V1 Challenge Coşkusu İstanbul Suadiye`de!

Tarihler: 16 Ekim 2011 Pazar ~ 16 Ekim 2011 Pazar

Yer: İstanbul Suadiye Trafik Vakfı Otoparkı

Adres: Çetin Emeç Bulvarı Suadiye Prences Oteli önü Suadiye İstanbul Suadiye İstanbul

Telefon: 0216 380 39 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2011 ~ Eki 16, 2011

Her açıdan benzersiz bir motorsporları aktivitesi olan V1 Challenge’ın beşinci yarışı 16 Ekim tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Bugüne kadar gerçekleştirilen dört yarışı ile motorsporlarına yeni bir soluk getiren, farklı şehirlerde ve formatlarda yapılan yarışlarıyla merakla beklenen V1 Challenge’ın beşinci ayağı 16 Ekim Pazar günü İstanbul Suadiye Trafik Vakfı Otoparkı’nda gerçekleştiriliyor. Gün içerisinde Türkiye’nin ralli efsanesi Volkan Işık’ın yapacağı şovlar ile renk katacağı yarış 12.30’daki antrenman turları ile başlayacak ve 17.00’deki ödül töreni ile son bulacak.

Volkicar’ların başrolde olduğu V1 Challenge’ın ödüllendirme sistemi de motorsporlarında yeni bir sayfa açıyor. Her yarışta birinci olan pilot 3.000 TL, ikinci olan pilot 2.000 TL ve üçüncü olan pilot da 1.000 TL’lik para ödülünün sahibi oluyor. Bunun yanında İstanbul yarışına event sponsorluğu yapacak olan Bodrum Gümüşlük Otel, yarışmada dereceye giren ilk üç pilota bir hafta çift kişilik tatil imkanı sunuyor.

Şimdiye kadar dört yarışı geride bıraktıklarını belirten Volkan Işık, motorsporlarını tabana yayma ve halkın ayağına getirme fikri ile çıktıkları yolda bugün gelinen noktanın kendileri açısından memnun edici olduğunu söyledi. Her yarışın ayrı bir heyecan ve coşku ile geçtiğini belirten Işık, özellikle Aydın yarışının yapmak istediklerini göstermek açısından önemli bir örnek teşkil ettiğini dile getirdi. Volkan Işık, hem aksiyon hem de seyirci coşkusu açısından motorsporlarına farklı bir dinamik getirmenin ve örnek gösterilecek organizayonlara imza atmış olmanın sevinç ve gururunu yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

Lassa, Telia Sonera, ISS Catering Services’in co-sponsorluk yaptığı V1 Challenge’ta Vakkorama, CMS, Power FM ve Medline destek co-sponsoru olarak katkı yapıyor. Yurtiçi Kargo, Tefal, Team 47, KYK, Ece Türkiye A.Ş, Derimod, Kaşmir Halı, Polimeks İnşaat, Serencebey, Active Academy, TV8, Little Ceasers, Nescafe Xpress, Dedeman, MSA gibi sektörlerinin önde gelen şirketleri ise araç sponsorluğu yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT