Maşukiye - Yedigöller - Abant Turu

Maşukiye - Yedigöller - Abant Turu

Gezi Rehberi Maşukiye - Yedigöller - Abant Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Maşukiye - Ormanya - Samandere Şelalesi - Yedigöller - Abant Gölü

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 05:30 Beylikdüzü Migros Avm Önü - 06:00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 06:30 Trump Tower Otoparkı ( P1 Katı ) - 07:00 Uzunçayır İspark Otoparkı ( E-5 Ankara Yönü ) - 07:15 Kartal Köprüsü ( E5 Ankara Yönü ) - 07:30 Çayırova Mc Donalds -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 9, 2024 ~ Nis 10, 2024

Tur Programı

1. Gün

Maşukiye - Ormanya - Samandere Şelalesi

Yukarıda belirttiğimiz kalkış noktalarından katılan misafirlerimiz ile birlikte hareket ediyor ve gezimize ilk olarak Kartepe ile Sapanca’nın muhteşem doğasının arasında kalan gelenlerin âşık olduğu Doğa harikası Maşukiye beldesini görmek için yola çıkıyoruz. Maşukiye’de ilk olarak sabah kahvaltısı için mola veriyoruz. Sabah kahvaltısının sonrasında Maşukiye’de rehberimiz eşliğinde yürüyüş yapıyoruz. Bu süre içinde dileyen misafirlerimiz, hediyelik eşya satan dükkânları ve köy pazarını gezebilirler. Maşukiye gezimizi tamamladıktan sonra Ormanya’ya gidiyoruz. Turumuzun son durak noktası olan Ormanya 10 yılı aşan araştırma ve planlama süreci sonunda ortaya çıkarılmıştır. Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahip Ormanya Doğal Yaşam Parkında sizlere serbest zaman veriyoruz.  Ormanya doğal tabiat parkında vereceğimiz zamanda Hayvanat Bahçesini, Hobit Evlerini Gölleri muhteşem doğa içerisinde yürüyerek gezebilirsiniz. Rehberimizin vereceği toplanma zamanında Ormanya’nın yanında kurulu olan Ters evi gezebilirsiniz. Ormanya gezimizin ardından, muhteşem manzaraya sahil olan Samandere Şelalesine gidiyoruz.  Muhteşem doğa manzaralarını izlemek üzere Samandere Tabiat Anıtı Parkına giriş yapıyoruz. Bu doğa harikası Şelalede vereceğimiz fotoğraf molası sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2. Gün

Yedigöller - Abant Gölü

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alınan açık büfe sabah kahvaltısının ardından, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en zengin bitki örtüsüne sahip olan, ayrıca tabii yaşam alanı olan (Ekstra) Yedigöller bölgesine minibüslerle hareket ediyoruz. Burada yedi tane doğal, altı tane de yapay göl göreceğiz. Öğle yemeği olarak mangal sucuk ve köftelerimizi sonbaharın kurumuş yaprakları arasında göl manzarası eşliğinde alıyoruz. Yedi Göller gezimiz sonrasında Bolu Dağı’nın eteklerinde bulunan Abant Gölü’ne doğru yola çıkıyoruz. Göl kıyısına gelindiğinde yürüyüş yapabilir, dileyenlerse fayton veya atla gezinti yapabilirler. Abant gezisi sonrasında İstanbul’a doğru yol alıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere üzülerek sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Minibüs Ücretleri

+ Milli Park Girişleri

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT