Marmaris - Bodrum - Gökova - Datça - Didim Turu - Bodrum Ve Gökova Tekne Turu Dahil

Marmaris - Bodrum - Gökova - Datça - Didim Turu - Bodrum Ve Gökova Tekne Turu Dahil

Gezi Rehberi Marmaris - Bodrum - Gökova - Datça - Didim Turu - Bodrum Ve Gökova Tekne Turu Dahil

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bodrum - Deve Plajı - Akvaryum - Bitez - Datça - Akyaka - Gökova  - Sedir Adası - Kleopatra Plajı - Azmakçayı - Didim - Altınkum Plajı - Apollon Tapınağı - Bafa Gölü

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy Doğtaş Mağazası Onu - 23:00 Mecidiyeköy Torun Center Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü - 00:15 Kartal Köprüsü Altı ( Ankara istikameti) - 00:30 Çayırova Mc Donalds Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 13, 2024 ~ Nis 19, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirlenen noktalardan siz değerli misafirlerimizi aldıktan gece yolculuğuna başlıyoruz

2. Gün

Bodrum - Tam Gün Tekne Turu - (Deve Plajı - Bağla Bükü -Akvaryum Koyu - Bitez Koyu

Sabah yolda vereceğimiz serbest kahvaltı molası sonrasında Egenin incisi olan Bodrum’a ulaşıyoruz. Tam gün sürecek olan Tekne gezimiz için zaman kaybetmeden, Gümbet Limanına ulaşıyoruz. Buradan bineceğimiz teknemizle (1. Tekne turu fiyata dahildir)  Bodrum’un koylarını ve manzaraları keşfetmek için bu sefer rotamızı kuzey-batı istikametine çeviriyoruz. Bodrum’un eşsiz koyları ve sayfiye merkezleri olan Bitez, Ada Boğazı, Deve Plajı (Camel Beach) , Akvaryum Koyu Bağla Bükü, Orta kent gibi koylarda gün boyu denize girme imkanı buluyoruz Gün boyu güneş ve denizden faydalanarak tekrar limana dönüyoruz. Otobüsümüze binerek Bodrum Kalesi’ni panoramik görüp fotoğraflıyoruz. Ardından otelimize doğru hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Datça - Eski Datça - Can Yücel Evi - Kumluk Plajı

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında, Datça’ya hareket ediyoruz. Datça, Ege ile Akdeniz’i buluşturan masmavi 50 den fazla koya sahip, tertemiz havası ile bir akvaryum cenneti olan bu bölgede deniz manzaralı yolculuğumuz sonunda   Eski Datça’ya varıyoruz; iki katlı birer sanat değeri taşıyan taş işçiliği ve begonviller ile süslü dar sokakları fotoğraflıyoruz. M.Ö 2. Binyıldan günümüze pek çok uygarlığın yaşadığı Datça Yarımadası, tarihi mirası kültürüyle harmanlayarak gelen ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Eski Datça sokaklarındaki gezimizde Can Yücel Evi ve Mezarı’nı da görerek köy kahvesinde kısa bir mola veriyoruz. Ardından Yeni Datça’ya yola çıkıyoruz.  Liman kısmına geçip Kumluk Plajı’nda serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanı yüzerek, gezerek veya alışveriş yaparak değerlendirebilirsiniz.  Serbest zamanın ardından otobüsümüz ile buluşarak otelimize doğru hareket ediyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelde  

4. Gün

Serbest Gün - İçmeler Tekne Turu - Tam Gün Jeep Safari

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında, arzu eden misafirlerimiz otelde dinlenerek geçirirlerken, arzu eden misafirlerimiz de onlar için Ekstra olarak düzenlenen 2 farklı turdan birini seçebilirler1. Seçenek: Tam Gün Jeep Safari Turu (Ekstra) Otelimizin önünden bineceğimiz jeeplerimizle, gün boyu Marmaris'in çam ormanları içerisinde farklı bir heyecan yaşıyoruz. muhteşem çam ormanları içerisinden geçerek off-road parkuruna ulaşıyoruz. Gerekli ekipmanımızı alıp (Su tabancası) Eğlenceli, ıslak serüvenimize başlıyoruz. Muhteşem doğa manzarası ile vadilerden geçerek ilk mola yerimize ulaşıyoruz. Ardından başka benzerine denk gelemeyeceğiniz Orhaniye sahilindeki Kızkumu Plajı’na varıyoruz. Yüzme ve denizde yürüme molalarımızın ardından öğlen yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası Turgut Köyü’ndeki Turgut Şelalesi’ne varıyoruz. Yaklaşık 10 metreden akan manzarası, soğukluğu ile kendisine hayran bırakan doğal çağlayanda yüzme molası veriyoruz. Daha sonrasında tekrar otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde  Akşam yemeğimizin ardından arzu eden misafirlerimiz ile Marmaris gecelerini yaşamak için Lobide buluşuyoruz. (Ekstra)2. Seçenek: Tam Gün Marmaris / İçmeler Tekne Turu (Ekstra)İçmeler’den veya Marmaris’ten bineceğimiz teknemizle gün boyu Marmaris körfezinin eşsiz koylarını dolaşamaya başlıyoruz. Yüzme molası vereceğimiz koylar arasında Kızılkum, Baklabükü, Tersane koyu, Amos koyu gibi sayısız koy sayılabilir. Bu güzel günün sonuna doğru teknemizden inerek otelimize ulaşıyoruz  yemeği ve konaklama oteldeAkşam yemeğimizin ardından arzu eden misafirlerimiz ile Marmaris gecelerini yaşamak için Lobide buluşuyoruz. (Ekstra)

5. Gün

Akyaka - Gökova Tekne Turu - Sedir Adası - Kleopatra Plajı Azmak Çayı - Azmak Çayı Tekne Turu

Sabah otelde alınan Kahvaltı sonrasında Akyaka’ya hareket ediyoruz; Akyaka Beldesi hakkında rehberimizden bilgi aldıktan sonra Gökova Tekne Turuna çıkıyoruz. (2. Tekne Turu Fiyata dahildir) bu muhteşem tekne turumuzda, Gelibolu Adası, Sualtı Mağaraları Koyu, İncekum Plajı, Ege Dünyası’nın onurlu halkının şehri Sedir Adası (Kedrai) ve Kleopatra Plajı, Lacivert Koy demir atıp yüzeceğimiz koylar arasında. Tekne Turumuzun bitimi sonrası Akyaka beldesine dönerek Azmak Çayı’na varıyoruz. Avrupa’dan gelen göçmen kuşların dinlenme yeri olan, Batı menteşe Dağları’nın altında milyonlarca gözden çıkan soğuk dağ suyunun oluşturduğu Azmak Çayı’nın muhteşem görüntüsü Misafirleri kendine hayran bırakmakta. Arzu eden misafirlerimiz ile yer yer 5 metreye uzanan sualtı sarmaşıklarına sahip Azmak Çayı’nda kısa bir tekne turuna çıkıyoruz. (Ekstra) Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz Azmak Çayı kenarında bulunan kafelerde manzaranın tadını çıkartarak çay-kahve içebilirler Otelimize dönüyoruz Akşam yemeği ve konaklama otelde Akşam yemeğimizin ardından arzu eden misafirlerimiz ile Marmaris gecelerini yaşamak için Lobide buluşuyoruz. (Ekstra)

6. Gün

Didim - Altınkum Plajı - Apollon Tapınağı - Bafa Gölü

Sabah otelde alınan Kahvaltı sonrasında otelimizden ayrılarak  Sakar Geçidi’ni tırmanırken Gökova Körfezi’nin eşsiz manzarasını izleyip Muğla, Yatağan, Milas rotasını izleyerek efsanelere konu olmuş Bafa Gölü’ne ulaşıyoruz. Ay Tanrıçası Selene Efsanesini rehberimizden dinleyerek vereceğimiz molanın ardından Didim’e geçiyoruz. Antik dünyanın en önemli kehanet merkezlerinden Didim apollon Tapınağı’na ulaşıyoruz. Antik Çağ’ın İon tarzında yapılmış en büyük tapınaklarından olan ören yerinde dev sütunlar, kutsal alan, Medusa Heykeli gibi yapıları da görüp bilgiler alıyoruz. Daha Sonra ünlü Altınkum Plajı’nda kısa bir mola veriyoruz. Serbest zamanın ardından Büyük Menderes Nehri’nin denize döküldüğü yerde kurulan, Balat köyü sınırlarındaki Felsefe, Bilim ve Sanatın Başkenti Milet Ören Yeri’ne ulaşıyoruz. M.Ö. 2. Binyılda kurulan kentte Arkaik, Klasik Yunan, Hellenistik, Roma, Menteşe Beyliği ve Osmanlı dönemlerini yaşamıştır Burada Apollon Kutsal alanı, Tiyatro, Gymnasium, Roma Hamamı, Roma kilisesi, Kervansaray, Kırk Merdivenli Camii yapılarını rehberimiz eşliğinde gezdikten sonra Fotoğraf Molası sonrası aracımıza binerek dönüş yolculuğuna başlıyoruz

7. Gün

İstanbul

Rüya gibi bir tatil sonrasında sabah saatlerinde İstanbul’a varıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başkai organizasyonda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- İkramlar

- Programda Belirtilen Turlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Müze Kart

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT