Miniso Jingle Yarışması Başladı

Miniso Jingle Yarışması Başladı

Tarihler: 26 Eylül 2018 Çarşamba ~ 20 Ekim 2018 Cumartesi

Yer: Miniso

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2018 ~ Eki 20, 2018

Miniso’da yarışma heyecanı başladı.Hayatımızı en inovatif ürünleriyle kolaylaştıran Miniso, çok sevilen jingle’ını seslendirecek Minisoseverler arıyor.
6. 000 çeşit ürünüyle her geçen gün daha çok büyüyen inovatif Japon markası Miniso’da yarışma heyecanı başladı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izniyle ‘Bunu Ben de Söylerim Jingle Yarışması’nı başlatan marka jingle’ını söyleyecek yeni sesler arıyor. Dokuz kasıma kadar sürecek yarışmada “Miniso ile yenilen, Miniso ile hep eğlen, Miniso’yla renklenen her günün her anı canlı ve güzel” şarkı sözlerine Instagram sosyal medya hesabından #minisoilehepeglen hashtag’i ile enstrümanlı ya da enstrümansız olarak seslendirerek paylaşım yapanlar katılımcı olmaya hak kazanacak. Katılımcılar arasından jüri tarafından seçilecek 5 kişi finalist olmaya hak kazanırken, finale kalan 5 kişinin videoları Miniso Instagram hesabından ve web sitesinden paylaşılacak.
Finalistler arasından 3 kişi yarışmanın kazananı olacak. Bu renkli yarışma sonunda Miniso jürisi tarafından ödül almaya hak kazanan birinciye; 5.000 TL nakit +1.000 TL değerinde Miniso hediye çeki, İkinciye; 500 TL Miniso hediye çeki, Üçüncüye; 250 TL Miniso hediye çeki verilecek. Yarışmayı kazananlar 09.11.2018 tarihinde açıklanacaktır.
Yarışma Koşulları ve bilgiler için Miniso Sitesi,
https://www.miniso.com.tr/yarisma

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT