Bodrum & Çeşme & Kuşadası Turu

Bodrum & Çeşme & Kuşadası Turu

Gezi Rehberi Bodrum & Çeşme & Kuşadası Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: İzmir - Konak Meydanı - Kordon - Çeşme - Ilıca - Alaçatı - Bodrum - Akyarlar - Bafa Gölü - Kuşadası - Efes Antik Kenti - Şirince

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Acente Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 00 .00 Gebze Center Avm Önü - 02.00 Bursa Almira Otel Önü - 07.30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 13, 2022 ~ Tem 17, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Turumuz,  22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı)  - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) -00.00 Gebze Center Avm Önünden hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

İzmir - Konak Meydani - Kordon - Çeşme - Çeşme’de Yüzme Molasi - Ilica - Alaçati - Alaçati Sokaklari

Turumuz, 02.00 Bursa Almira Otel önünden 07.30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önünden sizleri otobüsümüze alarak Bursa – Balıkesir güzergâhını takiben İzmir’e hareket ediyoruz. Sabah 07.00 – 07.30 saatleri arasında İzmir’e ulaşıyoruz. İzmir Konak Meydanından panoramik olarak, Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağını görerek sonrasında Çeşme’ye hareket ediyoruz. Çeşme gezimiz Çeşme Kalesi (Panoramik) ile başlıyor. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray’ı görüyoruz. Çeşme Meydanda vereceğimiz serbest zamanımızın ardından Ilıca’ya geçiyoruz. Burada özel bir plajdaki yüzme molamızın (giriş, şezlong, şemsiye ekstra) ardından Alaçatı’ya hareket ediyoruz. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı’nı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Bodrum’a hareket ediyoruz. Bodrum’daki otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Bodrum Tekne Turu - Bodrum Barlar Sokağı

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, İsteyen misafirlerimiz ile Gümbet iskeleden hareket edecek Bodrum Tekne Turuna çıkıyoruz (Ekstra). Yaklaşık 6 saat kadar süren tekne turu süresince birbirinden güzel koylar ve adalar olmak üzere toplam beş durak bulunuyor. Her biri birbirinden muhteşem doğal güzellikler ve masmavi berrak sulara sahip bu duraklarda 45 dakika ila 1 saat arasında yemek ve yüzme molası veriliyor. Durak noktaları değişkenlik göstermekle beraber belli başlı durak noktaları : Akvaryum Koyu, Deve Plajı, Adaboğazı, Tavşan Adası, Bağla Koyu, vb. Tekne turumuzda denizin keyfini çıkardıktan sonra otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımıza Bodrum Geceleri ve Barlar Turu düzenlenecektir. (Ekstra)

4. Gün

Bodrum - Bodrum Kalesi - Zeki Müren Evi - Akyarlar Plajı Yüzme Molası - Bafa Gölü - Kuşadası

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, sanat güneşimiz Zeki Müren’in uzun yıllar ikamet ettiği ve şu anda müze olarak kullanılan evini ziyaret ediyoruz. Ardından St. Jean Şövalyeleri tarafından 15. Yy da inşa edilen Bodrum Kalesini ve Türkiye’nin ilk ve tek Sualtı Arkeoloji Müzesini görüyoruz. Bodrum'un dünyaca ünlü bir cazibe merkezi haline gelmesinin başlıca sebeplerinden turkuaz mavisi denizi ve çarşaf gibi koylarıdır. Kos adasının tam karşısında yer alan ve antik adı Arhialla olan Akyarlar, eskiden bir balıkçı köyü iken son yıllarda Bodrum yarımadasının en önemli turizm merkezlerinden biridir. Aracımıza binerek Bitez, Ortakent üzerinden Akyarlar'a ulaşıyoruz. Burada denizin keyfini çıkardıktan sonra Büyük Menderes ırmağının getirdiği alüvyonlar ile denizden kopmuş bir göl olan Heraklia (Bafa) Gölü’nde çay molası veriyoruz. Sonrasında Kuşadası'ndaki otelimize hareket ediyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımız ile Kuşadası Şehir ve Barlar Turuna  (Ekstra) gidiyoruz.

5. Gün

Efes Antik Kenti - Dilek Yarımadası Milli Parkı - Yüzme Molası - Şirince - Eski Rum Evleri -Şirince Şarapları

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında,  Efes Antik Kenti ile başlıyor. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra göreceğimiz yerler arasında olacaktır. Efes Antik Kenti gezimizin ardından Kuşadası Dilek Yarımadası Milli parkına hareket ediyoruz. Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı; dünyada bir örneği daha olmayan, bir yandan Akdeniz’den Kafkasya’ya kadar kıyılarda yayılım gösteren neredeyse tüm bitkilerin doğal olarak bir arada görüldüğü botanik bahçesi, yırtıcı kuşları ve vahşi hayvanlarıyla bir doğal kara alanı ve onu çevreleyen sualtı zenginlikleri, diğer yandan da yüzlerce kuş türünü barındıran, zengin balık çeşitleriyle bir delta ve bütün bunları çevreleyen tarihi ve kültürel zenginliklere sahip bir doğa harikasıdır. Burada vereceğimiz yüzme molasının ardından şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Burada köy içindeki küçük gezintinin ardından alışveriş ve akşam yemeği için mola veriyoruz. Şirince gezimiz sonrasında İstanbul’a dönüş yolculuğu başlıyor. İzmir – Manisa - Balıkesir – Bursa güzergâhı üzerinden İstanbul yolculuğumuza başlıyoruz. Bir başka acente organizasyonunda buluşmak üzere sizleri aldığımız noktalara bırakarak üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Öğle Yemekleri

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT