Uluslararası 212 Photography İstanbul Fotoğraf Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

Uluslararası 212 Photography İstanbul Fotoğraf Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

Tarihler: 21 Ağustos 2023 Pazartesi ~ 10 Eylül 2023 Pazar

Yer: 212 Photography Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2023 ~ Eyl 10, 2023

212 Photography Istanbul’un, fotoğraf etrafındaki diyaloğu çeşitlendirmeyi hedefleyerek yeni yeteneklerin ve yeni sanatçıların keşfedilmesini sağlayan uluslararası fotoğraf yarışması başvuruları için son gün 10 Eylül…

Her yıl gerçekleştirdiği kapsamlı programlarıyla çok katılımlı, ufuk açan, katılımcıları İstanbul’da farklı rotalarda gezinmeye teşvik eden bir şehir festivali haline gelen 212 Photography Istanbul, altıncı yılında uluslararası etkinlik serileri ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de gerçekleştirilen en kapsamlı uluslararası fotoğraf festivali olan 212 Photography Istanbul, uluslararası yarışması ile sosyal, kültürel ve sanatsal olguların izini coğrafyadan ve ön yargılardan bağımsız sürerek Türkiye ve dünyadan her yaştan profesyonel fotoğrafçının katılımına açık.

Kazananının 5000 Euro ile ödüllendirildiği, finalistlerin festivalde sergilenmeye hak kazandığı yarışmanın bu yılki jürisinde, Nederlands Fotomuseum Kurul Üyesi, Docking Station Kurucu Ortağı ve Direktörü Marga Rotteveel, The Guardian’ın Baş Fotoğraf Editörü Fiona Shields, GUP Magazine Baş Editörü ve Rotterdam Photo 2023 Jürisi Erik Vroons ve Onagöre’nin Kurucusu Ali Taptık bulunuyor.

Zengin içerikleri ve farklı deneyim alanları ile fotoğrafı ortak bir dil haline getiren 212 Photography Istanbul, altıncı yılında 5 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında fotoğrafçıları sanatseverle bir araya getiriyor.

Uluslararası 212 Photography İstanbul Fotoğraf Yarışması ile ilgili tüm detaylara www.212photographyistanbul.com adresinden ve festival sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT