Lavanta Bahçeleri - Salda Gölü - Sagalassos - Pamukkale Turu

Lavanta Bahçeleri - Salda Gölü - Sagalassos - Pamukkale Turu

Gezi Rehberi Lavanta Bahçeleri - Salda Gölü - Sagalassos - Pamukkale Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Isparta - Kuyucak Köyü - Burdur - Sagalassos Antik Kenti - Salda Gölü - Pamukkale - Travertenler - Hierapolis Antik Kent

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Merter Metro İstasyonu İspark Otoparkı - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Yanı Mado Pastanesi Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi İspark Otopark Yanı - 00:15 Kartal Köprüsü Metro İstasyonu (E-5 Ankara İstikameti) - 00:30 Çayırova McDonald`s - 01:15 İzmit Halkevi Durakları (Asya Otel Karşısı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 17, 2024 ~ Haz 19, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Yukarıdaki hareket noktalarından katılacak misafirlerimizle otobüs içi ikramları eşliğinde gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Isparta – Kuyucak Köyü – Burdur – Sagalassos Antik Kenti - Türkiye’nin Maldivleri Salda Gölü

Kütahya- Afyon üzerinden Isparta'ya geliyoruz. Yol üzerinde verilen kahvaltı molası sonrası güller diyarı Isparta’ya sabahın ilk ışıklarında ulaşıyoruz. Dünya üzerinde önemli bir gül üretim merkezi olarak kabul edilen Isparta’da ilk ziyaret noktamız Keçiborlu ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri ile meşhur Kuyucak Köyü. Lavanta tarlaları denilince Türkiye’de akla ilk gelen yer Kuyucak Köyü’dür. Köy içerisinde yapacağımız yürüyüşle lavanta bahçelerinde uzunca fotoğraf molaları vererek gezimize devam ediyoruz. Bu güzel gezinin ardından lavanta bahçelerinden ayrılıp Burdur’un Ağlasun ilçesine ulaşıyoruz. Batı Torosların eteklerinde 1700 metre rakımlı, Anadolu’daki en yükseğe kurulmuş antik kentlerden olan Sagalassos Antik Kenti’ni ziyaret ediyoruz. 9000 kişilik tiyatrosu, kişiye özel antik kütüphanesi, Helenistik çeşme yapısı, Kahramanlık Anıtı (Heroon), Agora alanı, hamam kalıntıları, odeon ve restorasyon sonucu tüm dünyada ses getiren Antoninler Çeşmesi antik kent gezimiz sonrasında öğle yemeği molamız için Burdur merkeze ulaşıyoruz. Meşhur Burdur şişi’ni ve ceviz ezmesini tadabileceğiniz yemek molamız sonrası “Türkiye’nin Maldivler’i” olarak da anılan turizm dünyasının yeni gözdesi Salda Gölü’ne doğru yol alıyoruz. Türkiye’nin en derin tatlı su gölü olarak bilinen Salda Gölü’nde vereceğimiz serbest zamanda yapacağımız yürüyüşlerle turumuza devam ediyoruz. Salda Gölü gezimiz sonrasında Türkiye’de en fazla leblebi üretim potansiyeline sahip olan Denizli'nin ünlü ilçesi Serinhisar’a giderek leblebinin tarladan sofraya kadar olan serüvenini de öğrenebileceğimiz bir tesisi ziyaret ediyoruz. Sonrasında otelimize hareket ediyor ve yerleşiyoruz.  Akşam yemeğimiz otelimizde.

3. Gün

Pamukkale – Travertenler – Karahayıt - Hierapolis Antik Kenti

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından muhteşem görüntüsüyle bizleri büyüleyen Pamukkale travertenlerini ziyaret ediyoruz. Hierapolis antik kentinin tarihi dokusunu keşfedip, dileyen misafirlerimize antik havuzda termal suda yüzme molası veriyoruz (Ekstra). Karahayıt bölgesindeki kırmızı suyu ziyaret edip öğle yemeğinden sonra ev tekstili denilince ilk akla gelen Buldan’da dokunan bezin tekstil ürünlerine dönüştüğü fabrika satış Pamukkale bulunan mağazasına uğruyoruz. Burada alışveriş için serbest zaman verdikten sonra dönüş için yola çıkıyoruz. Başka bir acente organizasyonunda görüşmek üzere akşam geç saatlerde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka acente seyahatinizde görüşmek üzere sizlerden ayrılıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Müze Kart

(İzmit - Sakarya - Bozüyük - Eskişehir - Kütahya - Afyon Güzergahında Katılan Misafirlerimiz Dönüşte Soma - Susurluk- Bursa – Gebze’de Belirlenen Noktalarda İnmek Durumundadırlar.) 

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT