İndesit Futbol Yetenekleri Yarışması Başlıyor

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 13 Nisan 2012 Cuma

Yer: talents.football.indesit.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 13, 2012

Facebook üzerinden başvurulacak yarışmanın ödülü, Emirates Stadyumu’nda dört futbol efsanesinin koçluğunda maç yapmak olacak.

Indesit, tüm Avrupa’daki futbol yeteneklerini Indesit Futbol Yetenekleri turnuvasına davet ediyor. Bütün futbolseverlerin katılabileceği ve başvuruların facebook.com/IndesitFootball adresinden yapılabileceği turnuva, 15 Mayıs’ta Emirates Stadyumu’nda gerçekleşecek. Turnuvada, yapılacak seçmeler sonucu kazanan 64 kişi, AC Milan, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Shakhtar Donetsk takımlarının formalarıyla ve bu takımların efsane futbolcularının koçluğunda maç yapacak.

Avrupa’nın en önemli dört futbol kulübüyle uluslararası bir sponsorluk anlaşması imzalayan Indesit, Avrupa’daki futbol yeteneklerini çok özel bir turnuvada yer almaya davet ediyor. Indesit Futbol Yetenekleri adı verilen ve başvuruların Facebook üzerinden alınacağı yarışmanın lansmanı, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk ayağı olan AC Milan - Arsenal maçında gerçekleşti.

Bütün futbolseverlerin katılabileceği ve başvuruların facebook.com/IndesitFootball adresinden yapılabileceği Indesit Futbol Yetenekleri yarışması, 15 Mayıs’ta Emirates Stadyumu’nda gerçekleşecek turnuvayla son bulacak. Turnuvada, Facebook sayfasına başvurarak futbol yeteneklerini ortaya koyanlar arasından kazanan 64 kişi, AC Milan, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Shakhtar Donetsk formalarıyla sahaya çıkacak. Her biri 16 kişiden oluşan takımlar, turnuvayı kazanmak için tüm yeteneklerini ortaya koyacak.

AC Milan, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Shakhtar Donetsk oyuncuları tarafından belirlenecek kazananlar bu takımların formalarını giyerek futbol efsanelerinin koçluğunda sahaya çıkacaklar ve futbolun tapınaklarından biri olan Londra’daki Emirates Stadyumu’nda futbol oynama şansına sahip olacaklar.

Başvurular Facebook üzerinden 20 Şubat - 13 Nisan arasında yapılacak
Yarışma 20 Şubat 2012 tarihinde başlayacak ve 18 yaşını aşmış bütün kadın ve erkeklere açık olacak. Yarışmaya katılmak için talents.football.indesit.com veya Facebook sayfasındaki facebook.com/IndesitFootball adresine kaydolmak yeterli olacak. Katılımcılar bu adreslere kaydolduktan sonra kendi özel profillerini oluşturarak futbol yeteneklerini en yaratıcı ve tutkulu şekilde anlatarak büyük ödülü kazanmaya çalışacak. En fazla 3 dakikalık video, jpeg formatında 1 MB’e kadar fotoğraf veya 2 bin karakteri geçmeyen bir yazıdan oluşabilecek başvurular 13 Nisan 2012’ye kadar sürecek.

Elemeler iki aşamalı olacak: İlk aşama tamamen sosyal medya üzerinden yürütülecek. 13 Nisan 2012’ye kadar en çok beğenilen 250 performanstan oluşan bir liste oluşturulacak. İkinci aşamada ise, Avrupa’nın dört büyük takımının ünlü oyuncularının yer aldığı jüri bu listedeki yarışmacıları değerlendirecek. 16’şar oyuncunun yer alacağı dört takımı oluşturacak kazananlar 26 Nisan 2012’de duyurulacak.

Ünlü futbolculardan oluşan jüride AC Milan’dan Boateng, Aquilani, Emanuelson ve Bonera; Arsenal’den Vermaelen, Djorou, Walcott ve Wilshere; Paris Saint-Germain’den Lugano, Maxwell, Jallet ve Hoarau ve Shakhtar Donetsk’den Mkhrytaryan, Srna, Luiz Adriano ve Pyatov yer alacak.

Projeyle ilgili açıklama yapan Indesit Company Marka ve Pazarlama Direktörü Marco Rota “Büyük bir enerji ve şevkle başladığımız Indesit Futbol Yetenekleri projesini yürüttüğümüz için çok mutluyuz. Bu proje, ‘yetenek’ kavramını esas alıyor ve Indesit Gerçek Futbolsever projemizin özünü oluşturuyor.” dedi. Rota ayrıca; “Indesit Futbol Yetenekleri yarışmasıyla sadece yarışmacılara değil, ilk elemeleri belirleyecek olan her kesimden tüketiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Böylece yarışmamızı başlattığımız andan beri her geçen gün, sayısı ve heyecanı daha da artan katılımcılarımızı ödüllendirmiş olacağız.” ifadesini kullandı.

Temmuz 2011’de Arsenal, AC Milan, Paris Saint-Germain ve Shakhtar takımlarına sponsor olarak futbol dünyasına adım atan Indesit, yeni girişimiyle futbol dünyasındaki yerini daha ilerilere taşımayı hedefliyor. Projenin temelinde gerçek futbolseverlik yatıyor ve bu temel, Indesit markasının en önemli değeri olan “verimlilik” ile mükemmel şekilde örtüşüyor.

Indesit Futbol Yetenekleri katılım şartları Türkçe, İtalyanca, İngilizce, Rusça ve Fransızca olarak talents.football.indesit.com sitesinde yer alıyor. Ayrıca siteyi ziyaret edenler, markanın kendi web sitesi olan www.indesit.com.tr’ye de yönlendiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT