İSKİ’den ‘Suyun Hafızası’ Yarışması

İSKİ’den ‘Suyun Hafızası’ Yarışması

Tarihler: 29 Mart 2023 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2023 Çarşamba

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2023 ~ May 31, 2023

Suyun, insan hayatındaki yerinin, tüm canlılar ve çevre için öneminin anlaşılmasını ve kültür dünyasında kalıcı yer edinmesini amaçlayan İSKİ, ‘Suyun Hafızası Kısa Film Yarışması’ düzenliyor.

Su; yüzlerce yıllık bilgileri, değerleri, kültürleri ve medeniyetleri taşıyan, insanlık tarihine ışık tutan ve geliştiren bir özelliğe sahip. Sahip olduğu bu özelliğiyle su, tarımsal, ekonomik ve endüstriyel gelişimin her aşamasında bilgi birikimini aktarıcı bir unsur oldu. Bugün ve gelecekte su kaynaklı oluşabilecek her türlü çevre probleminin çözümü ise suyun insanlığı birleştirici ve bütünleştirici tarihsel değerini içinde barındıran “Suyun Hafızasında’’ saklı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMINA AÇIK
Bu sayede İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) suyun insan hayatındaki yerinin görsel sanatların bir dalı olan kısa filmler ile ele alınması, tüm canlılar ve çevre için öneminin anlaşılması ve kültür dünyasında kalıcı yer edinmesi amaçladı. İSKİ tarafından düzenlenen, ‘Suyun Hafızası Kısa Film Yarışması’, Türkiye’de okuyan üniversite öğrencilerinin katılımına açık ve başvurular, 22 Mart-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek.

Başvurular “suyunhafizasi.com” adresinden, belirtilen süre içinde yapılacak. Bu site dışında kargo, elden teslim gibi yöntemlerle yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 5 Haziran’da sonuçlanacak olan yarışmada birinciye 40.000 TL +Plaket, ikinciye 20.000 TL+ Plaket, üçüncüye 10.000 TL+ Plaket verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT