Efes - Didim - Şirince - İzmir Turu

Efes - Didim - Şirince - İzmir Turu

Gezi Rehberi Efes - Didim - Şirince - İzmir Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Didim - Apollon Tapınağı - Şirince - Kordon - Tarihi Asansör

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Teb - Yapıkredi Bankası Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri - 00:15 Kartal Metro İstasyonu Kartal Köprüsü - 00: 30 Çayırova Mc Donalds Önü - 01:15 İzmit Halkevi Karşısı Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 11, 2021 ~ May 13, 2021

Tur Programı

1. Gün

İstanbul Hareket

Turumuzun ilk günü hareket noktalarımız da buluşma ile başlıyor.

2. Gün

Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Milet Antik Kenti - Didim Apollon Tapınağı

Gezimizin ikinci günü yol üzeri vereceğimiz kahvaltı molası ardından 100 yıldır kazılan ve henüz %10’luk bölümü çıkarılabilen Efes Antik Kenti’ni gezmeye başlıyoruz. Antik Ege dünyasının en sağlam şekilde ayakta kalan kentlerinden biri olan Efes Antik Kenti’nde mermer caddeler üzerinde yürüyerek ve rehberimizin anlatımları eşliğinde yapacağımız gezimizde Efes’teki tarihsel doku bizleri tarihin derinliklerine çekiyor. Efes gezimiz sonrasında Hıristiyanlığın en kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Meryem Ana’nın yaşamının son günlerini geçirdiği Meryem Ana Evi diğer ziyaret noktamız oluyor. Havuz, Kilise ve Ayazma ziyaretlerimizin ardından alacağımız öğle yemeği sonrasında Söke Ovası’nda yapacağımız yolculuk Hippodomos planlı kent olan Milet’e doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Filozofların kenti Miletos (Milet) Antik Kenti programımız sonrası aracımıza binerek Antik Çağ’ın en önemli bilicilik merkezi Didim Apollon Tapınağı’na hareket ediyoruz. Anadolu’nun ayakta kalabilen en uzun sütunları ile haklı üne sahip olan Didim gezimizin ardından otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Kahvaltı: Ekstra olarak alınmaktadır. Öğlen Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor. Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (Tüm içecekler ekstra).  Konaklama: Didim

3. Gün

Şirince - İzmir - Kordon Boyu - Tarihi Asansör - İstanbul

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası adını İzmir Valisi Kazım Dirik’in “Böyle güzel bir yer çirkin olamaz, olsa olsa Şirince olur’’ diyerek koyduğu Şirince ile gezimize başlıyoruz. Burada Yukarı Kilise (Vaftizci Yahya Kilisesi) ilk durağımız oluyor.Ardından genellikle iki katlı olan evlerin arasından geçip küçük kent meydanına vararak serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz Şirince’nin yöresel meyve içeceklerinin tadına bakıp alışveriş yapabiliyor. Belirlenen saatte Ege’nin incisi İzmir’e hareket ediyoruz. Antik Smyrna’yı en güzel görebileceğimiz yer olan Dario Moreno’nun doğduğu sokaktaki 1907 yapımı tarihi asansör ile Halil Rıfat Paşa’ya çıkıyoruz. Burada İzmir’i ve Körfez’i fotoğraflıyoruz. Sonrasında ünlü Kordon Boyu’na ulaşıyor ve serbest zaman veriyoruz. Belirlenen saatte buluşarak dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yol üzeri vereceğimiz molalar sonrası İstanbul’a ulaşıyor ve bir başka acente turunda buluşmak üzere sizlerle vedalaşıyoruz.Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor.Akşam Yemeği: Yol üzeri mola tesislerinde alınmaktadır.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Kart

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

İstanbul dışı hareket saatleri yol ve hava koşullarına göre değişkenlik gösterebilir.

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT