Ege Akdeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Gezi Rehberi Ege Akdeniz Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Akyaka - Gökova Tekne Turu - Azmakçayı - Dalyan - Köyceğiz - İztuzu Plajı - Ölüdeniz - Saklıkent Kanyonu - Kalkan - Kekova - Düden Şelalesi

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 20:00 Yenibosna Airtport Avm Otoparkı - 21:00 Trump Towers Otoparkı (P1 Katı), - 22:00 Uzunçayır Metrobüs İspark Otoparkı (E5 Ankara Yönü) - 22:15 Kartal Köprüsü (E5 Ankara Yönü) - 22:30 Çayırova Mc Donalds -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 27, 2024 ~ May 4, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gökova’ya Hareket

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimiz ile buluşuyor ve birlikte Gökova’ya gece yolculuğu yapıyoruz.

2. Gün

Akyaka – Gökova Tekne Turu – Azmak Çayı Sandal Turu

Değerli Konuklarımız, İzmir – Selçuk – Bafa üzerinden Ege Denizi’ne dökülen, Büyük Menderes Nehri’nin taşıdığı alüvyonlar ile oluşan Bafa Gölü’nü panoramik olarak görüyor Akyaka’ya ulaşıyoruz. Gökova’yı Muğla’ya bağlayan Sakar Geçidi’nin doyumsuz manzarası eşliğinde, güzel bir mimari yapıya sahip evleri ile ünlü Akyaka Beldesi’ne geliyor, Gökova tekne turumuza başlıyoruz. Gökova’nın masmavi denizi ve koylarında demir atıyor tüm gün yüzme molaları veriyoruz. Akşamüzeri tekne turumuzu sonlandırıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Azmak Çayı sandal turumuza başlıyoruz. Kanal teknelerine binip doğal sit alanı ilan edilmiş, göçmen kuşların, su samurlarının yaşadığı, balıklarının yumurtlamaya geldiği Azmak Çayı’nı görmek için nehre dümen kırıyoruz. Azmak Çayı’nda gerçekleştirdiğimiz sandal turumuzun ardından üzerimize sinen deniz kokusuyla Akyaka’dan ayrılıyor otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemeği sonrasında arzu eden konuklarımız ekstra Marmaris turuna katılabilirler. Gökova Tekne Turu: İncekum, Gelibolu Adası, Lacivert Koyu, (Belirtilen koylar örnek olup, sıralaması ve isimleri hava ve deniz şartlarına bağlı olarak tekne kaptanı tarafından değiştirilebilir) Tekne Detayları: 60 kişilik, 25 mt uzunluğunda 5 Mt Genişliğinde Ege tipi tekneler, Soyunma kabinli, Duş Tuvaletli, Üst kat güneşlenme alanı, Alt kat Restoran oturma salonu.Ekstra Azmak Çayı Tekne Turu: 15 kişilik, 7 metre uzunluğunda 2 mt genişliğinde tek motorlu, sandal tarzında teknelerdir.

3. Gün

Ekstra İçmeler Tekne Turu veya Jeep Safari

Değerli Konuklarımız; otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, otelimizden ayrılıyor Marmaris’e geliyoruz ve tüm gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz Marmaris’in plajlarında denize girebilirler. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak yapılacak olan İçmeler tekne turuna veya Safari gezisine katılabilirler.1.Seçenek (İçmeler Tekne Turu); Gün boyu Marmaris Körfezi’nin eşsiz koylarında güneşleniyor, denize giriyoruz.  Balık Çiftliği, Kumlu bük, Cennet Adası, Fosforlu Mağara, Kızıl kum, Kadırga Koyu, Bakla bükü, Akvaryum, Amos koyu. (Belirtilen koylar örnek olup, sıralaması ve isimleri hava ve deniz şartlarına bağlı olarak tekne kaptanı tarafından değiştirilebilir.)2.Seçenek (Jeep Safari) Marmaris'in en gözde aktivitelerinden birisi de Safari Turları. Toz, taş ve çamurlu dağ yollarında, nehirler ve Marmaris'in muhteşem doğal güzellikleri arasında çevre köyleri de içine alan parkurlarda yapılan macera dolu bir eğlence. Nehir, orman ve köy yollarında safari sonrasında Marmaris'in köylerinden birinde öğlen yemek molası veriliyor. Turlar Genellikle Bozburun yarımadasında, Gökova Körfezi civarında, Orhaniye-Kız kumu, Hisarönü, Bozburun, Çiftlik, Turunç, Akyaka ve Akbük bölgelerine yapılmakta.Günün sonunda otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama, Akşam yemek sonrasında dileyen misafirlerimiz ile Marmaris barlar sokağına gidiyoruz. (Ekstra)

4. Gün

Dalyan Tekne Turu – Köyceğiz Gölü – İztuzu Plajı – Ölüdeniz

Değerli Konuklarımız; otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, otelimizden ayrılıyor Dalyan’a hareket ediyoruz. Köyceğiz Gölü’nü geçiyor ve Dalyan’a ulaşıyoruz. Dalyan’da teknelerimize biniyor, Köyceğiz’i denize bağlayan su kanalı üzerinde, sazlıklar arasında yolculuğumuza başlıyoruz. Kanal yolcuğumuz esnasında rehberimizden Byblis ve Kaunos’un hüzün dolu hikâyesini dinliyor, kanal güzergâhımızda Kral Kaya Mezarları’nı görüyor ve fotoğraf molası veriyoruz. Mola sonrası yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz, balık üreme çiftliklerini geçiyor, dünyaca ünlü Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının yumurta bıraktığı İztuzu Plajı’nı görüyoruz. Kanal turumuzu tamamlayıp Dalyan’da öğle yemeği için mola veriyoruz. Yemek sonrasında Fethiye İlçesi’nde bulunan Ölüdeniz’e hareket ediyoruz. Sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belce Kız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belce Kız Koyu’nu görüp, Ölüdeniz’de yüzme molası veriyoruz. Günün sonunda otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5. Gün

Ekstra 12 Adalar Tekne Turu – Ekstra Ölüdeniz Tekne Turu

Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında dileyen misafirlerimiz, ekstra turlarımıza katılabilirler. Dileyen misafirlerimiz tüm gün otelin havuzunu kullanabilirler. 1.Ekstra (12 Adalar Tekne Turu)Değerli konuklarımız; Fethiye Yat Limanı’na gidiyor ve bizleri bekleyen teknemize biniyoruz. 12 Adalar Tekne Turu ile Fethiye’nin masmavi sularına açılıyoruz. Fethiye’nin eşi benzeri olmayan koylarında yüzme molaları vereceğimiz tekne turumuzda; Tavşan Adası, Kızıl Ada, Göcek Adası, Yassıcalar Adası, Zeytinli Adası, Tersane Koyu gibi koylarda demir atıp, yüzme molaları veriyoruz. Tekne turumuzun sonunda karaya çıkıp otelimize ulaşıyoruz. (Belirtilen koylar örnek olup, sıralaması ve isimleri hava ve deniz şartlarına bağlı olarak tekne kaptanı tarafından değiştirilebilir)  Tekne Detayları: 160 kişilik 35 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde ege tipi teknelerdir. Soyunma kabinli, duş ve tuvaletli, üst kat güneşlenme alanı, alt kat restoran oturma salonudur. 2.Ekstra (Ölüdeniz Tekne Turu)Tekne Detayları: 160 kişilik 35 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde ege tipi teknelerdir. Soyunma kabinli, duş ve tuvaletli, üst kat güneşlenme alanı, alt kat restoran oturma salonudur. Değerli konuklarımız; ekstra turlarımız ardından konaklama otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimizle birlikte akşam yemeği sonrasında Hisarönü Barlar Sokağı’na gidiyoruz. (Ekstra)

6. Gün

Saklıkent – Kalkan – Kekova Tekne Turu – Batık Şehir

Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Eşen Çayı’nın bir kolu olan Karaçay’ın oluşturduğu 18 km uzunluğundaki Saklıkent Kanyonu’na gidiyoruz. Rivayete göre bir çobanın kaçan keçisini ararken bulduğu bu doğa harikası, 1996 yılında Milli Park ilan edilerek koruma altına alınmıştır. Burada vereceğimiz serbest zaman içerisinde dileyen misafirlerimiz kanyonun soğuk sularında yürüyüş yapabilir, sonrasında kanyonun girişinde bulunan restoranlarda sıcak çaylarını yudumlayabilirler. Serbest zamanımız sonrasında Saklıkent’e veda edip yolculuğumuza Kalkan – Kaş üzerinden güzel manzaralar eşliğinde vereceğimiz fotoğraf molaları ve rehberimizin anlatımları ile devam ediyoruz. Teknelerin müsaitliğine göre Üçağız veya Çayağzı Limanı’ndan hareket edecek olan teknemiz ile Kekova, Batık Kent turumuza başlıyoruz. Sular altında kalmış batık şehrin kalıntılarını göreceğimiz bu turumuzda Kekova’nın en güzel koylarında yüzme molası vereceğiz. Tekne turumuzu tamamlayıp limana yanaşıyor ve Finike, Kemer üzerinden Antalya’da ki otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Kekova Tekne Turu: Akvaryum Koyu, Tersane Koyu, Batık Şehir, Korsan Mağarası, Gökkaya Koyu, Burç Koyu, Simena Köyü, Soğuk Su Koyu, Adalar Arası.Tekne Detayları: 60 kişilik 25 mt uzunluğunda 5 mt genişliğinde Ege tipi tekneler, Soyunma kabinli, Duş Tuvaletli, Üst kat Güneşlenme alanı, Alt kat Restoran oturma salonu.

7. Gün

Düden Şelalesi – Antalya Kaleiçi – Köprülü Kanyon’da Rafting Heyecanı

Değerli konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Antalya’nın ilk yerleşim yeri olan Kaleiçi’ne gidiyoruz. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan seyir terasında vereceğimiz fotoğraf molasının ardından, Düden Şelalesi’ne hareket ediyoruz. Şelalede vereceğimiz serbest zamanda çaylarımızı yudumluyoruz. Sonrasında dünyada ki sayılı milli parklardan biri olan tabiat harikası Köprülü Kanyon’a doğru hareket ediyoruz. Öğle yemeği için vereceğimiz molanın ardından insanın yaşamı boyunca mutlaka yapması gereken, adrenali yüksek, 7’den 77’ye herkesin katılabileceği, Rafting heyecanını Köprü Çay’ın buz gibi sularında beraber yaşıyoruz. Ekstra rafting sonrasında, Köprülü Kanyon’dan ayrılıyor, Afyon – Kütahya – Bursa - İstanbul üzerinden dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.Ekstra Rafting Turu: Nova Rafting Köprülü Kanyon Milli Parkı’nın içinde, çeşitli kanyonlardaki yeraltı suları ile beslenen ırmak, Türkiye'nin en güzel tabii rekreasyon alanlarından birini oluşturuyor. Ziyaretçilere nefes kesici doğa manzaralarını ve Toros Dağları’nı seyretme imkânı da sunuyor. 2-3 zorluk derecesine sahip olan 14 kilometrelik parkurda, 16 rapid bulunuyor. Bu parkurda yapılan rafting sırasında, rafting botlarında bakanlıktan belgeli profesyonel rafting personeli bulunuyor. Botlar bakanlığın belirlediği standartlarda 8 kişilik olarak kullanılıyor. Katılımcılar sigortalı ve rafting sırasında can yeleği, kask ve dizlik takıyorlar. Öğle yemeği ücrete dâhil olup, Menü; Asma yaprağında alabalık veya sebzeli tavuk şiş (seçmeli), açık büfe salata, pilav veya makarna, meyve.

8. Gün

Dönüş Yolculuğu

Değerli Konuklarımız, gece ilerleyen saatlerde sizleri almış olduğumuz kalkış noktasına bırakıyor, bir başka acente organizasyonunda buluşmak dileği ile sizlere veda ediyoruz. Not: Bursa, Yalova ve İstanbul’dan alınan misafirlerimiz katılım sağladığı duraklarda inebilirler. Balıkesir, İzmit ve İzmir’den katılım sağlayan misafirlerimiz Antalya, Bursa veya İstanbul’da bırakılacaklardır.Önemli Not: Otellerde ki yoğunluk durumuna göre, programda belirtilen yerlerin tamamı ziyaret edilmek kaydı ile konaklama dizilimleri ve tur programının dizilimi değiştirilebilir.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

- Tekne Turu Ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Bilgilendirme: Çıkışın hemen ertesi günü Gökova TekneTturu ile gerçekleştirilecektir. Bu nedenle misafirlerimize kolaylık olması açısından bu tekne turunda kullanılacak deniz kıyafetlerinin, havlu-terlik vb. kullanım eşyalarının, güneş yağı vb. malzemelerin ayrı bir küçük çanta içinde, kolaylıkla kullanabilmek için seyahat sırasında yanlarına alınmasını tavsiye ederiz.

Tur programının uygulayıcısı acentemizdir. Bu nedenle hava muhalefeti, konaklama otelinin konumu v.b şartların gerektirdiği durumlarda programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir.
Programda belirtilen oteller öncelikli konaklama tesisleridir. Bölgelerin ve otellerin yoğunluğuna bağlı olarak aynı standart ve yıldız kategorisinde veya bir üst sınıf otel ile değişiklik yapılabilir.

Önemli Not: Otellerde ki yoğunluk durumuna göre, programda belirtilen yerlerin tamamı ziyaret edilmek kaydı ile konaklama dizilimleri ve tur programının dizilimi değiştirilebilir.

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT