Marshall’la Şehrinin Rengini Seç Yarışması’nda Son İki Hafta

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 22 Temmuz 2012 Pazar

Yer: Marshall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Tem 22, 2012

Türkiye’nin, Marshall’la şehrinin rengini seçtiği ve şehirlerin kendine özgü renklerini tekrar gün ışığına çıkardığı Şehrinin Rengini Seç adlı yarışmasında son iki haftaya girildi. 22 Temmuz’a kadar www.sehrininrenginisec.com mikro sitesinde devam edecek yarışmaya, şu ana kadar 250’ye yakın renk seçildi ve bu renkler için yaklaşık olarak 1.500 oy kullanıldı. Yarışmanın Facebook takipçi sayısı ise 2.000’in üzerinde. Seçilen şehir renklerine göre Türkiye haritasının renkleri oluşuyor, haydi sen de katıl, senin de bu haritada bir rengin olsun!

“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, www.sehrininrenginisec.com mikro sitesi üzerinden devam eden Marshall’la Şehrinin Rengini Seç adlı yarışmasında son iki haftaya girdi. Katılımcıların hayatını renklendirirken, Türkiye’nin de renklerini belirleyen ve 22 Temmuz 2012 tarihinde son bulacak yarışma kapsamında şu ana kadar 250’ye yakın renk seçildi ve bu renkler için yaklaşık olarak 1.500 oy kullanıldı. Katılımcılar şehrinin rengini Facebook’ta arkadaşlarıyla paylaşarak, hayallerinin tatili için oy istemeye devam ediyor. Yarışmayı, Facebook’tan 2.000’i aşkın kişi takip ediyor.

Marshall Türkiye’nin renklerini belirliyor
Günün her saatinde değişen canlılığı ve renkliliği ile her zaman özlenen Ege’de maviler ve turunçgillerin anavatanı olan Akdeniz’de turuncular yoğunlukta. Anadolu’nun tam ortası İç Anadolu yeşil, yurdumuzun ekonomik bakımdan en gelişmiş, en kalabalık ve en yoğun sanayi alanı Marmara ve yeşili ile dillere destan bölgemiz Karadeniz hemen her renge bürünmüş durumda. Doğu’da morlar ve pembeler olsa da kahveler ağır basıyor. Güneydoğu’da ise fosforlu yeşil ve lacivert kıyasıya yarışıyor.

Yarışmada renk seçen 51 il
Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova, Zonguldak.

Türkiye haritasında senin de bir rengin olsun!
“Türkiye haritasında benim de bir rengim olsun” diyenler, önce, www.sehrininrenginisec.com sitesine girip, doğduğu veya yaşadığı şehri seçiyor. Sonra da kendi şehri ile en çok özdeşleştiğine inandığı Marshall renklerinden birini ya da kendi yaratacağı bir rengi seçip, ona isim vererek yarışmaya katılıyor. Asıl maraton ise bu aşamadan sonra başlıyor. Daha fazla Şehir Renk Puanı kazanarak, sıralamada üst basamaklara yükselmek için katılımcıların yapması gereken şehrinin rengini Facebook’ta arkadaşlarıyla paylaşarak, hayallerinin tatili için oy istemek.

Birinci, Dominik seyahatine gidiyor ve şehrine Marshall Renk Hareketi geliyor
Marshall’la Şehrinin Rengini Seç Yarışması’nın birincisini bembeyaz kumsalları, masmavi okyanusu ve yemyeşil bitki örtüsüyle doğanın en güzel renklerini barındıran Dominik’te muhteşem bir tatil bekliyor. Ayrıca, memleketine Marshall Renk Hareketi taşınarak, şehri birincinin onuruna boyanarak, rengarenk oluyor. Seçtiği renkle en çok oy alan ikinci yarışmacı, Gaudi’nin mimari eserleriyle süslediği ve Picasso, Joan Miro ve Antoni Tapies gibi dünyaca ünlü sanatçılara ilham veren Barselona’da sanatın tüm renkleriyle buluşuyor. En çok oy alan üçüncü yarışmacı ise kendine özgü mimarisi ve hiç durmayan eğlence hayatıyla ünlü özgürlükler şehri Amsterdam’da eğlencenin en canlı renkleriyle tanışıyor.

En renkli olan kazansın!
Haydi, sen de Marshall’la Şehrinin Rengini Seç, hem sen kazan hem şehrin hem de Türkiye kazansın! www.sehrininrenginisec.com

Marshall Renk Hareketi ile rengarenk olan şehirleri görmek için
http://www.sehrininrenginisec.com/hakkinda/renk-hareketi/sirala/sehir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT