Ege Akdeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Gezi Rehberi Ege Akdeniz Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Aspendos - Düden Şelalesi - Kemer - Finike - Demre - Üçağız Köyü - Saklıkent Kanyonu - Fethiye - On İki Adalar Tekne Turu - Ölüdeniz - Göcek - Dalyan - Marmaris - Gökova Tekne Turu - Zeytinliköy - Azmakçayı - Bodrum - Şirince

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 23:00 Mecidiyeköy Meydan TEB-YAPIKREDİ Bankası Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri - 00:15 Kartal Metro İstasyonu (Kartal Köprüsü) - 00 :30 Çayırova Mc Donalds Önü - 01:15 İzmit Halkevi Karşısı Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 2, 2022 ~ Tem 9, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen noktalardan biniş ile gece yolculuğumuz başlıyor.

2. Gün

Köprülü Kanyon`da Rafting Heyecanı - Aspendos - Düden Şelalesi - Kaleiçi - Antalya

Siz değerli misafirlerimizle birlikte Bozüyük - Kütahya - Afyon - Isparta üzerinden Antalya'ya geliyoruz. ( İzmit - Sakarya - Bozüyük  - Eskişehir  - Kütahya - Afyon Güzergahında Katılan Misafirlerimiz Dönüşte İzmir - Susurluk - Bursa - Gebze de  Belirlenen Noktalarda İnmek Durumundadırlar ) Önemli Not: Programımız otele giriş yapmadan ilk gün rafting turu ile başlayacağından dolayı, konuklarımızın raftingde giyecekleri eşyaları ayrı bir çanta içinde ayarlamaları rica olunur.Rafting hakkında ayrıntılı bilgi rehber tarafından otobüste bildirilecektir.  Sabah ilk durağımız Dünyadaki sayılı Milli Parklardan biri olan tabiat harikası Köprülü Kanyon'a ulaşıyoruz. Burada insanın yaşamı boyunca mutlaka yapması gereken, adrenali yüksek, 7`den 77`ye herkesin katılabileceği, rafting heyecanını Köprü çayın buz gibi sularında beraber yaşıyoruz.(Ekstra) Bu muhteşem aktivitenin ardından Köprülü Kanyon`dan ayrılıyor ve MS 2. YY`da Romalılar tarafından inşa edilmiş olan ve tüm heybetiyle günümüze gelmiş Aspendos tiyatrosunu görmeye gidiyoruz. Aspendos'tan tarih dolu anılarla ayrılarak Düden Şelalesi`ne hareket ediyoruz. Gezimiz esnasında yemyeşil doğa ve suyun huzur veren sesi bize eşlik edecek. Şelaleden sonra Kale içi mevkiine gidiyoruz. Yivli minare, saat kulesi, kale içinin eski cumbalı evleri göreceğimiz yerler arasında. Gezimiz sonrasında otelimize ulaşıyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

3. Gün

Kemer - Finike - Demre - Üçağız - Kekova - Kaş - Kalkan - Saklıkent Kanyonu - Fethiye

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında otelden ayrılarak Kemer, Finike üzerinden yolumuza devam ediyor ve bu gün ki ilk durağımız Kekova'nın giriş kapısı aynı zamanda kendisine has kıyı köy dokusuyla bizleri karşılayacak olan Üçağız olacak. Limandan bineceğimiz teknemizle Kekova TEKNE TURU başlıyoruz. Yüzme molalarımız arasında Tersane koyu ve kumlu iskele koyu  gibi keyifli noktalar bulunmakta. Yüzme molalarının ardından teknemizle yolu olmayan Simena Köyü, Kekova Adası ve M.Ö ll. YY da bir depremle denizin dibine batmış olan Batık Şehir'i görüyoruz. Üç Ağız'dan ayrıldıktan sonraki durağımız Kaş ve Kalkan. Güzel manzaralar eşliğinde vereceğimiz fotoğraf molaları, rehberimizin anlatımları ile renklenecek. Ardından otobüsümüzle Türkiye'nin en önemli kanyonlarından biri olan Saklı Kent'e gidiyoruz. Kanyonda yürüyüşümüzü yapıp, verilen serbest zamanın ardından Fethiye'ye, otelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemeği sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile birlikte Fethiye barlar sokağına eğlenmeye gidiyoruz.(Ekstra)

4. Gün

Babadağ'da Yamaç Paraşütü İmkanı (Paraglading) - Fethiye’de Serbest Gün - Tam Gün Fethiye Dalış Turu ve Yüzme Molaları - Tüm Gün Oniki Adalar Tekne Turu

Arzu edenler sabahın erken saatlerinde,otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak ,buradan Yamaç Paraşütü yapabilirler. Dünyanın en güzel parkurlarından olan bu adrenali yüksek sporu yaparken, gökyüzünden Ölüdeniz'e tekrar aşık olacaksınız.(Ekstra) Detaylı bilgiyi rehberimizden alabilirsiniz.Otelimizde alınan kahvaltı sonrası, arzu eden misafirlerimiz yılın yorgunluğunu otelde dinlenerek geçirirlerken, arzu eden misafirlerimiz de onlar için Ekstra olarak düzenlenen 3 farklı turdan birini seçebilirler. 1.Seçenek: Tam Gün On iki adalar Tekne Turu (Ekstra)Fethiye Marina da bizleri bekleyen teknemize biniyoruz. Gün boyu sürecek olan birbirinden muhteşem adaları görerek yüzme molaları veriyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Kızıl Ada, Göcek Adası, Yassıcalar Adası, Tavşan Adası bulunmakta.(Teknelerde verilen yüzme molaları hava ve deniz durumuna göre tekne kaptanları tarafından değiştirilebilir.) Gün boyu sürecek olan bu eşsiz tekne turu sonuna doğru tekrar Fethiye Marina'ya ulaşıyoruz.2.Seçenek: Tam Gün Fethiye Dalış Aktivitesi (Ekstra) Bizi bekleyen araçla otelimizden ayrılıp dalış teknemize ulaşıyoruz. Burada CMAS,PADI,SSI sertifikalı, uluslararası konseptlerde lisanslara sahip eğitmenler tarafından verilecek bilgi sonrası, dalış noktalarına gidiyoruz. İlk defa dalış tecrübesi yaşayacak misafirlerimizin “Discovery dalış” yapma imkanı bulabilecekleri gün boyu sürecek bu aktivitede, aynı zamanda profesyonellere yönelik dalışlar da yapılacaktır. Tekne yolculuğumuz boyunca güneşlenip Akdeniz’in mavi sularında denize girme imkânı olacak. Bu güzel günün sonuna doğru Fethiye de  bulunan otelimize geçiyoruz. Dileyen misafirlerimizle Fethiye Gecelerinde eğlenmek için lobide buluşma. 3. Seçenek: Tam Gün Jeep Safari Turu (Ekstra) Sabah bizleri bekleyen Jeeplerle buluşarak tam gün sürecek bu eğlenceli aktiviteye başlıyoruz. İlk olarak eğlencesine doyum olmayan su savaşları yaparak ‘İskender’in Mağarası’na ulaşıyoruz. Sonrasında Tlos Antik Kentini görerek, Yakapark’ta öğle yemeğimizi almak için mola veriyoruz. Devamında Gizlikent Şelalesi gezisi ve Saklıkent Kanyonunda verilen serbest zaman bizleri bekliyor. Dileyenler burada ki macera parkurunda zıplıne, rafting, bungee  jumping gibi aktivitelerin keyfini çıkarabilir. Günümüzü çamur banyosu ile sonlandırıyoruz. Yine jeeplerimizle otellerimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde.

5. Gün

Kayaköy - Ölüdeniz – Göcek - Dalyan Tekne Turu - İztuzu Plajı - Marmaris

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası,eski ismi Levissi şimdiki ismi Kaya Köy olan Rum kasabasına ulaşıyoruz. Burada Büyük Kilise, İlkokul, Taş Evler ve Çeşmeleri gezdikten sonra  sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ dan aşağıya atan Belcekız`ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz de yüzme molası veriyoruz. Yüzme molasının ardından Ölüdeniz'den ayrılıp yolumuzun üzerinde ki Göcek’ panoramik olarak gördükten sonra Dalyan'a ulaşıyoruz. . Dalyan Tekne Turu (2. Tekne Turu) Buradan bineceğimiz kanal teknesiyle, saçlarından sazlıkların, gözyaşlarından da denizi Köyceğiz Gölüne bağlayan su kanalının oluştuğu, efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos'un hüzün dolu hikâyesini dinleyerek, kaya oyma Kral Mezarlarını görüyoruz (Panoramik). Ve tabiî ki Atlantik okyanusundan Anadolu sahillerine yumurta bırakmaya gelen Dünyaca ünlü Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarını görmek ve denize girmek için İztuzu plajına gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından tekrar teknemizle kanalı takip ederek Dalyan'a geri dönüyoruz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Yemek sonrasında dileyen misafirlerimiz ile birlikte Marmaris Barlar sokağına eğlenmeye gidiyoruz. .(Ekstra)

6. Gün

Gökova Tekne Turu - Gelibolu Adası - Sedir Adası - Zeytinli Koy - Lacivert Koy - Azmak Çayı - Akyaka Beldesi

Sabah otelimizde aldığımız açık büfe kahvaltı sonrası, evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan, Akyaka Beldesine varıyor ve teknemize biniyoruz. Gökova TEKNE TURU (3. Tekne Turu). Mitolojide geçen ve denizler tanrısı Poseidonun sarayının gök lacivert denizin dibinde olduğu söylenen Gökova'nın eşsiz koylarını dolaşmaya başlıyoruz Gelibolu Adası, İncekum, Lacivert Koy ve Marcus Antonius'un Kleopatra için Mısır'dan gemilerle getirttiği rivayet edilen kumlardan oluşan koruma altındaki eşsiz kumsalıyla Sedir Adası demir atıp yüzeceğimiz yerler arasında. Gün boyu sürecek bu muhteşem mavi yolculuğun ardından tekrar Akyaka Beldesine geri dönüyoruz. Dileyen misafirlerimiz Batı Menteşe Dağları’nın altındaki yüzlerce gözeden çıkan soğuk dağ suyunun oluşturduğu, göçmen kuşların dinlenme yeri olan, yer yer 5 metreye kadar uzanan sualtı sarmaşıklarına sahip Azmak Çayı'nda fotoğraf çekebilirler.  Akyaka'dan deniz kokusu üzerimize sinmiş ayrılırken yolda âşıkların yürüyüş yaptığı okaliptüs ağaçları altında Âşıklar Yolu bizleri bekliyor. Daha sonrasında Yatağan ve Milas üzerinden Bodrum'a doğru yola çıkıyoruz. Otelimize yerleşme ve akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimizle Bodrum barlar sokağında sabaha kadar eğlence.(Ekstra)

7. Gün

Bodrum - Deve Plajı - Kumbahçe Sahili - Yüzme Molası - Şirince

Otelde alınan kahvaltı sonrası,bir sonraki durağımız eski adıyla Halikarnassos olarak bilinen, ülkemizin turizm merkezlerinden Bodrum merkeze hareket ediyoruz. Buradaki ilk ziyaret noktamız, verdiği eserleri ile bir doneme damga vurmuş, Türk sanat müziği efsanesi Zeki Müren’in evi olacak. Evin gezilmesi sonrası yolumuzu yüzme molası vermek için Bodrum’un güzel plajlarından bir tanesi olan Camel Beach (Deve Plajı) veya Kumbahçe Sahili'ne gidiyoruz. Burada mavi suların keyfini çıkarttıktan sonra Milas'tan geçerek, Bafa gölü yakınlarında Beş parmak Dağlarını görüp, hikâyesini dinledikten sonra Şirince'ye doğru devam ediyoruz. Selçuk üzerinden kaybolmamış köy dokusu ile eski bir Rum kasabası olan meyve şaraplarıyla ünlü Şirince'ye varıyoruz. Eski adlarından biri çirkince olan bu şirin Rum köyünün sokaklarında nostaljik bir yürüyüş yapıyor ve meşhur meyve şaraplarından tatma ve alma şansına sahip oluyoruz. Şirince gezimizden sonra Manisa - Balıkesir - Bursa - Yalova üzerinden İstanbul'a doğru yola çıkıyoruz.

8. Gün

İzmir - Bursa - Yalova - İstanbul

İzmir - Bursa - Yalova güzergâhını takiben sabah erken saatlerde İstanbul'a ulaşıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz kalkış noktalarına bırakıyor ve bir başka organizasyonda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Programda Belirtilen Turlar

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Müze Kart

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT