Bodrum Çeşme Alaçatı Ilıca Sığacık Turu

Bodrum Çeşme Alaçatı Ilıca Sığacık Turu

Gezi Rehberi Bodrum Çeşme Alaçatı Ilıca Sığacık Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: İzmir - Çeşme - Alaçatı - Ilıca - Seferhisar - Sığacık - Deve Plajı - Bodrum - Akyarlar - Gümüşlük - Şirince

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Merter Metro İstasyonu İspark Otoparkı - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Yanı Mado Pastanesi Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi İspark Otopark Yanı - 00:15 Kartal Köprüsü Metro İstasyon u (E-5 Ankara İstikameti) - 00:30 Çayırova Mc Donald`s Önü - 02:00 Bursa Özdilek Önü - Hilton Otel Yanı - 07.30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 6, 2024 ~ Nis 9, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen noktalardan hareket ile yola çıkıyoruz.

2. Gün

Bursa - İzmir – Çeşme - Alaçatı - Alaçatı Pazarı – Alaçatı Sokakları - Ilıca - Ilıca da Yüzme Molası - Seferihisar – Sığacık

Sabah saatlerinde İzmir’e ulaşıyoruz ve arından Çeşme’ye hareket ediyoruz.Çeşmede gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ( dışardan ) ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansarayı ( panaromik ) görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Dileyen misafirlerimiz ile ( ekstra ) bizleri bekleyen teknemize binerek Çeşmeden ayrılıyoruz. Çeşme koylarının ve denizin tadını çıkaracağımız saatlerin ardından arabamıza geçerek Ilıca'ya geçiyoruz. Burada özel bir plajdaki yüzme molamızın (giriş, şezlong, şemsiye ekstra ) ardından Antik çağda adı "Agrilia" olan Alaçatı`ya hareket ediyoruz. Arnavut Kaldırımlı dar sokakları ve evleriyle Alaçatının en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı, Alaçatı'nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında aracımıza geçerek otelimize hareket ediyoruz.Ardından yöresel mimarisine, geleneklerine, göreneklerine, sahip çıktığından dolayı 2009 yılında Türkiye’de ilk Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanını kazanmış olan Seferihisar’ı panaromik olarak görüp bazı dizi filmlerin çekildiği Seferihisar’a bağlı Sığacık’ı geçeceğiz. Burada, Sultan Süleyman tarafından yaptırılmış Osmanlı Kalesi’ni, iç kalede inşa edilmiş ve otantikliğini kaybetmemiş evleri ve sokakları yürüyerek gezeceğiz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Bodrum’a hareket ediyoruz. Bodrum’daki otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır.

3. Gün

Bodrum Serbest Zaman - Deve Plajı Tekne Turu - Bodrum Karaada Mavi Yolculuk Tekne Turu İmkanı - Akyarlar Plajı ve Gümüşlük Turu İmkanı

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında arzu eden misafirlerimiz yılın yorgunluğunu otelde dinlenerek geçirilirken, arzu eden misafirlerimiz de onlar için Ekstra olarak düzenlenen  tekne turunu seçebilirler. 1.Seçenek: Bodrum Karaada Tekne Turu ( Ekstra ) Dileyen misafirlerimizle Tekne Turumuzda Akvaryum Koyu, Karada, Meteor Koyu başlıca göreceğimiz yerler olacak. (Teknelerde verilen yüzme molaları hava ve deniz durumuna göre tekne kaptanları tarafından değiştirilebilir.) Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarımızın ardından otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımıza Bodrum Geceleri ve Barlar Turu (Ekstra)2.Seçenek : Akyarlar Plajı ve Gümüşlük Turu ( Ekstra ) Dileyen misafirlerimizle turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Bodrum'un meşhur Akyarlar Plajı'nda yüzme molası vermek. Özellikle yüzme bilmeyen ve gününü plajda dinlenerek geçirmek isteyen misafirlerimiz için çok ideal bir gün. Vereceğimiz uzun bir yüzme molası sonrası Gümüşlük'e gidiyoruz. Dileyen misafirlerimiz alışveriş yapabilir, dileyen misafirlerimiz güzel bir mekanda dinlenebilirler. Günümüzü tamamlayıp otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımıza Bodrum Geceleri ve Barlar Turu (Ekstra)3.Seçenek :Dileyen misafirlerimiz ile Bodrum limandan kalkan Tekne Turumuza çıkıyoruz .( Ekstra )  Tekne Turumuzda, Orak Adası, Pabuç Burnu, Tavşan Burnu Koyu  başlıca göreceğimiz noktalar olacak.  (Teknelerde verilen yüzme molaları hava ve deniz durumuna göre tekne kaptanları tarafından değiştirilebilir) .Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Gece dileyen misafirlerimiz ile Bodrum Gümbet Barlar Sokağı Turu yapıyoruz. (Ekstra)Not: Tüm Gece Turları Ekstra Olup Katılıma Ve Kişi Sayısına Bağlı Olarak Gerçekleştirilir. Tekne Turu ( Ekstra ) İse En Az 25 Kişi Olur İse Hareket Edecektir.

4. Gün

Bodrum Çarşı - Sualtı Arkeoloji Müzesi - Bodrum Merkez – Doğanbey Köyü - Şirince – Eski Rum Evleri – Şirince Şarapları

Sabah otelden çıktıktan sonra ilk ziyaret noktamız Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi olacaktır. Aracımızdan Bodrum Çarşı’da müsait bir yerde indikten sonra kısa bir yürüyüş sonrasında Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi’ne ulaşıyoruz.  İngiliz Kulesi, İtalyan Kulesi, cam batık salonu, zindan, Uluburun batığı gibi bölümleri rehberimizin anlatımı eşliğinde geziyoruz. Ziyaretimiz bittikten sonra Doğanbey Köyü’ne ulaşıyoruz. Burada kaybolmamış dokusuyla taş evlerin ve daracık sokakların arasında fotoğraf molası veriyoruz. Serbest zamanın sonunda rehberimizin belirttiği yerde buluşup, aracımız ile zeytin ve asma bağları içerisinde kendine has köy dokusunu barındıran, birbirinin önünü kapatmayan Safranbolu mimarisindeki evlerinde meyve şarapları yapılan, mübadele yıllarını anlattığı “Benden Selam Söyle Anadolu’ya“ kitabının yazarı Dido Sotiriyu’nun doğum yeri Şirince’ye ulaşıyoruz. Rehberimizin yapacağı anlatımları ile yörenin meşhur meyve şaraplarını tatmak için şarap mahzenine gidiyoruz. Yörenin ve köyün muhteşem lezzetlerinin, zeytinyağlılarının, çöp şişlerinin tadına bakmak için rehberimiz eşliğinde öğlen yemeği alacağımız restorana geçiyoruz (Ekstra). Köyde verilen serbest zamanın ardından bu güzel köyden ayrılıp, İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa üzerinden dönüş yoluna geçiyoruz. Siz sayın misafirlerimizi, bir başka Tatilbudur.com organizasyonunda buluşmak dileğiyle gece yarısı sonrası saatlerde İstanbul’da, aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Bahşişler

Önemli Notlar:

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT