LG kampanyaları kazandırmaya devam ediyor!

LG kampanyaları kazandırmaya devam ediyor!

Tarihler: 16 Ekim 2018 Salı ~ 31 Ekim 2018 Çarşamba

Yer: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2018 ~ Eki 31, 2018

LG Türkiye, LG G7ThinQ, Q7+ ve Q Stylus+ model akıllı telefonları için eş zamanlı olarak 2 farklı kampanya düzenleyerek kullanıcılara daha fazla kazanma şansı sunuyor.

LG Türkiye, LG G7 ThinQ, Q7+ ve Q Stylus+ model akıllı telefonları için eş zamanlı olarak 2 ayrı kampanya başlattı. 11 Ekim -31 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalar kapsamında, kazanalar LG’nin en yeni telefonlarının sahibi olacak.

#Eniyiarkadaşım selfie yarışması
Kampanya kapsamında Turkcell ve Türk Telekom mağazalarına uğrayarak LG G7ThinQ veya LG Q7+’ın yer aldığı selfieyi #eniyiarkadaşım hashtagi ile Instagram’da paylaşan kişiler 1 adet LG G7ThinQ veya LG Q7+ kazanma şansı yakalayacak. Paylaşım yapan ilk 100 kişiye ise Cinemaximum’dan sinema bileti hediye edilecek. 11 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek kampanya yalnızca Turkcell ve Türk Telekom mağazalarında geçerli olacak.

LG NOTE ile #anınotet fotoğraf yarışması
Türk Telekom ve Vodafone mağazalarında geçerli olacak bir diğer kampanya ise katılımcılara 1 adet LG Q Stylus+ kazanma şansı sunacak. 11 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında Q Stylus+’ın yer aldığı selfielerini #anınotet hashtagi ile Instagram’da paylaşarak, telefonda bulunan el yazısı özelliğinin avantajlarını bir cümle ile en güzel anlatan 1 kişi LG Q Stylus+, paylaşım yapan ilk 100 kişi ise kahve kuponunun sahibi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT