Likya Turu 4 Gece

Likya Turu 4 Gece

Gezi Rehberi Likya Turu 4 Gece

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Ölüdeniz - Belcekız - Saklıkent Kanyonu - Kaputaş Plajı - Simena - Kaş - Akyaka

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 21:00 Merter Metro İstasyonu İspark Otoparkı - 21:30 Gayrettepe Metro İstasyonu (Denizbank karşısı) - 22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü İspark Otoparkı - 22:15 Kozyatağı Hilton Otel Yanı (Yenisahra Köprü sü Otobüs Durağı) - 22:30 Kartal Köprüsü (Ankara Yönü) - 22:45 Gebze Center Önü (Lukoil Petrol İstasyonu Girişi) - 00:30 Bursa Özdilek (Hilton Hotel Yanı) - 04:15 İzmir Bornova Sapağı Ege Üniversitesi Girişi Önü (Manisa Kavşağı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 7, 2024 ~ Haz 12, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Biniş noktalarından katılacak misafirlerimizle birlikte gece yolculuğumuz başlıyor.

2. Gün

Kayaköy - Ölüdeniz - Belcekız Plajı

Acentenin konforlu otobüsleri eşliğinde Susurluk’ta verilen ilk molanın ardından Aydın, Çine, Muğla üzerinden Gökova’nın eşsiz panoramasına sahip Sakar Geçidi’ni aşıyoruz. Öğle saatlerinde Fethiye merkezi takiple eski bir Rum Köyü Kayaköy’e varıyoruz. Tepeler üzerinde teraslar halinde uzanan 350-400 kadar evi bünyesinde barındıran, mübadele ile tamamına yakını terk edildiğinden ‘hayalet köy’ diye de isimlendirilen Kayaköy’ün sokaklarında dolaşırken, eski yerleşimcilerin izleri bizleri geçmişe götürüyor. Serbest zamanda fotoğraflarımız alıp bu hüzünlü köyden ayrılarak Babadağ'ın hemen eteğinde bulunan Belcekız plajına ulaşıyoruz. Bu plajın devamı niteliğindeki Türkiye’nin en eşsiz denizlerinden olan Ölüdeniz‘de sizlere serbest zaman veriyoruz. Dünyanın sayılı plajlarından olan Ölüdeniz’de turkuaz suların keyfini çıkarttıktan sonra. Ardından Fethiye bölgesindeki otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

3. Gün

Fethiye Dalış Turu (Ekstra) veya Jeep Safari (Ekstra) Saklıkent – Gizlikent – Macera Parkı – Zipline(Ekstra) - Rafting (Ekstra)

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz için Ekstra olarak düzenlenen 2 farklı turdan birini seçebilirler;1.Seçenek:  FETHİYE DALIŞ AKTİVİTESİ (Ekstra)Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası misafirlerimizin otelimizden alınmasını takiben Dalış Teknemize ulaşıyoruz Burada CMAS, PADI, SSI sertifakalı, uluslararası lisanslara sahip eğitmenler tarafından verilecek brifing sonrası, dalış  noktalarına varıyoruz. İlk defa dalış tecrübesi yaşayacak misafirlerimiz için ‘Discovery Dalış’ yapma imkanı bulabilecekleri bu aktivitede, aynı zamanda profesyonellere yönelik dalışlar da yapılacaktır. Tekne ile yolculuk süresi boyunca güneşlenip Akdeniz'in turkuaz sularında, koylarda denize girme imkanınız olacak. Bu güzel ve heyecanlı geçen aktivitenin sonunda otelimize dönüyoruz. (Öğle yemeği: Tavuk + Makarna + Salata) 2.Seçenek: TAM GÜN JEEP SAFARİ TURU (Ekstra)Sabah kahvaltı sonrası bizleri bekleyen Jeeplerle buluşarak tam gün sürecek bu eğlenceli aktiviteye başlıyoruz. İlk olarak su tabancaları kiralayıp, eğlencesine doyum olmayan su savaşları yaparak doğa harikası Gizlikent Şelalesine ulaşıyoruz. Buradaki gezinin ardından Saklıkent Kanyonu’nda verilen serbest zaman bizleri bekliyor. Dileyen misafirlerimiz buradaki macera parkurunda zipline-rafting- aktivitelerin keyfini çıkarabilir (Ekstra). Günümüzü çamur banyosu ile sonlandırıyoruz. Günün sonunda Jeeplerimize binerek otellerimize dönüyoruz. (Öğle yemeği: Balık veya Tavuk + Açık büfe salata ve soğuklar)

4. Gün

Kaputaş Plajı Yüzme Molası - Kekova Batık Şehir Tekne Turu (Ekstra tur, ücreti misafirlere tarafından tur esnasın da ödenir.) Simena Köyü - Kaş

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Kalkan üzerinden günümüz ilk durağı olan Kaputaş Plajı'na ulaşıyoruz. Dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nda verilen yüzme molasını takiben Kekova'nın giriş kapısı olan Üçağız Köyü'ne varıyoruz. Kendine has kıyı köyü dokusunu koruyan Üçağız'dan teknemize binerek Akdeniz'in en güzel turkuaz tonlarına sahip  Kekova'da tekne turumuza başlıyoruz (Ekstra Tur). Yüzme  molalarımız  Tersane koyu, Kumlu İskele vb. koylarda olacak. Ardından  M.S  ll.yy ‘da  bir  depremle  denizin içine  batmış  olan  Batık Kent, Kekova Adası, kara ulaşımı bulunmayan Simena Köyü ve Kalesini  tekneden görüyor ve rehberimizden bilgiler alarak turumuzu tamamlıyoruz. Üçağız‘dan alacağımız dağ kekikleri kokusu içinde otobüsümüze binip Kaş merkeze ulaşıyoruz. Bu şirin tatil kasabasında vereceğimiz serbest zaman sonrası otelimize hareket ediyoruz.  Akşam yemeği otelimizde. Dileyen misafirlerimizle Fethiye Gecelerinde eğlenmek için lobide buluşuyoruz. (Ekstra)

5. Gün

Babadağ Yamaç Paraşütü (Ekstra aktivite, ücreti misafirler tarafından ödenir.) - Kelebekler Vadisi Tekne Turu (Ekstra) veya 12 Adalar Tekne Turu (Ekstra)

Sabah arzu eden misafirlerimiz sabahın erken saatlerinde otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak, buradan Yamaç Paraşütü yapabilirler.Dünya’nın en güzel parkurlarından olan bu adrenalini yüksek sporu yaparken, gökyüzünden Ölüdeniz’e tekrar aşık olacaksınız.(Ekstra)Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz için Ekstra olarak düzenlenen 2 farklı turdan birini seçebilirler:1.Seçenek:  Fethiye 12 Adalar Tekne Turu-Göcek Koyları- Yassıcalar (Ekstra)Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimizle 12 Adalar Tekne Turu’na katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüp, Akdeniz'in kokusunu içimize çekerek, Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb. koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz.  Bu güzel mavi yolculuğun ardından otelimize dönüyoruz. Öğle Yemeği: Teknede Tavuk + Salata + Makarna (Ekstra)2.Seçenek:  Kelebekler Vadisi Tekne Turu (Ekstra)Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimizle otelimizden hareketle  Babadağ‘ın hemen eteğinde bulunan Belcekız mevkine hareket ediyoruz.  Buradan bineceğimiz teknemizle Belcekız’ın eşsiz koylarını gezerken ilk durağımız, Kaplan Kelebeğiyle ünlü, mevsiminde binlerce kelebeğe ev sahipliği yapan, Kelebekler Vadisi. Burada verilen serbest zamanı yüzme molası ile denizin keyfini çıkartarak veya giriş ücreti ödeyip vadi içi zorlu bir yürüyüş yaparak değerlendirebilirsiniz. Diğer yüzme molalarımız arasında St. Nicholas Adası, Soğuksu Koyu, Akvaryum Koyu gibi koylarda gerçekleşecektir. Bu güzel turun sonunda sahile geri dönerek otelimize ulaşıyoruz.Öğle yemeği: Balık veya Tavuk + Makarna + Salata

6. Gün

Akyaka - Gökova Tekne Turu (Ekstra, ücreti misafirler tarafından tur esnasın da ödenir.) İstanbul

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan, Akyaka Beldesine varıyoruz. Buradan Gökova Tekne Turu için teknemize biniyoruz (Ekstra Tur). Jacques Cousteau'nun ‘Dünya'nın cenneti’ dediği Gökova'nın el değmemiş koylarını gezmeye başlıyoruz. Gelibolu Adası, Cleopatra Plajı, Sedir Adası, İncekum, Lacivert Koy vb. yüzeceğimiz koylar arasında. Bu güzel turun sonunda Akyaka beldesine geri dönüyoruz. Burada verilen serbest zamanda dileyen misafirlerimiz muhteşem flora ve faunaya sahip Azmak Çayı'nı fotoğraflayabilir.  Serbest zaman sonrasında dönüş yolculuğuna başlıyoruz. İstanbul'a ulaşarak bir başka acente organizasyonunda buluşmak dileği ile sizlerle vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT