Şehir Fotoğrafçılığı Masterclass Gezisi

Şehir Fotoğrafçılığı Masterclass Gezisi

Tarihler: 24 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2019 Çarşamba

Yer: Ayvalık Cunda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2019 ~ Tem 24, 2019

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, kompakt ürün ailesinin en yeni üyelerinden PowerShot G5 X Mark II ile fotoğraf ve videoda yeni bir dünyanın kapısını aralıyor. Ayvalık Cunda’da gerçekleştirilen özel gezi etkinliği ile tanıtılan G5 X Mark II modeli seyahatlerdeki performansıyla da dikkat çekiyor. Bu kapsamda fotoğraf tutkunlarına özel bir sürpriz hazırlayan Canon başlattığı yeni yarışması ile birebir ürünü deneyimleme fırsatı sunuyor.Canon, seçilecek şanslı 7 kişiye ünlü fotoğrafçı Sadık Üçok rehberliğinde G5 X Mark II’yi ilk kez deneme şansı sunuyor.

Canon, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi bir tutkuya dönüştürenler için ikonik PowerShot serisine eklediği yeni modeli PowerShot G5 X Mark II’yi görücüye çıkarıyor. 4K çekim kalitesiyle yüksek performans sergileyen PowerShot G5 X Mark II, vlog hazırlayanlar ve seyahatlerinde fotoğraf çekmeyi sevenler için üstün özellikleri sayesinde kaçırılmayacak bir ürün olarak öne çıkıyor. 7 şanslı fotoğraf tutkunu Powershot G5X Mark II’yi ilk kez deneyimleme heyecanını yaşayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT