat Batıbay ve Meltem Taşkıran bulunuyor.

Ana sponsorluğunu Mavi’nin üstlendiği yarışmanın iletişim sponsoru Alem FM, ürün sponsoru Yamaha Dore Müzik, teknik donanım sponsoru Elit Işık ve Ses Teknolojileri, lojistik hizmetler sponsoru MNG Factoring ve eğitim sponsoru da Hisar Akademi oldu.

Başvuru şartları ile ilgili detaylı bilgi için: www.hisarschool.k12.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT