MyClub’tan Slogan ve Maskot Yarışması İyi Olan Kazansın

Tarihler: 28 Şubat 2012 Salı ~ 31 Mart 2012 Cumartesi

Yer: www.wropen.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2012 ~ Mar 31, 2012

Avrupa’nın en büyük spor ve yaşam merkezlerinden MyClub, yeni maskotunu ve kendini en iyi anlatan sloganını bulmak için “İyi Olan Kazansın” isimli bir tasarım yarışması düzenliyor. MyClub’ın bitmeyen enerjisini ve ruhunu en iyi yansıtan maskot ve sloganı ben bulurum diyorsanız www.wropen.com adresinden yarışmaya başvurabilirsiniz.

Spor ve yaşam merkezi MyClub, kendini en iyi yansıtan maskot ve sloganı yaratmak için markalarla yaratıcıları bir araya getiren WR’Open web sitesi ile birlikte “İyi Olan Kazansın” isimli bir yarışma başlatıyor. MyClub, içindeki yaratıcılığı ve dinamizmi ortaya çıkartmak isteyen herkesi sportmen bir şekilde “İyi Olan Kazansın” yarışmasında buluşturuyor.

Maskot ve slogan olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecek olan yarışmaya başvurular www.wropen.com adresinden yapılabiliyor. 14 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında başvuruların yapılabileceği yarışmaya katılacak olan projeleri Türkiye’nin ünlü tasarımcıları, iş adamları, modacıları ve oyuncularından oluşan bir jüri değerlendirecek. Her 2 kategoride birinci olan kişiye 1.000 TL ödülün yanı sıra 6 aylık sınırsız MyClub üyeliği hediye ediliyor. MyClub’ın yeni maskotunu bulan tasarımcıya ise Ağaoğlu Turizm Grubu yaratıcı tasarım ekibinde staj imkanı sağlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT