Kuşadası Çeşme Pamukkale Turu

Kuşadası Çeşme Pamukkale Turu

Gezi Rehberi Kuşadası Çeşme Pamukkale Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Çeşme - Alaçatı - Seferhisar - Sığacık - Efes - Apollon Tapınağı - Şirince - Pamukkale

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Merter İspark Otoparkı (Merter Metro Yanı) - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Yanı Mado Pastanesi Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi İspark Otopark Yanı - 00:15 Kartal Köprüsü Metro İsta syonu (E-5 Ankara İstikameti) - 00:30 Çayırova Mc Donald‘s Önü - 01:15 İzmit Halkevi Durakları ( Asya Otel Karşısı ) - 03:00 Bursa Özdilek Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 6, 2024 ~ Nis 9, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen noktalardan hareket ile Bursa – Balıkesir - Manisa – İzmir istikametine doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Gece yolculuğu.

2. Gün

İstanbul - Bursa - İzmir - Çeşme - Ilıca - Alaçatı - Yüzme Molası - Seferihisar - Sığacık

Yolda alacağımız serbest sabah kahvaltının ardından gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansarayı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Ilıca’ya geçiyoruz. Burada özel bir plajda (giriş, şezlong, şemsiye ekstra) serbest zaman arzu eden misafirlerimiz için yüzme molamızın (Hava şartları müsait olduğu takdirde) ardından Alaçatı’ya hareket. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Verilen serbest zamanın sonunda en son gezeceğimiz yer ise yöresel mimarisine, geleneklerine, göreneklerine, sahip çıktığından dolayı 2009 yılında Türkiye`de ilk Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanını kazanmış olan Seferihisar`a geçiyoruz. Bazı dizi filmlerin çekildiği Sığacık`ı gezeceğiz. Burada Sultan Süleyman tarafından yaptırılmış Osmanlı Kalesi`ni, iç kalede inşa edilmiş ve otantikliğini kaybetmemiş evleri ve sokakları yürüyerek gezeceğiz. Sakin şehrimiz Seferihisar`ı doyasıya gezdikten sonra Gümüldür - Özdere üzerinden otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Efes Antik Kenti - Meryem Ana - Dilek Yarımadası - Menderes Deltası Milli Parkı Didim - Apollon Tapınağı - Doğanbey Köyü - Şirince - Eski Rum Evleri - Şirince Şarapları - Ayasuluk Kalesi ve Tepesi

Otelimizde alınan sabah kahvaltısı sonrasında, Bülbül Dağı eteklerinde bulunan Meryem Ana Evi'ne varıyoruz. Yatağa bağımlı Alman rahibe Anna Katharina Emmerick’in rüya vizyonlarından yola çıkılarak bulunmuş, 1967 yılında Papa 6.Paul tarafından kutsal yeri kabul edilen Meryem Ana Evi’ni ziyaret ediyoruz. Meryem Ana Evi ziyareti dönüşümüzde Magnesia Kapı’dan Efes Antik Kenti'ne giriş yapıyoruz. Kazıları 120 yıldan fazladır sürdürülen Efes Antik Kenti'ni gezmeye başlıyoruz. Odeon, Kuretler Caddesi, Latrinalar, Skolastika Hamamı, Celsus Kütüphanesi, Aşk Evi, Agora, Tiyatro, Devlet Sarayı, Trajan Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Liman Caddesi gezileri sonrasında zeytin ve asma bağları içerisinde kendine has köy dokusunu barındıran, Safranbolu mimarisine benzer evleri ve meyve şaraplarıyla ünlü, eski bir Rum köyü Şirince'ye ulaşıyoruz. Verilen yemek molasının ardından yörenin meşhur meyve şaraplarını tatmak için şarap mahzenine gidiyoruz. Ardından Entel Köy Efe Köye Karşı ve Dedemin İnsanları filmlerinin çekildiği  Doğanbey Köyü’ne ulaşıyoruz. Burada kaybolmamış dokusuyla taş evlerin ve daracık sokakların arasında fotoğraf için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın sonun aracımızla Didim Apollon Tapınağı’na doğru hareket ediyoruz. Antik dönemin en önemli 3 kehanet merkezinden biri olan Apollon Tapınağı’nı rehberimiz eşliğinde gezip, tapınağın manzarasına karşı çay, kahve içmek için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın sonunda otelimize doğru hareket ediyoruz. Akşam yemeğimizi otelde aldıktan sonra Arzu eden konuklarımız ile Kuşadası Şehir ve Barlar Turuna (Ekstra) gidiyoruz.

4. Gün

Yenipazar - Yörük Ali Efe Müzesi - Pamukkale - Travertenler - Hierapolis Antik Kenti - Kızılsu - Balon Turu

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Efeler diyarı Aydın'a 40 kilometre mesafede yer alan Yörükler Diyarı  Cittaslow (Yavaş Şehir) şehrimiz olan Yenipazar’a hareket edeceğiz. Millî Mücadele döneminde büyük yararlılık göstermiş olan Yörük Ali Efe adına kurulmuş olan müzeyi ve mezarını ziyaret ettikten sonra (Tadilatta ise gezilmeyebilir) Türkiye'mizin beyaz cenneti Pamukkale'de Hierapolis Antik Kenti (Nekropol, Domitian Kapısı, Sütunlu Cadde, Karbondioksit Havuzu, Cin Deliği, Tiyatro) Travertenler, Karahayıt Köyü, Pamukkale Köyü'nü gezdikten sonrasında ise birde PAMUKKALE’yi tepeden görmek isteyen misafirlerimizi BALON TURUNA (Ekstra) göndereceğiz. Bu keyifli gezimizin ardından Pamukkale'nin hemen yakınında bulunan ve suyunun çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiği bilimsel olarak da kanıtlanmış, Kızılsuyu ziyaret ediyoruz. Yapılan anlatımlar ardından Pamukkale den ayrılarak Alaşehir - Salihli - Akhisar - Balıkesir - Bursa üzerinden akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve bir başka organizasyonda buluşmak üzere sizleri aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Bahşişler

Önemli Notlar:

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT