Gaziantep'den Batı Karadeniz Turu

Gaziantep'den Batı Karadeniz Turu

Gezi Rehberi Gaziantep'den Batı Karadeniz Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Safranbolu - Arasta - Kaymakamlar Evi - Kastamonu - Liva Paşa Konağı - Münire Hanım Medresesi - Amasra  - Amasra Müzesi  - Bartın - Yedigöller - Bolu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 18:00 Gaziantep Belediye Binası Önü - 20:00 Hatay Büyük Antakya Oteli Önü - 22:30 Adana Tren İstasyonu Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 15, 2019 ~ Kas 18, 2019

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Gaziantep, Hatay ve Adana'dan belirtilen kalkış noktalarından misafirlerimizin alınmasının ardından Acente araç içi ikramları eşliğinde seyahatimize başlıyoruz.Akşam Yemeği: Gidiş güzergahında mola tesisinde serbest olarak alınıyor. (Ekstra)

2. Gün

Safranbolu - Arasta - Kaymakamlar Konağı - Akçasu Kanyonu - Yemeneciler Çarşısı

Sabah saat 10.00 civarında Safranbolu’ya varıyoruz. Kente ulaştığımızda tüm Safranbolu’ya hâkim bir nokta olan Hükümet Tepesinden eski Rum Mahallesini ve Müslüman Mahallesini görüyoruz. Tarihi saat kulesini gezdikten sonra yapımı 1893 yılında tamamlanan ve manzarası ile sizi cezp edecek olan Mümtazlar Konağını dışarıdan görerek fotoğraflıyoruz. Safranbolu tarihinin izlerini görebileceğiniz sokaklardan kent merkezine doğru ilerlerken eski Semerciler, Manifaturacılar, Bakırcılar ve Demirciler çarşılarını, kentin etrafında uzaktan gördüğümüz kanyonlardan biri olan ama kentin merkezinde ihtişamına tanık olacağınız Akçasu Kanyonunu ve öyküsüyle sizi şaşırtacak olan İzzet Mehmet Paşa Camiini gördükten sonra günümüzde otel. Olarak da kullanılan Cinci Hanı görerek bugün müze haline getirilmiş olan Kaymakamlar Evine gidiyoruz. Yörenin etnografik özelliklerinin de sergilendiği buradaki gezimizin ardından Köprülü Mehmet Paşa Camii ve bahçesindeki güneş saatini gördükten sonra Yemeniciler Arastasına geçiyoruz. Daha sonra yöresel el işlerini görebileceğiniz ve en az Safranbolu’nun kendisi kadar ünlü olan, İmren lokum çeşitlerini tadabileceğiniz çarşıda gezmek üzere alacağınız serbest zamanın sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Kahvaltı: Mola verilecek dinlenme tesisinde serbest olarak alınıyor. (Ekstra)Öğle Yemeği: Sebzeli Erişte Çorbası, Mevsim Salata, Safranbolu Tabağı (Rum Mantısı, Etli Yaprak Sarma, Bükme, Mantar Sote ve Yoğurt, Damla Sakızlı Safranlı Sütlaç ,Su Servisi) Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil olarak açık büfe veya set menü şeklinde otelde alınıyor.

3. Gün

Safranbolu - Kastamonu - Saat Kulesi Kastamonu - Nasrullah Cami - Liva Paşa Konağı - Münire Medresesi - Amasra - Amasra Müzesi - Boztepe Amasra

Otelde alınan kahvaltı sonrası Amasra’ya doğru yol alıyoruz. Adını mitolojiye göre bir amazon kraliçesinden, tarihsel anlatıma göre bir Pers prensesinden alan ve Fatih Sultan Mehmet’in ‘’Lala Lala Çeşm-i Cihan (Dünya’nın Gözü) bu mu ola?’’ dediği ve hayranlığını ifade ettiği Uyuyan Prenses lakaplı Amasra’yı tepeden görebileceğimiz Bakacak Tepesinde Fotoğraf molası veriyoruz. Molamızın ardından Boztepe olarak adlandırılan ada ile anakarayı birbirine bağlayan Kemere köprüsüne geçiyoruz. bir müze kent olan Amasra’nın sokaklarında dolaşırken kilise camisini, şehir surlarını ve Ceneviz armalarını görerek tarihi boyunca Amasra’nın simgesi olmuş ahşap işlerinin günümüzde merkezi olan Çekiciler Çarşısına geliyoruz. Burada gezinti ve alışveriş için bir süre serbest zaman veriyoruz. Sonrasında öğle yemeği için eski özelliklerini günümüzde de korumayı sürdüren ünlü balık restoranlarından birine geçiyoruz. Yemekten sonra  Bartın üzerinden ağaçların doğal tüneller oluşturduğu Türkiye’nin en keyifli yollarından birisini kullanıp Ahmet Usta geçidinden geçerek Safranbolu’ya ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Kahvaltı: Mola verilecek dinlenme tesisinde serbest olarak alınıyor. (Ekstra)Öğle yemeği: Mevsim Balıkları, Meşhur Amasra Salatası, Helva (Doyana kadar balık ve Doyana kadar salata)Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak açık büfe veya set menü şeklinde otelde alınıyor.

4. Gün

Safranbolu - Bartın - Yedigöller Milli Parkı - Bolu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından; Abant gölüne hareket ediyoruz. Göle ulaştığımızda rehberimizin vereceği serbest mola boyunca göl etrafında yürüyüş yapabilir, faytona binebilir, manzaranın unutulmaz tadını çıkarabilirsiniz. Batı Karadeniz bölgesinin en zengin bitki örtüsüne sahip olan ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine hareket ediyoruz. Bolu merkezden bineceğimiz minibüsler ile Yedi tane doğal (Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Büyük, Küçük, Kuru) bir tane yapay göl görüyoruz. (Yedigöller turumuz ekstra olup, hava koşullarına bağlı olarak yeterli katılımın oluşması durumunda gerçekleştirilmektedir.) Devamında serbest yürüyüş sonrasında geldiğimiz yoldan geri dönüyoruz. Bolu merkezde bineceğimiz otobüsümüzle Aksaray üzerinden dönüş yoluna geçiyor gecenin ilerleyen saatlerinde siz sayın misafirlerimizi bir sonraki turlarımızda görüşmek üzere aldığımız noktalarda bırakıyoruz.Kahvaltı: Mola verilecek dinlenme tesisinde serbest olarak alınıyor. (Ekstra)Öğle Yemeği: Yedigöller'de veya Abant'ta Sucuk Ekmek (Ekstra)Akşam Yemeği: Yol güzergahında dinlenme tesisinde alınacaktır.(Ekstra)

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Müze Kart

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Minibüs Ücretleri

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar iade edilmez. Mola Yerleri: Çevre yolu üzerindeki dinlenme tesisleridir. Mola Yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir. Tur Programında yer alan gece turları gibi ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Program zamanlamasında hava durumu, yol durumu vb. gibi nedenlerle rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir. Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden acente kesinlikle sorumlu değildir. Yoğunluk ve mücbir sebepler nedeniyle standart bakımından aynı olmak kaydıyla oteller değişiklik gösterebilir. Böyle bir durumda misafirlerimiz acente temsilcisi tarafından bilgilendirilir. Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar acentede saklıdır. Böyle bir iptal durumunda acente misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 


Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır: 
Otobüsler: (28-46 kişi sayılarında kullanılır.)
 Mercedes Travego-Tourismo: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
 Neoplan Cityliner-Tourliner: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
 Mitsubishi Safir: 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Midibüsler: (17-27 kişi sayılarında kullanılır.)
 Isuzu Turkuaz: 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Minibüsler: (16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.)
 Vw Volt: 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
• Vw Volt El: 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
 Mercedes Sprinter: 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
 Mercedes Sprinter El: 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT