Bodrum Acı Ot Festivali Turu

Bodrum Acı Ot Festivali Turu

Gezi Rehberi Bodrum Acı Ot Festivali Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Şirince - Bodrum - Gümüşlük - Bafa Gölü

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 19:00 Beylikdüzü Shell Benzin İstasyonu - 21:00 Merter Metro istasyonu İspark - 22:00 Gayrettepe Metro Durağı Önü Büyükdere Cad. - 23:00 Zeynep Kamil Oto Pazarı - 23:20 Kartal Yemek Center -

Paylaş:

istanbul.net.tr Mar 13, 2020 ~ Mar 15, 2020

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen saatlerde hareketle gece yolculuğumuz başlıyor.

2. Gün

Şirince - Bodrum

Acente'nin konforlu otobüsleri ve otobüs içi ikramlar eşliğinde, Bursa,Balıkesir, Manisa, İzmir üzerinden Selçuk'a ulaşıyoruz. Buradan zeytin ve asma bağları içerisinde kendine has köy dokusunu barındıran, Safranbolu mimarisine benzer evleri ve meyve şaraplarıyla ünlü, eski bir Rum köyü ŞİRİNCE' ye ulaşıyoruz. Verilen kahvaltı molasının ardından yörenin meşhur meyve şaraplarını tatmak için şarap mahzenine gidiyoruz. Tadım  ve alışverişimizin ardından, eski adıyla Halikarnassos olarak bilinen  Bodrum’a ulaşıyoruz. Bu sene 3. sü yapılacak olan Bodrum Acı Ot Festivali’ne katılmak için Ortakent’e hareket ediyoruz. Acı Ot Festivali Bodrum yarımadasının tam ortasında Ortakent’te yapılıyor.Çünkü Ortakent otantik dokusunu kaybetmemiş nadir beldelerden. Festival alanına ulaşıyoruz. Verilen serbest zamanda yerel üreticilerin açtığı stantlarda yöresel zeytinyağı, sabun, peynir, bölgenin meyvelerinden yapılan reçeller, lokumlar, kurutma gibi ürünlerden alışveriş yapabilirsiniz. Acı Ot, Baldıran, Deli Kenker, Turpotu, Tilkişen, Ada marulu… Bu otlardan yapılan Bodrum’a özel  tatlar ziyaretçiler ile buluşacak. Festival alanına çeşitli yöresel eğlence ve şovlar da eşlik edecek . Daha sonra otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği sonrası, dileyen misafirlerimizle Bodrum gecelerini yaşamak için lobide buluşuyoruz.

3. Gün

Zeki Müren Evi - Bodrum Kalesi - Gümüşlük - Bafa Gölü -

Sabah kahvaltısı sonrası, ilk ziyaret noktamız, verdiği eserleri ile bir döneme damga vurmuş, Türk sanat müziği efsanesi Zeki Müren’in evi olacak. Evin gezilmesi sonrası St. Jean şövalyeleri tarafından yapılan, 1960 yılından bu yana Sualtı Arkeoloji Müzesi olarak kullanılan, Bodrum’un en ihtişamlı tarihi yapısı Bodrum Kalesi’ni ziyaret edeceğiz.  (Bodrum kalesi ziyarete açık olduğu takdirde gezilecektir. ) Kale gezisi sonrası, Bodrum merkezde serbest zaman veriyoruz.  Ardından, evleri ve sakinliği ile ilgi çeken Gümüşlük’ e gidiyoruz. Burada verilen mola sonrasında, Milas üzerinden antik dönemdeki ismi Latmos olan ve mitolojide Ay Tanrıçası Selene ile yakışıklı çoban Endymion’un hikâyesinin anlatıldığı Beşparmak dağlarının eteklerinde bulunan BAFA GÖLÜ’ ne ulaşıyoruz. Gölün güzel manzarasında verilen kısa bir fotoğraf molası sonrası, dönüş yoluna geçiyoruz.Gecenin ilerleyen saatlerinde İstanbul’a ulaşıyor ve bir başka organizasyonumuda buluşmak dileği ile misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, sizlerle vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Sabah Kahvaltıları

+ Akşam Yemekleri

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Şehir Vergileri

Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT