İzmir - Çeşme - Kuşadası - Pamukkale Turu

İzmir - Çeşme - Kuşadası - Pamukkale Turu

Gezi Rehberi İzmir - Çeşme - Kuşadası - Pamukkale Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Kordon - Çeşme - Ilıca - Alaçatı - Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Şirince - Kuşadası - Pamukkale - Hierapolis - Karahayıt Köyü

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü - 22.30 Mecidiyeköy YapıKredi TEB Bankası Önü - 23.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü - 23.30 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti) - 00.00 Çayırova Mc Dona ld ‘s Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 9, 2022 ~ Tem 12, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Siz değerli misafirlerimizle buluşup gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

İzmir - Kordon - Çeşme - Ilıca - Alaçatı - Alaçatı Yüzme Molası

Bursa – Balıkesir güzergahını takip ederek, gece yolculuğumuz ile İzmir’e hareket ediyoruz. İzmir Konak Meydanı (panoramik), Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağı, Asansör (panoramik) gezilerimiz sonrasında Çeşme`ye hareket ediyoruz. Çeşme`de gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansarayı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydan'da serbest zamanımızın ardından Ilıca`ya geçiyoruz. Burada özel bir plajda (giriş, şezlong, şemsiye ekstra) serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için yüzme molamızın (Hava şartları müsait olduğu takdirde) ardından Alaçatı`ya hareket ediyoruz. Alaçatı`nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz Alaçatı Pazarı, Alaçatı`nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Kuşadası’nda bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Şirince - Kuşadası

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında, antik dünyanın en önemli uygarlık, kültür, bilim ve sanat merkezi olan Efes Antik Kenti`ne hareket ediyoruz. Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra noktalarını geziyoruz.  Efes Antik Kenti gezisi sonrasında, Hıristiyan inanışına göre Meryem Ana'nın yaşadığı ve öldüğü ev olarak kabul edilen ve Hıristiyanların hac merkezi de olan Meryem Ana Evi gezisini yapıyoruz. Sonrasında, şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Şirince gezimizi takiben Selçuk`a geçiyor. Burada Selçuk panoramik şehir turu yapıyoruz. Ayasuluk Kalesi ve Tepesi’ni panoramik gördükten sonra otelimizde dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımız ile Kuşadası şehir ve barlar turuna (Ekstra) gidiyoruz.

4. Gün

Pamukkale - Hierapolis Antik Kenti - Karahayıt - Tekstil Mağazaları

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında, tarih boyu şifalı suları, hamamları ile ünlenmiş ve bembeyaz travertenleri ile insanı büyüleyen Pamukkale’ye ulaşıyoruz. Travertenleri gezdikten sonra Hierapolis Antik Kent (Nekropol, Sütunlu Cadde, Domition Kapısı, Karbondioksit Havuzu, Tiyatro), Karahayıt Köyü ve Pamukkale Köyü gezilerini yapıyoruz. Ardından kendine has kırmızı renkli şifalı termal suyun ve termal çamuru ile sağlık kaynağı Karahayıt (Kırmızı Su) bölgesini geziyoruz. Gezilerimiz sonrası Pamukkale’ye veda ediyoruz. Pamukkale ve Denizli’nin en dünyaya ihraç ettiği ve birbirinden çeşitli ürünlerinin sergilendiği Tekstil Mağazasında vereceğimiz alışveriş molası sonrasında İstanbul’a dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Akşam geç saatlerde siz değerli konuklarımızı, bir sonraki acente gezilerinde buluşmak dileği ile aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT