Ms Rublev İle Volga Volga

Ms Rublev İle Volga Volga

Gezi Rehberi Ms Rublev İle Volga Volga

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Moskova - Uglich - Yaroslavl - Goritsy - Kiji - Mandrogi - St. Petersburg

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Moskova - St.Petersburg - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 31, 2017 ~ Haz 9, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Moskova

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde buluşma, pasaport ve çıkış işlemlerinin ardından saat 07:50’de Türk Hava Yollarının TK413 sayılı seferi ile Moskova’ya hareket. Yerel saat ile 10:50’de varış. Ülkeye giriş işlemlerinden sonra özel otobüsümüz ile gemiye transfer ve kamaralara yerleşme. Kısa bir dinlenmenin ardından gemi ve tur programı ile ilgili bilgilerin verileceği bir tanıtım toplantısı yapılacaktır. Akşam yemeğinden sonra arzu eden misafirler ekstra Işıklar Altında Moskova Turu’na katılabilirler. Geceleme gemide.

2. Gün

Moskova

Gemide sabah kahvaltısından sonra yapılacak olan panoramik şehir turunda; Leningrad caddesi, Avrupa’nın en yüksek binalarından Triumph Palace, Tverskaya Caddesi, Parlamento Binası, Bolşoy Tiyatrosu, Lubyanka Meydanı, KGB Merkez Binası, Aziz Vasili Kilisesi, Kızıl Meydan, Gum Alışveriş Merkezi, Kurtarıcı İsa Kilisesi, Meclis Binası görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun ardından ekstra Novodeviçi ve Borodino Turları’na katılma imkanı Tur sonrası gemiye transfer akşam yemeği ve geceleme gemide

3. Gün

Moskova

Gemide  sabah kahvaltıdan sonra Kremlin + 1 Katedral turu.  Öğle yemeğinin ardından (gemide veya yemek paketi). Ekstra Metro Arbat Turu.  Tur sonrası gemiye dönüş ve geminin hareketi. Hoş geldiniz kokteylinde kaptan ve gemi mürettebatı ile tanışma. Akşam yemeği ve geceleme gemide

4. Gün

Ugliç

Gemide sabah kahvaltısından sonra yapılacak toplantıda uğranılacak limanlar, katedilecek suyolları, su asansörlerinin çalışma sistemi hakkında bilgiler verilecektir. Öğle yemeğinin ardından güvertede Volga nehrinin güzelliklerini seyretmek için serbest zaman. Saat 16.00’da Ugliç’e varış. Volga kıyısında bulunan bu şirin şehirde yürüyerek yapılacak olan turda, Eski Kremlin meydanındaki Transfigürasyon Katedrali ve Korkunç Ivan’ın oğlu Dimitri’nin 9 yaşında iken öldüğü yerde yapılmış olan Dimitri Kan Kilisesini göreceksiniz. Saat 18.30’da hareket ve akşam yemeği. Yemekten sonra gemideki aktivitelerden yararlanmak için serbest zaman. Geceleme gemimizde.

5. Gün

Yaroslavl

Gemide sabah kahvaltısından sonra saat 08:00’de varışta otobüsle yapılacak olan turumuzda Transfigürasyon Manastırı, Şehir Meydanı, Peygamber İlyas Kilisesi, Volga ve Kotorosol nehirlerinin kordonunu göreceksiniz. Turdan sonra saat 11:00’de geminin hareketi ve öğle yemeği. Öğleden sonra yine size Rus kültürü hakkında bilgiler verilecektir. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

6. Gün

Goritsi

Gemide sabah kahvaltısı. Saat 09:00’da Goritsi’ye varış ve Aziz Kiril Manastırı gezisi için otobüs ile Kiril Kasabası’na hareket. Gezinin ardından saat 12:00’de geminin hareketi ve öğle yemeği. Öğleden sonra geminin güvertesinde kahvelerinizi yudumlayarak nehir kıyısı boyunca adeta tablo görünümündeki manzaraları seyredebilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

7. Gün

Kiji

Gemide sabah kahvaltısından sonra güverteden Onega Gölü’nün güzelliğini seyredebilirsiniz. Gemide öğle yemeğinden sonra saat 14:00’de Kiji’ye varış. Onega gölü içinde 60. paralelin üstünde yer alan bu ada bir açık hava müzesi olup Unesco’nun Dünya Kültür Mirası listesindedir. Yürüyerek yapılacak turda, 22 kubbesiyle bir Peri masalı görüntüsünde olan hiç çivi kullanılmadan yapılmış ahşap Tecelli kilisesini, tümü ahşap eski Rus köy evlerini ve köylülerin yaşantılarını göreceksiniz. Turun bitiminde Ada’da serbest zaman. Saat 18:00’de Geminin Mandrogi’ye hareketi. Akşam yemeği ve geceleme gemide

8. Gün

Mandrogi

Gemide sabah kahvaltısının ardından saat 10:00’da Mandrogi’ye varış. Rengârenk Rus ahşap evlerinin yer aldığı yemyeşil bir köy olan Mandrogi’de serbest zaman. Burada açık havada yeşillikler içinde yürüyüş yapabilir, mini hayvanat bahçesini, güzel ahşap binalar içinde yer alan hediyelik eşya mağazalarını ve hediyelik eşya atölyelerini ziyaret edebilirsiniz. Burada aynı zamanda küçük bir votka müzesi mevcuttur. Öğle yemeğinin (kıyıda veya gemide) ardından geminin hareketi.  Bu akşam geminin nehir üzerinde geçireceği son gece olduğu için Kaptanın Gala Yemeği ile ağırlanacaksınız. Geceleme gemide.

9. Gün

St. Petersburg

Gemide sabah kahvaltısından sonra saat 09:00’da St. Petersburg’a varış ve panoramik şehir turuna hareket. Bu turda; Alexandr Nevski Manastırı, Nevski Prospekt caddesi, Kont Strogonof Sarayı, Saray Meydanı, Kışlık Saray, St Isaac Katedrali, Smolnıy Manastırı, Aniçkov Sarayı ve Köprüsü, 2. Alexandr Kan Kilisesi panoramik olarak görülecektir. Öğle yemeğinden sonra (gemide veya yemek paketi) Hermitage Müzesi turu. Arzu eden misafirler ekstra Kanal Turuna katılabilirler. Gemide akşam yemeği. Akşamınızı da Kazak Dansları (Ekstra) veya Bale gösterisi (Ekstra) renklendirebilirsiniz. Gemide geceleme.

10. Gün

St. Petersburg - İstanbul

Gemide sabah kahvaltıdan sonra arzu eden yolcular Ekstra Muhteşem Peterhoff Park ve Sarayı turuna katılabilirler. (Ekstra tura katılmayan yolcuların, yeni gelen yolculara hazırlanması için, kabinlerini en geç saat 10.00’da boşaltıp valizlerini bagaj odasına bırakmaları gerekmektedir.) Turdan sonra havaalanına transfer ve Saat 15.25’de Türk Havayollarının TK 402 sayılı seferi ile uçuş. Saat 18:55’de İstanbul’a varış.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Bahşişler

- Transferler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Panoramik Şehir Turları

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Programda Belirtilen Yemekler

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

- Vize Ücreti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Seyahat Güvence Paketi

+ Bahşişler

VOLGA VOLGA;
Volga Nehri  üzerinde  yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St. Petersburg gibi Rusya’nın  ve Dünyanın iki önemli şehrini  gezip  tanıyacak, nehir boyunca Rus tarihine tanıklık etmiş  köy ve kasabaları  ziyaret  edeceksiniz. Yolculuk boyunca konaklayacağınız nehir gemimiz 260 yolcu kapasiteli olup ihtiyacınız olan konfora sahiptir. Tümü dış cepheli ve (alt güverte hariç) geniş açılabilir penceresi olan kabinlerin hepsinde müstakil duş-tuvalet, sıcak-soğuk klima sistemi mevcuttur, ancak takdir edersiniz ki nehir gemilerinin hacimleri fazla büyük olmadıkları için kabinleri de fazla geniş değildir. Gemilerin restoranı, günde üç öğün Rus ve Avrupa mutfaklarından damak zevkinize uygun yemek seçenekleri ile hizmetinizdedir. Ayrıca geminin barı, müzik salonu, hediyelik eşya dükkanı ve geniş güneşlenme güverteleri yolculuğunuz boyunca hizmetinizde olacaktır. Gemi seyir halindeyken geceleriniz, konser, folklor gibi gösteriler ile renklenecek ve gündüzleri de boş vakitlerinizde Rus tarihi, mutfağı, dili, el sanatları, kıyafetleri, müziği ve şarkıları hakkında bilgileneceksiniz. Yol güzergahı boyunca geçeceğiniz 17 Adet su asansörü de bu yolculuğunuzu ilginç kılacaktır.

ÖNEMLİ BİLGİLER 
*Limanlara varış ve hareket saatleri nehir trafiğine göre değişebilir. 
*Moskova ve St. Petersburg'daki turlar ve ekstra turların program ve günleri, müze ve ören yerlerine bağlı olarak değişebilir. Bazı turlar kombine olarak yapılabilir.
*Moskova ve St. Petersburg’da Liman ile şehir merkezi arasındaki mesafe uzak olduğu için zaman kazanmak amacıyla öğle yemekleri gemide olmayıp yemek paketi olarak verilebilir. 
*Gemide tam pansiyon konaklama birinci gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer.
*Tüm dünya cruise gemilerinde olduğu gibi, gemi şirketi, bazı durumlarda, bazı kabinleri misafirlerin satın aldıkları kabin kategorisinin üst kategorisine ücretsiz upgrade edebilmektedir. Genellikle son dakikada, bazı kabin kategorilerinin dolması sonucu ortaya çıkan bu durum tamamen gemi firmasının inisiyatifinde olup, tur firmasının herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. 

Vize için gerekli evraklar : 

Yeşil pasaportlar ve Şahsi pasaportlar için gerekli belgeler
Pasaport ( tur bitim tarihinden itibaren altı ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
1 adet Beyaz zeminli vesikalık fotoğraf
Ev adresi ,telefonu  varsa iş adresi ve telefonu
Gemi konfirmesi ( tarafımızdan verilecektir)

İPTAL ŞARTLARI

Gemi firması tarafından acentamıza uygulanan iptal şartları aşağıdaki şekildedir.
Kayıt yapılan tarihten itibaren tur kalkışına
90 gün kala toplam tutarın                                  %10
89 gün -60 gün kala toplam tutarın                     %30
59 gün -31 gün kala toplam tutarın                     %50
30 gün- 16 gün kala toplam tutarın                     %75
15 gün- Hareket günü                                         %100 ü yanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT