Güzel İzmir Turu

Güzel İzmir Turu

Gezi Rehberi Güzel İzmir Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Çeşme - Alaçatı - Germiyan Köyü  - Barbaros Köyü - Şirince - Konak Meydanı - Saat Kulesi - Tarihi Asansör - Kemeraltı

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 20:00 Beylikdüzü Migros Avm Önü - 21:00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22:00 Trump Tower Otoparkı ( P1 Katı ) - 23:00 Uzunçayır İspark Otoparkı ( E-5 Ankara Yönü ) - 23:15 Kartal Köprüsü ( E5 Ankara Yönü ) - 23:30 Çayırova Mc Donalds -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 19, 2024 ~ Nis 21, 2024

Tur Programı

1. Gün

İzmir’e Hareket

Belirtmiş olduğumuz kalkış noktalarından katılan misafirlerimiz ile birlikte İzmir'e doğru yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Çeşme - Alaçatı - Germiyan Köyü – Barbaros Köyü

Değerli Konuklarımız; Kahvaltı molası için Çeşme’de serbest zaman veriyor ve Ege’nin muhteşemliğini kahvaltının ardından serbest zamanımızda deneyimliyoruz. Çeşme ziyaretimizin ardından   Yel değirmenleri ile ve Amfi Tiyatrosu ile Ege’nin eşsiz sokaklarının bulunduğu Alaçatı’ya hareket ediyoruz. Alaçatı ziyaretimizin ardından Türkiye’de Slow Food (katkısız gıdalar üretmek ve geleneksel yemekleri yaşatmak) hareketine katılan tek köyümüz olan Germiyan Köyü’nü gezeceğiz. Köyün sokaklarında dolaşırken evlerin ve sokakların çiçek motiflerle boyanmış olduğunu göreceksiniz. Serbest zamandan sonra öğle yemeğimizi alacağız. Sonrasında Türkiye’de ilk temalı festivali olan Oyuk (Korkuluk Festivalini) gerçekleştiren Barbaros Köyü’nü ziyaret edeceğiz. Festival sonrasında köylülerin yaptıkları bu korkuluklar köyün sokaklarında tüm yıl boyunca sergileniyor. Hem bu korkulukları göreceğiz hem de çat kapı evi yazan bir köy evininin kapısını çalıp eve konuk olacağız. Serbest zaman sonrası otelimize doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Şirince Köyü – Konak Meydanı – Saat Kulesi - Tarihi Asansör – Kemeraltı Çarşısı

Değerli Konuklarımız; otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası hareketle otelden ayrılıyoruz. İlk şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye varıyoruz. Bölgenin en meşhur Şarap Evinde şarap tadımı sonrasında bölgeyi keşfetmek ve harika kareler yakalamak için siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında bölgeye veda edip öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemeğimiz sonrası güzel İzmir’i gezmeye Tarihi Asansör gezisiyle başlıyoruz. Tarihi asansörden İzmir Körfezinin manzarasını fotoğraflıyor ardından Konak Meydanı, Saat Kulesi, Hükümet Konağını görüyoruz. Konak meydanının ardından Tarihi Kemeraltı Çarşı’sında İzmir’e özel lezzetler olan boyoz, bomba, söğüş ve daha nice lezzetlerin tadına bakabileceğiniz kısa bir lezzet ve alış veriş turumuzu yapıyor serbest zamanın tadını çıkardıktan sonra tur aracımız ile buluşup dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Sizleri akşam ilerleyen saatlerde almış olduğumuz kalkış noktalarına bir başka acente gezisinde görüşmek dileğiyle bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Şehir Vergileri

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri


Önemli Notlar

*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT