Msc Euribia İle Norveç Fiyortları Turu

Msc Euribia İle Norveç Fiyortları Turu

Gezi Rehberi Msc Euribia İle Norveç Fiyortları Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Kopenhag - Alesund - Nordfıordeıd - Kiel

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: AJet Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul(Saw) - Kopenhag - Kopenhag - İstanbul (Saw) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 30, 2024 ~ Tem 7, 2024

Tur Programı

1. Gün

Sabiha Gökçen Havalimanı - Kopenhag

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış hatlar terminali saat 06.00’da buluşmamızın akabinde check-in işlemlerimizi yapıyoruz  ardından ve VF7874 sefer sayılı uçak ile saat 09.40’da Kopenhag’a hareket ediyoruz. Kopenhag’a yerel saat ile saat 12.00’de varışımızın ardından Kopenhag limanında bulunan gemimize transfer. Gemi check in işlemleri sonrası kabinlere yerleşmemizin ardından serbest zaman. Gemimiz akşam 18.00’de limandan hareket edecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

2. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

3. Gün

Nordfjorded

Gemimiz sabah saat 08.00’de Nordfjordeid limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası  kişisel aktiviteler için serbest zaman. Gemimiz saat 19.00’da limandan ayrılacak.. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak “Hellesylt & Geiranger Turu” na katılabilirler. Storfjord’un sonundaki çataldaki iki büyüleyici köy. Bir zamanların kuzeydeki posta limanları, bu günün karadan ulaşımın zorluğu açısından, senelik ortalama 180 gemi liman ziyaretiyle, Norveç turizminin kuzeydeki gözde cruise limanları. Turumuza Hellesylt Şelalesini selamlayarak başlıyoruz...İlk tanımı kuzeye giden posta rotası, şimdilerde ise turizm merkezi. Öncelikle Hellyslyt fiyordunu göreceğimiz manzara noktasına gidiyor ve oradan fiyordu fotoğrafladıktan sonra Yolumuza koyuluyoruz. Hamile taşı ve 1800’lerden kalan taş köprü ilk durağımız. Ardından Avrupa’nın en derin gölü olan Hornindal gölüne gidiyor ve orada mola veriyoruz. Tekrar yola çıktıktan sonraki durağımız bölgenin en hareketli şehirlerinden biri olan Stryn. Kraliyet ailesinin özellikle balık tutmak için geldiği Stryn’de taş köprüyü gördükten sonra alışverişleriniz ve kahve/ yemek için serbest zaman tanınacaktır. Ardından Djupvatnet Gölü eteklerinde vereceğimiz molanın ardından 1476 m yükseklikteki Dalsnibba dağından hava güzel ise  terasından göreceğiniz manzara ile büyüleneceksiniz.  Daha sonra ise Flydal seyir platformunda duracak ve bu sefer Geiranger fiyordunu fotoğraflayacağız . Turumuzun sonrası gemimize geri dönüyoruz

4. Gün

Alesund

Gemimiz sabah saat 07.00’da Alesund limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası  kişisel aktiviteler için serbest zaman. Gemimiz saat 17.00’da limandan ayrılacak.. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Norveç'in Batı Fiyort bölgesinin tepesinde kurulmuş, tablo güzelliğinde Alesund, arka planında Sunnmøre Dağları'yla birkaç adaya yayılan ve Atlantik'e doğru uzanmaktadır. 20. yüzyılın başlarında yangın kasabanın çoğunu yakmış olsa da, Alesund tam bir Art Nouveau (Jugendstil) asaletiyle yeniden inşa edilmiştir.Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "Trollstigen ve Alesund Panoramik  Turu" na katılabilirler. Buluşma noktasından otobüs sizi Ålesund'un dışındaki güzel bölgeden trollerin diyarına götürecektir. Møre og Romsdal'ın bu bölümü özellikle mobilya endüstrisi ile tanınır. Sjøholt'tan Storfjord boyunca uzanan yol sizi Stordal ve onun Gül Kilisesi (1789'da inşa edilmiştir) üzerinden lezzetli çilekleriyle ünlü Valldal'a götürecektir. Bir sonraki durak, 5 m'lik dar ve 20-25 m'lik derin bir vadi olan nefes kesici güzellikteki Gudbrandsjuvet'te olacak. Geçidin bir tarafından diğerine bir köprünün üzerinden yürüyebilirsiniz. Buradan otobüs, Ulusal Park Reinheimen'den Trollstigen platosuna gidecek. Troll Yolu'nun (Trollstigen), Kral, Kraliçe ve Piskopos dağlarının ve ayrıca şelale Stigfossen'in muhteşem manzarasının keyfini çıkarın. Trol Yolu'ndan aşağı inerken, sürücü otobüsü 11 keskin virajdan güvenle sürecek. Trol Yolu'nun alt kısmında, Stigfossen'in en iyi fotoğraflarını çekebileceğiniz ekstra bir fotoğraf durağı olacak. Sırada, Avrupa'nın en yüksek dikey kaya yüzü olan Troll Duvarı / Trollveggen ziyareti var. Bu duraktan sonra Ålesund'a geri dönme zamanı.   Ardından Alesund’a dönecek ve Alesund panoramik şehir turunu yapacağız. Turumuzun sonrası gemimize geri dönüyoruz

5. Gün

Flâm

Gemimiz sabah saat 07.00’da Flam limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası  kişisel aktiviteler için serbest zaman. Gemimiz saat 17.00’da limandan ayrılacak.. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği “Muhteşem Flam Fiyortu & Gudvangen & Tvinde Şelalesi Turu” na katılabilirler. Gemide alacağımız kahvaltının ardından Manzara kartpostalları içerisinde gezdiğinizi düşüneceğiniz bu turumuzda ilk olarak Norveç’in en ünlü şelalerinden biri olan, “ikiz şelale” olarak Türkçe’ye çevirebileceğimiz Tvindefossen’i ziyaret ediyoruz. Daha sonraki ziyaretlerimiz ise “tanrıların buluşma yeri” anlamına gelen Gudvangen, keyifli yolu ve muhteşem manzarası ile Stegastein manzara noktası olacak. Yine çok keyifli bir başka manzara sunan farklı bir bölgedeki Grimsetelvi’deki molamızda muhteşem doğayı fotoğraflayıp Flam’a dönüyoruz. Tur bitiminde, Norveç’teki son limanımızdan ayrılmadan önce, vergi iadesi de alabileceğiniz, çok hafif kaz tüyü ünlü Norveç montları, Omega-3 gibi balık yağları ve çok çeşitli diğer hediyelik eşyaları bulabileceğiniz mağazalarda bol bol alışveriş yapabilmek için vaktiniz olacak.. Gemimiz saat 17.00’da limandan ayrılacak.. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

6. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

7. Gün

Kıel/Hamburg

Gemimiz sabah saat 09.00’da Kiel limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası  kişisel aktiviteler için serbest zaman. Gemimiz saat 19.00’da limandan ayrılacak.. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği “Hamburg ve Kiel Şehir Turu” ‘na katılabilirler. Almanya'nın kuzeyinde, Kuzey Denizi ve Baltık denizini birbirinden ayıran Jutland Yarımadası'nın güney ucunda yer alan Hamburg, Elbe, Alster ve Bille Nehirlerinin kesişim noktasında bulunur.Kent merkezi, Binnenalster ve Aussenalster Gölleri etrafında kurulmuştur. Kent, su kanallarını birbirine bağlayan 2.302 adet köprüye sahiptir. Kuzey Denizi'nden içeriye doğru uzanan Hamburg Limanı, Avrupa'nın 2. büyük limanıdır. En önemli uluslararası ticaret merkezlerinden biridir. Şehrin içinde bir çok park bulunan Hamburg dünyanın ilk beşe giren “Yeşil Şehir” lerinden birisidir. Turumuzda Hamburg Filarmoni Konser Binası, Kuzey Almanya’da bulunan en ünlü kiliselerden olan St. Michaelis Kilisesi, Binnen ve Aussenalster gölleri, Elbe nehri, Kırmızı Işıklar caddesi olarak da bilinen St Pauli,  Reeperbahn, Balık Pazarı, Liman bölgesi, ve  en ilgi çekici noktalardan biri muhteşem bir mimariye sahip olan Belediye Binası görülecektir. Alışveriş ve yemek için verilecek serbest zamandan sonra Kei’e dönüş. Kiel’de yine verilecek serbest zamanda şehrin ana merkezini gezeceğiz. Turumuzun sonrası gemimize geri dönüyoruz

8. Gün

Kopenhag(Danimarka) - Sabiha Gökçen Havalimanı

Gemimiz saat 07.00’de Kopenhag limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından gemi çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bizi bekleyen aracımız ile Kopenhag Havalimanı’na hareket ediyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından AJet Hava Yollarının VF7875 sefer sayılı uçağı ile saat 11.55’de hareket ediyoruz. Yerel saat ile 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanına varış. Turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Seyahat Güvence Paketi

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti

+ Servis Ücreti

+ Ekstra Turlar

+ Sağlık Hizmetleri

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

Önemli Not: Pandemi sürecinde ziyaret edilecek ülkelerin, giriş protokol için istenen belge, pcr test ve ücretlerinden, ülke giriş – çıkış prosedürlerinden, ülkelerin aşı şartlarından, ziyaret edilecek ülke – bölge tasarrufunda olması dolayısıyla,Tatilsepeti'nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

İptal İade Şartları:
Her türlü sebepten dolayı yolcu tarafından iptali bildirilen gemi rezervasyonlarının iptallerinde aşağıdaki iptal cezaları ile işleme alınacaktır.

Rezervasyonun kesinleştiği günden gemi kalkış tarihine 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30 / 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100 Uçak biletleri münferit olarak kesileceğinden %100 iptal cezası uygulanır. Yukarıdaki iptal şartları kabin ve ek servisler içindir.Sözleşmeden çekilme, hareket saatinde gemide bulunmayan veya seyahat esnasında herhangi bir sebepten ötürü turdan ayrılan Yolcu'ya geri ödeme yapılmaz ve ücreti bütünüyle ödeme zorunluluğu uygulanır.

Gemi Firmasının kapsamlı iptal, sağlık & seyahat sigortası yapılmasını önermektedir. Yolcuların poliçelerinin koşulları çerçevesinde bu iptal ücretlerini sigorta firmalarından geri talep etmeleri mümkün olabilir. Bu konudaki tercih Yolcu'ya ait olup DLT Turizm (Tatilsepeti.com) 'a herhangi bir sorumluk yüklenemez. Tura habersiz katılmama, tur uçağını / gemisini kaçırma, tura başlangıçta katılmakla birlikte isteyerek veya istek dışı tura devam etmeme ve edememe hallerinde ise Yolcu'ya herhangi bir iade söz konusu değildir. Yolcu, ifa edilen hizmetin kusurlu olduğundan bahisle terk etmesi halinde, Turu terk ettiğini gemi firmasına veya acentesine sebepleri ile birlikte yazılı olarak bildirmek zorundadır. Aksi halde Yolcu turu terk etmiş sayılmaz ve hizmeti alıp kullanmış addolunur. Yolcu, şikayetçi olduğu hususları hizmetin ifası sırasında yazılı olarak gemi yetkilisine bildirmekle yükümlüdür. Yolcu'nun şikayetçi olduğu halde hizmeti sonuna kadar kullanması, şikayetçi olduğu hususlar ile ilgili ikame hizmet ve bedel iadesi gibi tazminat haklarını ortadan kaldırır.

Bazı promosyon gemi turlarında ve kabin kategorilerinde iptal iade mevcut değildir. Programların içerisinde böyle bir durumda ayrıca genel bilgiler bölümüne not olarak yazılıyor.

Bu maddelerde sözü edilen kesinti ve sair ödemeler gemi firmalarının talepleri olup, Tatilsepeti.com ile ilgisi bulunmamaktadır.



  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT