Dünya’nın En Romantik Şehri: Paris Turu

Dünya’nın En Romantik Şehri: Paris Turu

Gezi Rehberi Dünya’nın En Romantik Şehri: Paris Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Paris

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Paris - Paris - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 9, 2024 ~ Kas 13, 2024

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Paris

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 07.40’ta buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimiz sonrasında Türk Hava Yolları’nın TK1823 sefer sayılı uçuşu ile saat 10.40’ta Paris’e uçuş. Yerel saat ile 12.20’te Paris’e iniş. Pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından havalimanından aracımız ile panoramik Paris Şehir Turu için hareket ediyoruz. Şehir turumuzda Charles de Gaulle Meydanı ve Paris’in sembolü Zafer Takı, Champs-Elysees Bulvarı, Petit Palais, Grand Palais, Napoleon Bonaparte’ın anıt mezarının da yer aldığı Askeri Akademi ve Invalides Müzesi, Eiffel Kulesi, Concorde Meydanı, Tuileries Bahçesi, Madeleine Kilisesi, Opera Meydanı, Vendome Meydanı, Louvre Müzesi görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Turumuz sonrasında otelimize varışımızı takiben check-in işlemlerimizi gerçekleştirip odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam, dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Unutulmayacak Bir Paris Gecesi Turuna katılabilirler. Gecelememiz Paris’deki otelimizde.› Unutulmayacak Bir Paris Gecesi Turu | 40 EUR Yetişkin - 20 EUR Çocuk (06-11,99 yaş)İlk durağımız eski Paris Uluslararası Sergisi ve Trocadero Sarayı’nın kısmen yıkılarak yeniden inşa edildiği Chaillot Sarayı ve Trocadero Meydanı olacak. Meydandan sarayın bahçesine doğru uzanan teras, Eyfel’in gece ışık gösterileri ve süslemeleri ile büyüleyici bir hal alan güzelliğini en iyi izleyebileceğimiz hakim bir noktadır. Buradan sonra Paris’in en ilgi çeken merkezlerinden olan Pigalle semtinden ve Moulen Rouge Kabaresi’nin önünden geçerek, sokak ressamları, karikatüristleri ve birçok ünlü ressamın çalışmalarını yapmış olması sayesinde ünlenen ve “Ressamlar Tepesi” olarak anılan Montmartre Tepesi’ne gideceğiz. 130 metre rakım ile Paris’in en yüksek noktasını oluşturan tepede yükselen Sacré-Coeur (Kutsal Kalp) Bazilikası’nı gezdikten ve etkileyici gece ışıklandırmasında gördükten sonra turumuzun son bölümü olan Champs-Elysees Bulvarı’na hareket edeceğiz. Fransızların en güzel caddemiz dediği yaklaşık 2 km uzunluğundaki bu bulvarın üstünde lüks butikler, sinemalar, tiyatrolar, Lido Kabaresi, restoranlar ve ünlü kafeler bulunmaktadır. Burada vereceğimiz serbest zamanın ardından turumuzu tamamlayacak ve otelimize döneceğiz.

2. Gün

Paris

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Unutulmayacak Bir Paris Günü Turuna katılabilirler. Gecelememiz Paris’deki otelimizde.› Unutulmayacak Bir Paris Günü Turu | 110 EUR Yetişkin - 60 EUR Çocuk (06-11,99 yaş)Paris’in olmazsa olmazı sembol yapı  ve etkinliklerinden derlediğimiz kültürel içerikli bu turumuzda gün boyunca şehrin güzelliklerini keşfedeceğiz. Düz bir ova üzerine kurulmuş Paris’te ufka baktığımızda ihtişamıyla karşımıza çıkan, geceleri ışıklarıyla bizleri büyüleyen, sanatçıların ilham kaynağı, dünyaca ünlü Eiffel Kulesi ilk durağımız olacak. Asansörlerle Eiffel Kulesi’nin 2. katına ulaştığımızda, Paris’i bu kez Eiffel Kulesi üzerinden karşımızda bulacağız. Bu eşsiz deneyim sonrası Sen Nehri tekne turu için hareket. Adını bir Gallo-Roma tanrıçasından alan, Paris’i 13 km. boyunca ikiye bölen Sen Nehri, üzerine inşa edilmiş 37 köprüyle taçlandırılmıştır. 1 saat sürecek ve üstü açık ve camla kapalı iki bölümden oluşan teknelerle yapacağımız gezimizde nehir kenarındaki yaşantıları, binaları, etkileyici köprüleri ve üzerinde Notre-Dame Katedrali’nin de yer aldığı iki küçük adayı görme imkanı bulacağız. Turumuzun sonraki durağı 19. Yüzyıl’ın sonlarından itibaren Paris’in bohem hayatının merkezi olmuş, Monet, Renoir, Degas, Picasso ve Van Gogh gibi meşhur ressamların yaşadığı, “Ressamlar Tepesi” olarak da bilinen Montmartre Mahallesi olacak. Tepenin üstünde yükselen Sacré-Coeur (Kutsal Kalp) Bazilikası’nı ziyaret ettikten sonra rehberimiz eşliğinde Arnavut Kaldırımı daracık tipik bölge sokaklarını gezeceğiz. Bölgede vereceğimiz kısa bir serbest zamanda, amatör ressamlara portrenize çizdirebilirsiniz. Buradan sonra turumuzun son durağı olan Louvre Müzesi için hareket. Müze bahçesinde vereceğimiz fotoğraf molası sonrası otelimize dönüş. (Müzeye girerek gezmek isteyen misafirlerimiz turu burada bitirerek ziyaretlerini gerçekleştirebilirler. Müze bileti müsaitliğe bağlı olarak yetişkinler için 17 EUR, 18 yaş altı misafirler için ücretsizdir)

3. Gün

Paris

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Disneyland Paris Turuna katılabilirler. Gecelememiz Paris’deki otelimizde.› Disneyland Paris Turu | 190 EUR Yetişkin - 170 EUR Çocuk (06-11,99 yaş)Paris’in 36 km doğusunda yer alan Disneyland Paris, Avrupa kıtasının yegane Disney Parkı olma özelliğini taşımaktadır. Disneyland ve Walt Disney Stüdyoları’nın her ikisinide ziyaret edebileceğimiz biletimiz ile park içerisinde, Hayaletler evi, Mark Twain’in gemisi, çılgın Maden treni, Indiana Jones, Robinson’un evi, Karayip Korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti, Disney karakterlerinin yapacağı geçit töreni gibi onlarca aktivite ile küçükler kadar büyüklerde eğleneceğiz. Rehberimizin bildireceği saatte buluşup aracımızla Paris’e ve otelimize döneceğiz.

4. Gün

Paris - İstanbul

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında check-out işlemlerimizi gerçekleştirip, transfer saatine kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Saint-Germain ve Latin Mahallesi Turuna katılabilirler. Rehberimizin bildireceği transfer saatinde havalimanına doğru hareket ediyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimiz sonrasında Türk Hava Yolları’nın TK1828 sefer sayılı uçuşu ile saat 18.50’te İstanbul’a uçuş. › Saint-Germain ve Latin Mahallesi Turu | 40 EUR Yetişkin - 20 EUR Çocuk (06-11,99 yaş)Latin Mahallesi ve Saint-Germain Mahallesi’nden derlediğimiz bu turumuzda Paris’in yine çarpıcı noktalarını ziyaret edeceğiz. Turumuzun ilk durağı (panoramik) Notre Dame Katedrali olacak. Buradan hareketle Paris’in meşhur öğrenci semti Latin Mahallesi’ni tanımaya başlayacağız. Fransa’nın en eski üniversitesi Sorbonne Üniversitesi ve Sorbon Meydanı, Fransız edebiyatının meşhur yazar ve şairlerinin mezarlarının bulunduğu Pantheon Mozolesi, Fransız Senato Binası ve Luxembourg Parkı, Saint-Sulpice Çeşmesi ve Kilisesi, Saint-Germain-des-Prés Manastırı ve ünlü kafeler Café Les Deux Magots ve Café de Flore göreceğimiz yerlerin başlıcalarıdır. Burada vereceğimiz kısa bir kahve molası sonrası otelimize dönüş.

5. Gün

Paris - İstanbul

Yerel saat ile 00.20’te İstanbul Havalimanı’na iniş ve turumuzun sonu. Bir sonraki keyifli gezimizde buluşmak üzere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Sabah Kahvaltıları

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Bahşişler




  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT