Likya Yolu Fethiye Trekking Turu

Likya Yolu Fethiye Trekking Turu

Gezi Rehberi Likya Yolu Fethiye Trekking Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Fethiye

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: Fethiye Otogar Saat: 12:00 -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 20, 2024 ~ Nis 23, 2024

Tur Programı

1. Gün

Kayaköy- Ölüdeniz

Saat 12:00’da Fethiye Otogar ’da buluşuyoruzBuluşmanın ardından VİP servis ile Kayaköy’e gideceğiz. Burada öğle yemeği yedikten sonra yürüyüşümüz başlayacak.Kayaköy Antik Kenti’ni gezeceğiz. Ardından orta zorluktaki parkuru yürüyerek Ölüdeniz’e ulaşacağız. Ölüdeniz’de serbest zaman veriyoruz, isteyenler burada denize girebilir.Daha sonra transfer ile Ovacık’taki otelimize gidiyoruz.Akşam yemeği yedikten sonra serbest zaman geçiriyoruz.

2. Gün

Ovacık - Kirme - Faralya

Otelimizde kahvaltı yaptıktan sonra orta derece zorlukta olan yürüyüşümüze başlamak için yola çıkıyoruz.İlk 6 km boyunca Babadağ’ın eteklerinde yürüyeceğiz.Ardından bol oksijenli Kozağaç ve Kirme köylerine ulaşacağız.Kirme Köyü’nde öğle yemeği yedikten sonra Faralya’ya doğru yola çıkacağız.Yürüyüşümüz 4 km inişten sonra Faralya’da son bulacak.Otele yerleştikten sonra Kelebekler Vadisi’nde gün batımını izlemeye gideceğiz.Gün batımından sonra akşam yemeği yiyeceğiz. Yemek sonrasında yine serbest zamanımız olacak

3. Gün

Faralya - Kabak Koyu - Alınca

Otelde kahvaltı yaptıktan sonra Kabak Koyu’na doğru yola çıkıyoruzYaklaşık 2 saat süren yürüyüşün sonunda Kabak Koyu’na ulaşmış olacağız.Burada yüzme molası vereceğiz ve serbest zaman geçireceğiz.Öğle molası ardından Alınca köyüne doğru keyifli bir orman yürüyüşüne çıkacağız.Bu parkur biraz tırmanış içeriyor.Alınca 750 rakımlı bir köy ve bolca manzarası bulunuyor.Orman etabı, çam ve defne ağaçları ile çevrili olacaktır. Yürüdükçe Kabak Koyu ayaklar altında kalıyor.Alınca’da konaklayacağımız bungalova ulaşıyoruz ve akşam yemeğine kadar serbest zaman diliminde olacağız.

4. Gün

Alınca - Gey - Yediburunlar

Sabah kahvaltıdan sonra bugün de bol manzaralı bir parkura başlıyoruz.İlk bir saat keçi yolunu andıran bir yolda yürüyeceğiz. Yol boyunca Cennet Koyu’nu, Yediburunlar’ı görüyoruz.Tarihi Osmanlı Sarnıcı’nı ziyaret ettikten sonra Gey köyüne ulaşacağız.Buradaki köyde Hatice ablamız çeşit çeşit yemekler hazırlayacak.Öğle yemeğinin ardından saat 15:00’da transfer aracıyla Fethiye Otogara döneceğiz (90 dk).

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Programda Belirtilen Yemekler

- Transferler

- Bahşişler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Öğle Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT