EKS Mutfak Akademisi minik şefleri bekliyor.Gençler İçin Profesyonel Mutfağa Hazırlık12 – 18 Yaş
1. Gün Profesyonel Mutfağa Giriş (Pazartesi)Mutfaklarda çalışan aşçı pozisyonları ve görevleri
Bıçak tutma ve kullanma teknikleri
Kesme şekilleri ve uygulamaları
Dana etli ve sebzeli eggnoodle
2. Gün Sandviç ve Kanepeler (Salı)Clup sandviç (3 adet tost ekmeği, Izgara tavuk, kornişon turşu, omlet, salam, jambon, domates, kaşar peyniri, marul yaprağı, mayonez, fırında baharatlı patates ile
Tost ekmeği ile kanepe
Tavuklu Wrap, yumurtalı ve sebzeli basmati pilav eşliğinde
3. Gün Etler (Çarşamba)Kızarmış Bütün Soslu Tavuk, Sebzeli pilav eşliğinde (DEMO)
Tavuklu ve sebzeli sote
Ekmek arası Izgara Köfte, sumaklı soğan ve yeşillik eşliğinde
4. Gün Makarnalar ve PilavlarDomatesli pilav
Beşamel sos yapımı
Fırında beşamel soslu peynirli makarna
Genç Şefler Profesyonel Pastacılık Eğitimi1.DersPoğaça, Simit
Cream Şokala
Havuçlu Cupcake
2.DersŞekerpare
Fırın Sütlaç
Ekler
3.DersProfiterol
Cohocolate Chips Cookie
4.DersHindistan Cevizli Marmelatlı Cookie
Mini Pizza
*Program 27 Ağustos 2018 – 8 Eylül 2018 tarihleri arasında 14:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.-Etkinlik 3 saat sürmektedir.
-Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda tekli çalışılmaktadır.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.