Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 31 Ocak 2012 Salı

Yer: http://www.toyota.com.tr/hayalimdeki-araba/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Oca 31, 2012

Dünyanın lider otomotiv üreticisi Toyota, Türkiye’deki çocuklara ödüllü uluslararası resim yarışmasına katılma fırsatı sunuyor. Hayallerindeki Arabayı resmederek 31 Ocak tarihine kadar başvuruda bulunan 15 yaş ve altındaki çocuklar, öncelikle Türkiye Ulusal yarışmasında dereceye girmek için yarışacak.

Türkiye’de dereceye girenler birbirinden değerli hediyeler kazanırken, 80 ülkeden seçilmiş eserin yer alacağı Japonya'daki Uluslararası Yarışma’ya katılma ve dereceye girmeleri durumunda da Japonya seyahati ile ödüllendirilme şansı da elde edecekler.

Dünyanın 80 bölge ve ülkesinden binlerce çocuğun katılacağı Toyota “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması”na bu yıl ilk kez Türk çocukları da katılıyor. Toyota’nın dünyada 2004 yılından beri kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı ile gerçekleştirdiği yarışma, çocuklara “Senin Hayalin – Geleceğin Arabası” teması ile hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunarken, hem otomobillere ilgi duymalarını hem de hayal kurmanın keyfini ve önemini kavramalarını amaçlıyor.

Gelecekteki arabaların kendi hayallerindeki gibi olacağını varsayan 15 yaş ve altındaki çocukların katılımıyla gerçekleşecek “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması” için Türkiye’deki son başvuru tarihi 31 Ocak 2012. Türkiye’deki değerlendirmeler 3 ayrı kategoride yapılacak ve (10 yaş altı, 10-12 yaş arası, 13-15 yaş arası) dereceye giren resimler kategori ve derecelerine göre; Apple I-Pad, Apple I-Phone, Sony Vaio Netbook, Nintendo Wii, Pictionary Konsolu, Play Station El Oyun Konsolu ve Resim Eğitim Seti gibi birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendirilecek. Dereceye girenler bunun yanında; Japonya'daki Uluslararası Yarışma’ya katılma ve dereceye girmeleri durumunda ise Japonya seyahati ile ödüllendirilme şansını da yakalayabilecekler.

Toyota “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması”nın jürisi de seçkin isimlerden oluşuyor. Türkiye’deki yarışmayı kazananlar, Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Aydın Ayan (Şeçici Kurul Başkanı), Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar Bölüm Başkanı Prof. Zahit Büyükişleyen, sanatçı Müjdat Gezen, ressam Prof. Jale Yılmabaşar, gazeteci Yalvaç Ural, gazeteci Nora Romi ile tiyatro ve sinema sanatçısı Salih Kalyon’un seçimiyle belirlenencek. Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar’a elden teslim edilebilecekleri gibi resimlerini Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yanyol No:11 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine gönderebilecekler.

Basvuru formu, katılım şartları ve kullanılacak malzemelerle ilgili bilgilere http://www.toyota.com.tr/hayalimdeki-araba/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT