Büyük Uzakdoğu Turu

Büyük Uzakdoğu Turu

Gezi Rehberi Büyük Uzakdoğu Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Hong Kong - Bangkok - Phuket - Singapur - Kuala Lumpur

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Emirates Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Dubai - Hong Kong - Kuala Lumpur - Dubai - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 6, 2024 ~ Nis 19, 2024

Tur Programı

1. Gün

İstanbul – Dubai

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Emirates kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 16:25'de buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Hava Yolları EK 122 sayılı tarifeli seferi ile saat 19:25’de Dubai’ye hareket ediyoruz.

2. Gün

Dubai – Hong Kong

Yerel saat ile 00:55’de Dubai’ye varış. Ardından Emirates Hava Yolları EK 384 sayılı tarifeli seferi ile 02:50’de Hong Kong’a hareket. Yerel saat ile 18:05’de varış. Varışımızın ardından otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

3. Gün

Hong Kong

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz ve ardından Hong Kong panoramik şehir turu gerçekleştiriyoruz. Turumuzda Kowloon, Causeway Bay, Victoria Tepesi, Aberdeen Balıkçılar Koyu, Repulse Bay ve Tin Hau Tapınağı görülecek yerler arasındadır. Ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Okyanus Parkı Turu (110 USD)’na katılabilirler. Turumuzda An An ve Jia Jia adlı pandaları, dünyanın en uzun yürüyen merdiveni, 30.000’den fazla balık çeşitliliği ile Atoll Reef Akvaryumu görülecek, okyanus tiyatrosunda yunus ve fokların ilginç gösterilerine tanıklık edeceğiz. Ardından serbest zaman ve otele transfer. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Akşam Yemekli Hong Kong Körfezi Tekne Gezisi Turu (150 USD)’na katılabilirler. Turumuzda canlı müzik ve açık büfe servisimiz ile Hong Kong’un ışıklar altındaki muhteşem manzarasını seyrederek güzel bir gece geçirme imkânı bulabilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Konaklama otelimizde.

4. Gün

Hong Kong – Bangkok

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Hong Kong Şehri & Lantau Adası & Jade Market Turu (195 USD)’na katılabilirler İlk olarak Lantau Adasına gidiyoruz. Burada 268 basamakla ulaşılan, bronzdan yapılmış 34 m yüksekliğindeki dünyanın 2.büyük oturan Buda’sı olan Tian Tan Buda heykelini ziyaret ediyoruz. Daha sonra Uzakdoğu sinema sektörünün başkenti olan Hong Kong’da Avenue of Stars (Yıldızlar Bulvarına) geçiyor ve Bruce Lee heykeli ile resim çektiriyoruz. Son olarak Yeşim taşından yapılmış her türlü hediyelik eşyanın satıldığı Jade Market’e gidiyoruz. Turumuzun ardından Hong Kong Havalimanı’na transferimiz gerçekleştiriyoruz. Saat 21:30’da Emirates Hava Yolları EK 385 sayılı tarifeli seferi ile Bangkok’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 23:45’de varıyoruz ve otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

5. Gün

Bangkok

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz ve ardından panoramik Bangkok şehir turu gerçekleştirmek için hareket ediyoruz. Turumuzda dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle Yatan Budha heykeli, Oturan Budha heykeli, Stupa’lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Budha heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı gezilecek yerler arasındadır. Ayrıca; Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu anki kralının Bangkok’taki malikânesi panoramik olarak görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Şehir turundan sonra otele transfer oluyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bangkok Kanalları Turu (40 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı bulacaksınız. Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz.  Tur sonunda otelimize transfer oluyoruz. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Açık Büfe Akşam Yemekli Baiyoke Sky & Lokal Gece Pazarı Turu (50 USD – içecekler hariçtir)’na katılabilirler. 309 Metre yüksekliği ile Baiyoke Sky Tayland’ın 85 katlı en uzun binasıdır. Binanın 77. katında bulunan ve 360 derece tüm şehri görebileceğiniz restoranda, müthiş manzaraya karşı açık büfe akşam yemeğinin keyfini çıkarıyoruz. Yemeğimizin ardından Tayland’ın ünlü lokal gece pazarına gidiyoruz. Bölgenin kültürünü ve yaşayışını en iyi şekilde anlayabileceğimiz bu turumuzda yerel halkın arasına karışıp alışveriş imkânı bulacaksınız. Turumuzun ardından otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

6. Gün

Bangkok

Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Yüzen Çarşı Turu (60 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Tay Halkı’nın Hindistan cevizi ağacından nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dakika civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzak Doğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkânına sahip olacaksınız. Yüzen Çarşı’yı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Turumuz ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Iconsiam Alışveriş Turu (20 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda dünyaca ünlü markalar ile yerel markaları bir arada bulabileceğiniz alışveriş imkânımız olacak. Turumuz ardından serbest zaman. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Açık Büfe Akşam Yemekli Chao Praya Dinner Cruise & Asiatique Riverfront Gece Pazarı Turu (60 USD – içecekler hariçtir)’na katılabilirler. Uzakdoğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’un krallar nehri Chao Praya üzerinde 41 metre genişliğindeki teknemizde canlı müzikli akşam yemeği sizleri bekliyor. Yemeğimizin ardından tarihi Siam Krallığına dayanan, okyanus ötesi Avrupalı ülkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bölgede inşa edilmiş, tarih ve modernizmin iç içe geçtiği, içerisinde 1500’den fazla dükkân ve restoran ile Bangkok’un en yeni eğlence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alışveriş için serbest zaman geçirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karşı keyfini çıkarmanın tam zamanı! Turumuz sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

7. Gün

Bangkok – Phuket

Sabah kahvaltı sonrası Bangkok Havalimanı’na transfer. Yerel havayolları ile Phuket’e uçuş. (İç hat uçuş saatleri havayoluna bağlı olarak değişebilir) Phuket varış sonrası arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Fil Safarisi Turu (50 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda Asya’nın muhteşem görünümlü ve bir o kadar akıllı canlıları ile tanışma fırsatı, ormanda birlikte geçireceğiniz yaklaşık 30 dakikalık serüveni ve yeni arkadaşlarınızı unutamayacaksınız. Tur sonrası otele transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği  Simon Kabare Gösterisi (50 USD)’ne katılabilirler. Bu turumuzda Uzak Doğu’nun en güzel kabare tarzı gösterilerinden birine hoş geldiniz! Son teknoloji ışık ve ses sistemleri, muhteşem sahne dekorları, dansçıları ve gösterişli kostümleri ile görülmeye değer bir gösteri. Tur sonrası otele transfer. Konaklama otelimizde.

8. Gün

Phuket

Otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Öğle Yemekli Phi Phi Adası Turu (90 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda Andaman okyanusunda bulunan Phi Phi adaları ile Phuket arasında yaklaşık 28 mil mesafe bulunmaktadır Özel yapım surat tekneleri ile hızlı ve eğlenceli bir şekilde okyanusun ortasındaki muhteşem adalara varıp bu doğa harikası kara parçası ve adaları arasında gezerken harika fotoğraf kareleri ile gününüzü ölümsüzleştireceksiniz. Öğle yemeği için bölgedeki en iyi restoranları sizin için seçtik. Ardından turkuaz rengi sularda yüzmek ve benzersiz mercanlar ile balıkları görebilmek için şnorkel ile dalış fırsatınız olacak. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

9. Gün

Phuket

Otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Öğle Yemekli James Bond Adası Turu (90 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda adından anlaşılacağı üzere 1974 yılında James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği adayı ziyaret ederek dünyanın bir ucunda bulunan bu essiz ve bir o kadar unlu kayanın önünde fotoğraf çektirip sahilde vakit geçirme, adadaki Müslüman köylülerinden alış veriş yapabilme, kanolar ile mağaralarda essiz doğa harikalarını gözlemleme ve daha nice sürprizler ile dolu keyifli bir gezi sizi bekliyor… Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

10. Gün

Phuket – Singapur

Sabah erken saatte otelden ayrılıyoruz ve Phuket Havalimanı’na transfer oluyoruz. Yerel hava yolu ile Singapur’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımız ile birlikte panoramik Singapur şehir turuna başlıyoruz. Turumuzda Singapur Nehri, Meclis - Opera - Mahkeme Binaları ve Çin Mahallesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer ve dinlenme. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Night Safari (80 USD)’ne katılabilirler. Mihver geyiği, Hint gergedanı, Asya filleri, aslanlar ve Afrika buffalosu gibi birbirinden farklı bir çok türe ev sahipliği yapan hayvanat bahçesini alışılanın aksine gece ziyaret etmek üzere yola çıkıyoruz. Özel ve eşsiz ışıklandırmasıyla hayvanları gece edeceğiniz bu ziyarette, doğal ortamlarında ve yakın mesafeden görme şansına erişeceksiniz. Tur sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte otele transfer. Konaklama otelimizde.

11. Gün

Singapur – Kuala Lumpur

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz ve ardından Singapur Havalimanı’na transfer oluyoruz. Ardından Yerel hava yolu ile Kuala Lumpur’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımızı takiben panoramik Kuala Lumpur şehir turumuza başlıyoruz. Panoramik şehir turumuz sırasında Kral Sarayı, Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Bağımsızlık Meydanı, National Monument görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Batu Mağaraları Turu (50 USD)’na katılabilirler. Bu turumuzda 130 milyon yıllık kireç taşından Tepenin içine yapılmış Batu Mağarasını ziyaret ediyoruz. Girişte bizi maymunlar karşılıyor. 272 basamak çıkarak mağaranın içindeki Hindu Tapınağını ziyaret ediyor ve Tanrı Muruga’nın en yüksekteki mabedini görüyoruz. Dönüşte Pewter (bakır kalay karışımı) isimli maddeden yöresel eşyaların yapıldığı Royal Selangor Pewter merkezini geziyoruz. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

12. Gün

Kuala Lumpur

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Genting Yaylaları Turu (140 USD)’na katılabilirler. Kuala Lumpur’un sıcak havasından kaçıyor ve Genting Yaylalarını keşfediyoruz. Deniz seviyesinden 1830 metre uzaklıkta yer alan Genting yayla evleri, Malezya’nın Casinoları ve devasa Tema Parkları’nın bulunduğu tek yerdir. Teleferik ile Genting Yaylaları’nın zirvesine hayran kalacağınız tepeler ile çevrili manzarası ile çıkıyoruz. Genting yaylaları’nın muhteşem manzarasının tadını çıkarırken, şehiri ve sıcak havayı arkanızda bırakıyor ve rahatlıyoruz.Dünya’ın en hızlı Teleferiği ile yolculuğunuz boyunca önünüze serilen yeşil tropikal yağmur ormanlarının manzarasıyla karşılaşacak ve taze havanın tadını çıkaracaksınız. Muhteşem doğası ile bir yandan dünyanın en eski Tropikal ormanını ziyaret ederken, dilerseniz bölgede ki oyunlarda şansınızı deneyebilirsiniz. Tur bitimi otele transfer. Konaklama otelimizde.

13. Gün

Kuala Lumpur

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz ve otelden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Öğle Yemekli: Tekne ile Malakka (Melaka) Turu (95 USD)'na katılabilirler. Turumuzda UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan, tarihinde Portekiz, Hollanda ve İngiliz sömürgelerine uğramış, meşhur Baharat Yolu'nun başlangıç noktası kabul edilen ülkenin en önemli tarihi noktalarından birisi olan Malakka'yı keşfedeceğiz. Öğle yemekli ve tekne ile gerçekleştireceğimiz bu turumuzda daha önce farklı milletler tarafından yapılan fetihlerden günümüze kadar ulaşan çok önemli tarihi eserleri ve Asya Kıtası ile Sumatra Adası'nı ayıran Malakka Boğazı'nı görme imkanı buluyoruz. Turumuzun ardından rehberimizin belirleyeceği saatte Kuala Lumpur Havalimanı’na transfer oluyoruz.

14. Gün

Kuala Lumpur – Dubai – İstanbul

Saat 02:25’te Emirates Hava Yolları EK 343 sayılı tarifeli seferi ile Dubai’ye hareket ediyoruz. Yerel saat ile 05:30’da varış. Ardından saat 10:45’te Emirates Hava Yolları EK 123 sayılı tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 14:25’te varışa istinaden turumuzun ve servislerimizin sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Iç Hat Bağlantı Uçuşu

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

Örnek Oteller:
Hong Kong: 4* Best Western Harbour Vb.
Bangkok: 5* Montien Riverside Vb.
Phuket: 4* Ramada Deevana Patong Vb.
Singapur: 4*Furama River Front Hotel Vb.
Kuala Lumpur: 4* Hotel Royal Vb.
Avantajli Maxi Ekstra Tur Paketi: Toplam 1330 Usd Yerine 1170 Usd
Okyanus Parkı Turu       110 USD
Akşam Yemekli Hong Kong Körfezi Tekne Gezisi Turu   150 USD
Hong Kong Şehri & Lantau Adası & Jade Market Turu  195 USD
Bangkok Kanalları Turu      40 USD
Açık Büfe Akşam Yemekli Baiyoke Sky & Lokal Gece Pazarı Turu 50 USD – içecekler hariçtir
Yüzen Çarşı Turu       60 USD
Iconsiam Alışveriş Turu      20 USD
Açık Büfe Akşam Yemekli Chao Praya Dinner Cruise &
Asiatique Riverfront Gece Pazarı Turu     60 USD – içecekler hariçtir
Fil Safarisi Turu       50 USD
Simon Kabare Gösterisi      50 USD
Öğle Yemekli Phi Phi Adası Turu     90 USD
Öğle Yemekli James Bond Adası Turu    90 USD
Night Safari        80 USD
Batu Mağaraları Turu      50 USD
Genting Yaylaları Turu      140 USD
Öğle Yemekli: Tekne ile Malakka (Melaka) Turu   95 USD

Avantajli Mini Ekstra Tur Paketi: Toplam 940 Usd Yerine 845 Usd
Okyanus Parkı Turu       110 USD
Hong Kong Şehri & Lantau Adası & Jade Market Turu  195 USD
Bangkok Kanalları Turu      40 USD
Yüzen Çarşı Turu       60 USD
Iconsiam Alışveriş Turu      20 USD
Fil Safarisi Turu       50 USD
Öğle Yemekli Phi Phi Adası Turu     90 USD
Öğle Yemekli James Bond Adası Turu    90 USD
Batu Mağaraları Turu      50 USD
Genting Yaylaları Turu      140 USD
Öğle Yemekli: Tekne ile Malakka (Melaka) Turu   95 USD

Avantajli Eco Ekstra Tur Paketi:  Toplam 605 Usd Yerine 545 Usd

Okyanus Parkı Turu       110 USD
Bangkok Kanalları Turu      40 USD
Yüzen Çarşı Turu       60 USD
Iconsiam Alışveriş Turu      20 USD
Fil Safarisi Turu               50 USD
Öğle Yemekli Phi Phi Adası Turu     90 USD
Öğle Yemekli James Bond Adası Turu    90 USD
Batu Mağaraları Turu              50 USD
Öğle Yemekli: Tekne ile Malakka (Melaka) Turu         95 USD
0 yaş – 1,99 yaş bebek misafirlerimiz için ekstra turlar ücretsizdir.


  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT